تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: پيشگيري از آسيب‌هاي ناشي از کار طولاني با کامپيوتر

  1. #1
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1
    پست ها
    2,664

    پيش فرض پيشگيري از آسيب‌هاي ناشي از کار طولاني با کامپيوتر

    چقدر مي‌توانيد با کيبورد تايپ کنيد يا پشت کامپيوتر روي يک صندلي بنشينيد ، پيش از اينکه به خودتان آسيب وارد کنيد؟


    به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، ، بلاگر" يك پزشك" در مطلبي برگرفته از وبلاگ گوگل و در ادامه مطلب بالا نوشته است: بسياري از ما، مجبوريم به واسطه‌ي کار و شغلمان ساعت‌ها و بدون وقفه ، بي‌حرکت بمانيم و در اين فاصله فعاليت‌هاي حرکتي ظريفي انجام دهيم، ولي بدن ما براي اين کار طراحي نشده است. شواهد نشان مي‌دهند که وضعيت‌هاي غيرطبيعي به مدت طولاني و حرکات تکراري با درد گردن ، دست و پا و پشت ، در ارتباط هستند. به چنين حالت‌هايي "نشانه‌هاي به کارگيري بيش از حد" يا آسيب ناشي از استرس تکرار (rsi)، گفته مي‌شود.

    در ادامه مي‌خوانيد: Rsi چيز کم‌اهميتي نيست ، طبق آمار در آمريکا ، 34 درصد موارد غيبت از کار به خاطر آسيب يا بيماري ناشي از همين Rsi است و سالانه خسارتي حدود 50 ميليارد دلار به صنايع به خاطر موارد غيبت ، کاهش بهره‌وري و هزينه‌هاي پزشکي وارد مي‌کند.

    بر اساس اين نوشته، آسيبي که Rsi به بدن وارد مي‌کند ، ناشي از دوچيز است : تغييرات ساختماني الياف عضلاني و کاهش جريان خون. اعصاب هم مي‌توانند درگير شوند ، بافت‌هاي بي‌حرکت و التهاب احاطه‌کننده‌ي آنها، مي‌توانند عصب را طوري تحت فشار بگذارند که منجر به کرختي، بي‌حسي و حتي در موارد شديدتر ضعف عضلاني شود.

    در ادامه بااشاره به تحقيقاتي در اين زمينه مي‌خوانيد: در اين مطالعه بيوپسي‌هايي (نمونه برداري از بافت‌هاي بدن)، از عضلات دست افراد سالم و مبتلا گرفته شد، که نشان‌دهنده‌ي تغييرات ساختماني در الياف عضلاني و همبستگي ميزان آسيب به بافت‌ها با ميزان بيماري بود. در مطالعه ديگري بيوپسي‌هايي از عضلات گردن گرفته شد و کاهش جريان خون موضعي در افراد بيمار ديده شد ، هر اندازه جريان خون کاهش يافته بود ، درد هم بيشتر بود.

    اين بلاگر در مطلب خود آورده است: تاندونيت (التهاب تاندونها) و سندرم تونل کارپال ( بيماري ناشي از تحت فشار قرار گرفتن اعصاب دست به وسيله بافت‌هاي نرم دست که دلايل مختلفي دارد)، از شايعترين آسيب‌هاي Rsi ، هستند. بر اساس يک تحقيق بيش از 41 درصد همه‌ي آسيب‌هاي ناشي از Rsi در آمريکا ، ناشي از سندرم تونل کارپال است. تحقيق ديگري با عنوان جالب "کار سخت به کسي آسيب نمي‌رساند. آيا آسيب مي‌رساند؟" هم انجام شده است که رابطه شغل و اختلالات عضلاني- اسکلتي بافت نرم گردن و اندام فوقاني را مي‌سنجد.


    اما "راه چاره کدام است؟" در اين نوشته بهترين راه‌هاي پيش‌گيري به اين شرح عنوان شده است:

    * استراحت : هر 30 تا45 دقيقه، 5 دقيقه استراحت کنيد.

    * حرکات کششي : در هنگام استراحت به بازوها، دست، گردن و پشت خودتان حرکات کششي بدهيد.

    *در هنگام کار وضعيت صحيح داشته باشيد، روي نيمکت با لپ‌تاپ کار نکنيد.

    * صندلي، مانيتور، کيبورد، موس و لپ‌تاپ خودتان را تنظيم کنيد. کيبورد و موس خودتان را هر از چندگاهي عوض کنيد.

    * هر چند وقت يک بار نگاه خودتان را از صفحه مانيتور متوجه يک فاصله دور کنيد و فراموش نکنيد که چشمک بزنيد! (براي جلوگيري از خشکي سطح چشم و قرنيه)

    * کارهاي غيرضروري را با کامپيوتر محدود کنيد. در بين‌وب‌گردي، ايميل زدن، بازي و ارسال Sms به خودتان استراحتي بدهيد.

    * اگر درد شما ادامه يافت، حتما به پزشک مراجعه کنيد، پزشک ممکن است براي شما مچ بند ، کمپرس با يخ ، داروهاي ضد التهابي مانند ايبوپروفن، تزريق کورتيزون، فيزيوتراپي و از همه مهمتر، استراحت را تجويز کند.

    اين بلاگر در پايان توصيه كرده است كه علايم خود را جدي بگيريد، هر چه زودتر به آنها اهميت بدهيد، زودتر از دست آنها خلاص مي‌شويد.

  2. #2
    پروفشنال hoseinquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    خودم ‌اينجا‌ قلبم ‌بين‌الحرمين
    پست ها
    793

    پيش فرض

    سلام. من اثر انگشتم داره از بین میره ازبس کوبیدم رو کیبورد تا مام انگشتم ترک ترک خورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •