تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک در مورد خرید PC یا Lap Top

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض کمک در مورد خرید PC یا Lap Top

سلام دوستان من قصد دارم یه سیستم توپ بگیرم مخصوصا واسه گیم گیچ شدم همین سیستم خودم رو عوض کنم یا لپ تاپ بگیرم دوستان میگفتند لپ تاپ بگیر جدیدا acer اومده با قیمت حدود 600 و کارایی فوق العاده عالی میگفت از pc بهتر جواب میده در این ضمینه میخواستم یک کمک به بنده کنید ممنون.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

قانون اول کامپیوتر: هیچ وقت یک لپتاب نمیتونه با قیمت مشابه از یک PC بهتر جواب بده.

برای گیم لپتاب اصلا چیز جالبی نیست. البته لپتابهای بالای یک میلیون و نیم عالی هستند.

اما شما دقیقا بودجه رو بگین تا با کمک دوستان یک سیستم عالی براتون ردیف کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قانون اول کامپیوتر: هیچ وقت یک لپتاب نمیتونه با قیمت مشابه از یک PC بهتر جواب بده.

برای گیم لپتاب اصلا چیز جالبی نیست. البته لپتابهای بالای یک میلیون و نیم عالی هستند.

اما شما دقیقا بودجه رو بگین تا با کمک دوستان یک سیستم عالی براتون ردیف کنیم.
    داداش من حدود 600 دارم تا 700.

Cpu رو که میدونم Am3 Athlon 2 X2 555 بگیرم 2 هسته هست 2 هسته قفله که رو بعضی مادر برد ها 2 هستش باز میشه.
    نظر خودم اینه حالا شما بگید یه pc خدا ببندم.

داره خودمونی میشه salar2006m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای گیم فقط PC لپتاپ هرگز برای بازی توصیه نمیشه! شما یک نگاهی به کیبورد لپتاپ بنداز ببین بدرد این میخوره دکمه هاش رو مدام فشار بدی؟ مونیتور هم که اصلا حرفشم نزن میگی مانیتور و کیبرد جدا میزنم! خوب این که شد pc! دوست من اگر مونیتور و کیبورد قبلیت از قیافه و کار نیفتاده با همین پولت یه کیس جمع کن حالش رو ببر.

5. این کاربر از salar2006m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MN32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    System32

پيش فرض

من یه لپ تاب دارم هم یه PC هر دوشون از همه نظر یکی هستن! از قصد اینطوری جم کردم که فرقشون رو تجربه کنم...
    PC خیلی بهتر از لب تاپ هست... در اکثر موارد... در مورد گیم هم که صد البته PC بهتره! شما بیا با هر لب تاپی یه بازی گرافیکی انجام بده یه ربعه فن لپ تاپ اعصابتو خورد می کنه... خیلی گرافیک لب تاپ ها حساس هستن... بازم تجربه شخصی بود که گفتم..
    CPU : Core2DUE 2.66 GH
    Graphic : nVidia GForce 9400

7. این کاربر از MN32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bess0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    World

پيش فرض msi

سلام دوستان من قصد دارم یه سیستم توپ بگیرم مخصوصا واسه گیم گیچ شدم همین سیستم خودم رو عوض کنم یا لپ تاپ بگیرم دوستان میگفتند لپ تاپ بگیر جدیدا acer اومده با قیمت حدود 600 و کارایی فوق العاده عالی میگفت از pc بهتر جواب میده در این ضمینه میخواستم یک کمک به بنده کنید ممنون.
    سلام از برند msi هم غافل نشو لپ تاپ های جدیدی مخصوص گیم عرضه کرد البته قیمتشو خبر ندارم..

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

به نظرم CPU مورد نظر شما Athlon نیست و از Phenom های AMD هستش. این CPU واقعا علیه. با توجه به کش 7 مگابایتیش توی بازی غوغا میکنه.

مادربرد Giga M52 بگیر. هم ارزون و هم خوبه و صدای HD هم داره.
    رم رو به نظرم 3 یا 4 گیگابایت در نظر بگیر.
    گرافیک هم میتونی GTS 250 استفاده کنی.

بقیه موارد هم که انتخاب خودته.
    فقط با توجه به صحبت دوستمون که حق هم داشت؛ اگر ماوس و کیبرد و مانیتور داری عوضشون نکن. مواردی مثل اسپیکر، ماوس و کیبرد و مودم و حتی کیس بعدا هم قابل ارتقا هستند. ولی اگر یک CPU خوب نخرید دیگه قابل ارتقا نیست و باید حتما این یکی رو بفروشید تا یکی دیگه بخرید.
    همچنین اگر پولتون کم اومد از بین قطعات بالا فقط میتونید قید رم رو بزنید و بعدا باز اضافش کنید.
    مانیتور هم بنا به سلیقه ی خودتون و سایز مدنظرتون یکی بخرید. به نظر من P20500 سامسونگ با رزولیشین 1600 در 900 مناسبه. قیمت هم حدود 210.
    موفق باشید.
    Last edited by ebicross; 02-09-2010 at 12:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •