تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 45

نام تاپيک: راهنمايي در رابط با خريد خودرو و قطع سهميه بنزين

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض راهنمايي در رابط با خريد خودرو و قطع سهميه بنزين

سلام دوستان
    بنده نزديك 1 ماه هست كه قصد خريد خودرو رو دارم با مبلغي حدود 8.5 ميليون
    ابتدا مي خواستم پرايد صفر رو بگيرم چون نياز به تعميرات نداره و چند سالي برام كار ميكنه و هم مصرف سوخت كمي داره و اگر به خرج بيفته ،خرجش پايينه
    بعد از اين كه از ترمز هاش بد شنيدم تصميم گرفتم مدل ABS دارشو بگيرم ولي متاسفانه قيمت و رنگ مناسب و دلخواهم پيدا نكردم و درضمن خيلي ها ميگفتن پول الكي ندم براي ABS(مورچه چيه كله پاچش چي باشه)
    در همين زمان متوجه كيفيت پايين توليدات سال هاي اخير پرايد شدم و حتي مي گويند پرايد 85 به پايين خيلي بهتر از پرايد صفر از لحاظ قطعات و كيفيت هست.به همين دليل تصميم به خريد پرايد مدل 84 يا 5 گرفتم.زماني كه به دنبال اين مدل در روزنامه مي گشتم ديدم با پولي كه دارم ميتونم يك پژو 405 مدل 83 يا 84 بگيرم.هر كسي به من رسيد گفت پرايد نگير كه خيلي خز شده و ماشين راحتي نيست و ايمني نداره و داخلش سرو صداي زيادي داره و...
    تصميم رفت روي پژو 405 و از چند نفر از اطرافيانم راجع به خرجش و مصرف سوخت و راحتي سوال كردم و گفتند خرجش نسبت به پرايد بيشتر هستش ولي ماشينيه كه خيلي تو خرج نميندازه و يه چرخش به كل پرايد مي ارزه از لحاظ راحتي و ايمني
    معذرت مي خوام،چشمتون به درد اومد،آخه خيلي دلم پره.1 ماه هست كه فقط دارم فكر ميكنم و توو اينترنت و بيرون نت نظر ميگيرم و تحقيق ميكنم
    حالا كه تصميم جدي گرفتم براي خريد 405 ميگن مصرفش بالاست و چون قرار هستش تا پايان امسال بنزين آزاد بشه اون هم به قيمتي بالاتر از 400 تومان(من ليتري 100 تومان رو هم به زور مي تونم بدم چون دانشجو هستم و شغلي هم ندارم)ديگه عملا ماشين بايد در پاركينگ بخوابه
    گفتم يه مدل 405 گاز سوز ميگيرم يا خودم گاز سوزش ميكنم ولي اخيرا متوجه شدم موتور ماشين آسيب جدي ميبينه با گازسوز كردنش و احتمال زياد داره خرج انچناني رو دستم بزاره.واقعا اين موضوع حقيقت داره؟يعني نميشه 405 رو گازسوز كرد؟
    اگر ميشه كه گازسوز كنم،قيمت دولتي و آزادش رو بفرماييد لطفا
    راستي،فكر ميكنيد بعد از اين كه سهميه بنزين قطع شد قيمت خودرو پايين مياد؟چون فكر نمي كنم اكثريت مردم بتوانند براي هر باك حدود 30 تا 50 تومان پول پرداخت كنن.مخصوصا قشر كم درامدي مثل من
    آيا به صلاح هستش كه براي خريد خودرو بعد از قطع سهميه بندي اقدام كنم يا قيمت ها در اون موقع فرقي با الان نميكنه؟

2. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد قیمت خودرو هیچ چیزی معلوم نیست دوست من.
    اینجا ایرانه و هیچیش رو حساب و کتاب نیست. خدا رو چه دیدی یهو دیدی پراید و MVM و این کم مصرفا قیمتش شد 11 تومن!
    405 هم فرانسوی هست و جون به جونش کنی هم استهلاکش بالاست هم خرجش.

مدل 83-84 هم الان ممکنه به خرج بیفته. مصرفش هم خودتون اشاره کردین بالاست. راستی تو همین انجمن تاپیکش هست که هر چند وقت یه بار یکیش آتیش میگیره متاسفانه.
    البته این آتیش گرفتن بستگی به طرز نگه داری هم داره ها ولی خوب مگه میشه ماشین ایرادی نداشته باشه؟

در مورد اینکه گفتین پراید خز شده و اینا به نظرم دیگه این حرفا قدیمیه. از 10 نفر 9 تاشون پراید دارن دیگه!
    پراید میتونه گزینه خوبی براتون باشه.

