تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ابدیت بایوس و گرفتار شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض ابدیت بایوس و گرفتار شدن

با سلام دوستان من یه dvd wrirer برا یه سیستم قدیمی خریدم اما با وجود اینکه مادربردش پورت sata هم داشت این dvd writer
    شناخته نمیشد.گفتم شاید با ابدیت کردن بایوس درست شه برا همین رفتم سایت مادربردش یه فایل گرفتم اما چون مادربرد قدیمی بود
    تو راهنماش زده بود که باید از طریق dos ابدیت کنم منم که دیدم اینجوریه بی خیال ابدیتش شدم فقط اون فایلی که گرفته بودم یه فایل اجرایی داشت که من اونو یه بار اجراش کردم بعدش یه صفحه داس اومد و رفت هیچ اتفاقی هم نیافتاد بعد از چند دقیقه کار کردن وقتی سیستم رو ریست کردم دیگه بالا نمیاد نه دیگه باsafe mode میتونم وارد شم نه میشه ویندوز عوض کرد حالا به نظرتون ایراد از چیه؟(یعنی با اجرای اون فایل اجرایی اینجور شده؟) حالا راه حل برا درست شدن چیه؟ممنون

2. این کاربر از saeedft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بلایی سر مادربردت نیومده فقط ویندوزت خراب شده یه ترتیبی بده تا دوباره نصبش کنی بهتر بود به جای آپدیت مادر بردت تنظیمات بایوس مادربرد رو برای ساتا چک میکردی و از سالم بودن رایتر هم مطمن می شدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزم من خودمم آپدیت بایوس بلد نبودم تا اینکه چند تا مقاله خوندم و یاد گرفتم. الان بنظرم تنها چاره کار اینه که با یه فلاپی فایل مربوط به مادربردت رو از سایتش بگیری بعد بری تو ستاپ و از اون طریق بایوس رو آپدیت کنی، در مورد علت این مشکل نیز به احتمال قوی بخاطر اجرای همون فایل بوده، امیدوارم مشکلتون حل شه سیستم منم با دو تا رم مشکل داره و هنوز برظرف نشده و کسی هم وارد نیست و علتش رو نمیدونه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما بایوس رو از رو جامپر روی مین دیفالت کن اگه درست نشد بده بیرون برات بایوسو فلش کنن
    بعدشم اگه پورت ساتا داشته نیازی نبود که بایوس رو آپدیت کنید باید میرفتین تو بایوس و یک سری تنظیمات باید انجام میدادید
    که رایتر شناخته بشه ونیازی هم به این کارا نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما بایوس رو از رو جامپر روی مین دیفالت کن اگه درست نشد بده بیرون برات بایوسو فلش کنن
    ممنون ازتون میشه بیشتر توضیح بدین
    بعدشم اگه پورت ساتا داشته نیازی نبود که بایوس رو آپدیت کنید باید میرفتین تو بایوس و یک سری تنظیمات باید انجام میدادید
    تو بایوس هم sata رو enable کردم اما نشد حالاهارد رو بردم رو یه سیتم دیگه ویندوز رو عوض کردم اما وقتی دوباره روی اون سیستم بردم تا لوگوی ویندوز میاد بعدش دوباره ریست میشه و این کار مدام تکرار میشه

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما تنظيمات بايوس روي حالت IDE-PATA يا AHCI ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان مشکل اینه که بعد از عوض کردن ویندوز تا لوگوی ویندوز بالا میاد تا میاد وارد صفحه دسکتاپ شه یهو یه interupt میده و کامپیوتر ریست میشه، میدونم که به خاطر اجرا کردن اون فایل exe کوفتی هستش، حالا ایا راهی هست،لطفا راهنمایی کنید مادر برده امانت بوده که کاشکی نمی گرفتمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان کسی نبود بیشتر راهنمایی کنه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بده بیرون برات بایوسشو فلش کنن درست میشه

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •