سلام برای گیم و کارهای بلند مدت با کامپیوتر بین این 4 تا مانیتور موندم میشه یکی کمک کنه
lg 2250t
samsung 22700
samsung 22500
asus 238
سلام برای گیم و کارهای بلند مدت با کامپیوتر بین این 4 تا مانیتور موندم میشه یکی کمک کنه
lg 2250t
samsung 22700
samsung 22500
asus 238
من 2250t رو یک ماهی هست دارم روشنایی و کنتراست تصویرش خیلی خوبه
این مانیتور رو نتونستم با نمونه های سامسونگ از نزدیک مقایسه کنم
ايسوس كيفيت پنلش بهتر از همست ولي كيفيت تصوير : LG2250 بعدش asus بعد 22500 و 22700
یکی از دوستام 2250 ال جی داره میگه چو پنلش 5 میلی ثانیه هست تو بازی های درایوینگ کم میاره و تصویرتار میشه درسته؟
اهل بازی نیستم و این مانیتور (2250t) رو هم به خاطر خلاصی از شر LCD گرفتم ولی دوست شما تا حدودی درست میگن، نه به اون شوری که فکر میکنید.
اگه مثل من استفاده معمولی و نهایتون دیدن فیلم با کیفیت بسیار بالا باشه مانیتور مناسبیه از این نظر که مثل من بعد از خریدنش و همچنین تست نکردن سایر مانیتورهای هم رده از خریدتون کاملآ راضی خواهید بود.
بازم یاد آوری میکنم که من هیچ تعصبی نصبت به مدل خاصی ندارم و فقط این نظر شخصی منه.
اهل بازی نیستم و این مانیتور (2250t) رو هم به خاطر خلاصی از شر LCD گرفتم ولی دوست شما تا حدودی درست میگن، نه به اون شوری که فکر میکنید.
اگه مثل من استفاده معمولی و نهایتون دیدن فیلم با کیفیت بسیار بالا باشه مانیتور مناسبیه از این نظر که مثل من بعد از خریدنش و همچنین تست نکردن سایر مانیتورهای هم رده از خریدتون کاملآ راضی خواهید بود.
بازم یاد آوری میکنم که من هیچ تعصبی نصبت به مدل خاصی ندارم و فقط این نظر شخصی منه.
مباركتون باشه دوست عزيز
بسيار مانيتور عالي هست
اون 5 ميلي ثانيه كه دوستمون فرمودن : براي بازي كنسول شايد احساس شه
يعبنب اگر بخواي كنسول وصل كني بايد RT مانتيور 2 ميلي ثانيه باشه نه 5.... اين مانيتور چون hdmi نميبخوره براي كنسول خيلي مناسب نيست و براي هميت كارهايي كه شما فرمودين عاليه
خلاصه كه مباركت باشه
مانيتور قبليت چي بود مگه كه ميخواستي از شرش خلاص شي؟
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
نه بابا
اولا اگر rt زياد باشه تصوير تار نميشه. بلكه بعضي وقتا جا ميمونه
ثانيا احتمالا ايراد كارت گرافيكشه. شايد قوي نيست؟؟
مانیتورم که از سری اول و سفارش از خارج بود SAMSUNG 753MB اگه درست گفته باشم کیفیت تصویرش واقعآ خوب بود ولی CRT دیگه و 17 اینچ برام یکم کوچیک بود و نمی خواستم LCD بگیرم، و منظور از LCD نگرفته بود!
چون یه جورایی با اشکالات اونها از نزدیک آشنا بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)