با سلام یه مدته کیسم بدجور صدا میده احتمالا باید از فن CPU باشه ، میتونم خودم فن CPU رو عوض کنم؟ چه فنی بخرم سی پی یوم intel هستش، قیمت فن حدودا چنده؟
با سلام یه مدته کیسم بدجور صدا میده احتمالا باید از فن CPU باشه ، میتونم خودم فن CPU رو عوض کنم؟ چه فنی بخرم سی پی یوم intel هستش، قیمت فن حدودا چنده؟
معمولی قیمتش 5-6 تومنهقیمت فن حدودا چنده؟
تعویضو نصبشو که سخت نیست؟ من تا حالا کیسمم باز نکردم![]()
یه چهار تا پیچ داره فقط....تعویضو نصبشو که سخت نیست؟ من تا حالا کیسمم باز نکردم![]()
اگه دیدی ازش سر در نیاوردی بده یه آدم وارد برات عوض کنه ...
ممنون
حالا تنها راهش تعویضه فنه، با گرد گیری یا تنظیم بایوس نمیشه کاریش کرد.. این خمیر سیلیکون چیه؟
اول یه روغن کاری از فنت بکن اگه درست نشد باید عوض شه خمیر سیلیکن هم وسیله ی انتقال گرما از سینک به سی پی یو هست ( حتما لازمه)ممنون
حالا تنها راهش تعویضه فنه، با گرد گیری یا تنظیم بایوس نمیشه کاریش کرد.. این خمیر سیلیکون چیه؟
به فن پاورت هم دقت کن شاید از اون باشه و از فن سی پی یو نباشه
یه اسپری تمیز کننده دارم، با اون میشه تمیزش کرد؟ فن پاور که کار میکنه، نمیدونم شاید مشکل از اون باشه
این خمیر سیلیکون رو چجوری باید استفاده کرد؟
ممکنه فن سی پی یو ت خشک کار کنه که گفتم روغن بزنی یا ممکنه فن پاورت خشک کار کنه....یه اسپری تمیز کننده دارم، با اون میشه تمیزش کرد؟ فن پاور که کار میکنه، نمیدونم شاید مشکل از اون باشه
این خمیر سیلیکون رو چجوری باید استفاده کرد؟
یه لایه ی نازک از این خمیر رو باید بزنی زیر هت سینک سی پی یو .....
اخه مشکل اینجاست که وقتی یه برنامه run میکنم یا بازی میکنم صداش در میاد که با روشن کردنه کولر اتاق مشکل حل میشه
بعید میدونم از پاور باشه
حالا چجوری میشه فهمید مشکل از فنه پاوره؟
فنو باز کردم، اگه کمکم کنین ممنون میشم، کجاشو باس روغنکاری یا خمیر سیلیکون بزنم
اگه بعده اینکارو باز صدا داد باس فنو عوضش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)