البته من از مصرف این ماشین اطلاعی ندارم ولی دوو سیلو رو بهتون پیشنهاد میکنم.
    حالا اساتید هم راهنماییت میکنن.

4. 3 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوو سيلو كم مصرف هست ولي با توحه به اينكه توليدش متوقف شده الان هرچي تو بازار هست ديگه مار خودش را كرده.
    من اگر جاي شما بودم 206 ميخريدم.مدل 85 رنگ دار با 8.5 گير مياد.تازه اگر بنزين آزاد بشه قيمتش ميره بالا سود هم ميكني.ولي اينم در نظر بگير كه بايد ماشين تميزي بخري يعني رنگ دار هم اگر بود ولي موتوري از هر نظر سالم باشه اگر خرج 206 كمر آدم رو خم ميكنه.
    يك گزينه ي ديگه هم mvm هست كه اونم مشكلات موتوري خودش را داره مثل سوختن واشر سر سيلند و تموم شدن صفحه كلاج بعد از يك مدت كم.ولي به جاش كم مصرفترين خودروي داخل ايران هست و به نظر من مصرفش به دردسرش مي ارزه.من بودم همون mvm يا 206 را ميخريدم و لا غير.

6. 2 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان با توجه به شرايط من كه در پست قبلي گفتم،نظرتون راجع به پرايد صفر دوگانه سوز چيه؟
    من خودم نوكمدادي دوست دارم.بيرون بين 8800 تا 8900 ميفروشن(روزنامه) ولي قيمت كارخونه رو ندارم.چنده؟؟

8. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با توجه به شرايط من كه در پست قبلي گفتم،نظرتون راجع به پرايد صفر دوگانه سوز چيه؟
    من خودم نوكمدادي دوست دارم.بيرون بين 8800 تا 8900 ميفروشن(روزنامه) ولي قيمت كارخونه رو ندارم.چنده؟؟
    از همون بيرون بخري دردسرش كمتره قيمتش هم خيلي فرقي نداره همون 8.700 تا 800 هستش.خوبه فقط اشكالش اينه كه ماشين صفر افت قيمت زياد داره حد اقل بعد يك سال 800 تومن ميندازه البته واسه سال اول.

10. 2 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از همون بيرون بخري دردسرش كمتره قيمتش هم خيلي فرقي نداره همون 8.700 تا 800 هستش.خوبه فقط اشكالش اينه كه ماشين صفر افت قيمت زياد داره حد اقل بعد يك سال 800 تومن ميندازه البته واسه سال اول.
    آخه افت قيمت براي كسي هستش كه مي خواد ماشينش رو هي عوض كنه.من يه دانشجو هستم و مي خوام يه چند سالي ازش استفاده كنم.والا ترس از ماشين كاركرده كابوس شده برام.يكي ميگه يه ماشين كاركرده ميگيري الان ميبري چندتا متخصص چكش ميكنن ميگن توپه.ولي يهو ديدي 1 ماه بعد به خرج افتاد.البته به قسمت خيلي معتقد هستم

12. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اگه کم مصرف میخوای که فقط ماتیزو ام وی ام!

14. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

این صحبتها رو ول کن ، با توجه به بودجه ای که داری برو یدونه صبا یا 111 با ABS و ایموبلایزر و هیدرولیک ثبت نام کن ، هم مصرفش کمه و هم راضیت میکنه در ضمن با توجه به محدودیت بودجه ای که داری بالاخره باید یه جوری کنار بیای.چون با 8-9 تومن نمیشه ماشین خوبی خرید .

16. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این صحبتها رو ول کن ، با توجه به بودجه ای که داری برو یدونه صبا یا 111 با ABS و ایموبلایزر و هیدرولیک ثبت نام کن ، هم مصرفش کمه و هم راضیت میکنه در ضمن با توجه به محدودیت بودجه ای که داری بالاخره باید یه جوری کنار بیای.چون با 8-9 تومن نمیشه ماشین خوبی خرید .
    يعني گازسوز رو بيخيال شم؟چرا؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يعني گازسوز رو بيخيال شم؟چرا؟
    صبا صفر دوگانه 8.700 قيمتشه اگر پولت ميرسه بخر.اگر برات افت قيمت مهم نيست همون پرايد خوبه ولي من بازم mvm پيشنهاد ميكنم كلاسش هم از پرايد بيشتره مصرفش هم كمتره بعدشم كي حوصله داره تو صف گاز واسته؟

19. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •