سلام دوستان
بنده نزديك 1 ماه هست كه قصد خريد خودرو رو دارم با مبلغي حدود 8.5 ميليون
ابتدا مي خواستم پرايد صفر رو بگيرم چون نياز به تعميرات نداره و چند سالي برام كار ميكنه و هم مصرف سوخت كمي داره و اگر به خرج بيفته ،خرجش پايينه
بعد از اين كه از ترمز هاش بد شنيدم تصميم گرفتم مدل ABS دارشو بگيرم ولي متاسفانه قيمت و رنگ مناسب و دلخواهم پيدا نكردم و درضمن خيلي ها ميگفتن پول الكي ندم براي ABS(مورچه چيه كله پاچش چي باشه)
در همين زمان متوجه كيفيت پايين توليدات سال هاي اخير پرايد شدم و حتي مي گويند پرايد 85 به پايين خيلي بهتر از پرايد صفر از لحاظ قطعات و كيفيت هست.به همين دليل تصميم به خريد پرايد مدل 84 يا 5 گرفتم.زماني كه به دنبال اين مدل در روزنامه مي گشتم ديدم با پولي كه دارم ميتونم يك پژو 405 مدل 83 يا 84 بگيرم.هر كسي به من رسيد گفت پرايد نگير كه خيلي خز شده و ماشين راحتي نيست و ايمني نداره و داخلش سرو صداي زيادي داره و...
تصميم رفت روي پژو 405 و از چند نفر از اطرافيانم راجع به خرجش و مصرف سوخت و راحتي سوال كردم و گفتند خرجش نسبت به پرايد بيشتر هستش ولي ماشينيه كه خيلي تو خرج نميندازه و يه چرخش به كل پرايد مي ارزه از لحاظ راحتي و ايمني
معذرت مي خوام،چشمتون به درد اومد،آخه خيلي دلم پره.1 ماه هست كه فقط دارم فكر ميكنم و توو اينترنت و بيرون نت نظر ميگيرم و تحقيق ميكنم
حالا كه تصميم جدي گرفتم براي خريد 405 ميگن مصرفش بالاست و چون قرار هستش تا پايان امسال بنزين آزاد بشه اون هم به قيمتي بالاتر از 400 تومان(من ليتري 100 تومان رو هم به زور مي تونم بدم چون دانشجو هستم و شغلي هم ندارم)ديگه عملا ماشين بايد در پاركينگ بخوابه
گفتم يه مدل 405 گاز سوز ميگيرم يا خودم گاز سوزش ميكنم ولي اخيرا متوجه شدم موتور ماشين آسيب جدي ميبينه با گازسوز كردنش و احتمال زياد داره خرج انچناني رو دستم بزاره.واقعا اين موضوع حقيقت داره؟يعني نميشه 405 رو گازسوز كرد؟
اگر ميشه كه گازسوز كنم،قيمت دولتي و آزادش رو بفرماييد لطفا
راستي،فكر ميكنيد بعد از اين كه سهميه بنزين قطع شد قيمت خودرو پايين مياد؟چون فكر نمي كنم اكثريت مردم بتوانند براي هر باك حدود 30 تا 50 تومان پول پرداخت كنن.مخصوصا قشر كم درامدي مثل من
آيا به صلاح هستش كه براي خريد خودرو بعد از قطع سهميه بندي اقدام كنم يا قيمت ها در اون موقع فرقي با الان نميكنه؟