تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: شایعه یا واقعیت : سوختن CPU های AMD بر اثر گرما !

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

9 شایعه یا واقعیت : سوختن CPU های AMD بر اثر گرما !

سلام دوستان؛

متاسفانه ما هنوزم که هنوزه می بینیم خیلی از فروشنده ها وقتی صحبت از ADM و CPU هاش پیش میاد، سریع شروع می کنن به موضع گیری علیه ADM و دفاع کردن از Intel ! بحثشون هم همون حرف های قدیمی و بعضا خنده داره ! که ADM اگر فنش از کار بیوفته سیستم اتوماتیک خاموش نمیشه ! در نتیجه میسوزه ! یا اینکه اگر چندتا کار سنگین باهاش انجام بدی و هنگ کنه و CPU داغ بشه سریع میسوزه ! و واقعا اگر کسی زیاد از این مباحث سر در نیاره و اطلاع نداشته باشه رای _ش زده میشه و با یه جور اختیار اجباری مجبور میشه از Intel استفاده کنه !!

حالا من می خوام ببینم واقعا الان که AMD اینقدر همه جای جهان به خوبی پذیرفته شده و طرفدارای دو آتیشه زیادی هم داره چقدر این حرف ها واقعیت داره !؟ اصلا این چیزایی که درباره ADM میگن واقعیت داشته یا همش شایعه بوده !؟
    آیا تا حالا کسی سعی کرده که این شایعات رو امتحان کنه ببینه واقعیت داره یا نه ؟!

ممنون میشم دوستان اطلاعات و نظراتشون رو بیان کنن ...

2. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

این حرفا مال 7 سال پیش بود الان دیگه عوض شده amd کارت گرافیک بهتر میزنه فروش بهتری داره...

4. 7 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

اینا همش شایعست و مال اون قدیماست... الان AMD داره سی پی یو های عالی و با قیمت بسیار مناسبی میزنه...
    اون فروشنده هاییم که این حرفارو میزنن مطمئن باش سوادشو ندارن

6. 4 کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

سلام دوستان؛

متاسفانه ما هنوزم که هنوزه می بینیم خیلی از فروشنده ها وقتی صحبت از ADM و CPU هاش پیش میاد، سریع شروع می کنن به موضع گیری علیه ADM و دفاع کردن از Intel ! بحثشون هم همون حرف های قدیمی و بعضا خنده داره ! که ADM اگر فنش از کار بیوفته سیستم اتوماتیک خاموش نمیشه ! در نتیجه میسوزه ! یا اینکه اگر چندتا کار سنگین باهاش انجام بدی و هنگ کنه و CPU داغ بشه سریع میسوزه ! و واقعا اگر کسی زیاد از این مباحث سر در نیاره و اطلاع نداشته باشه رای _ش زده میشه و با یه جور اختیار اجباری مجبور میشه از Intel استفاده کنه !!

حالا من می خوام ببینم واقعا الان که AMD اینقدر همه جای جهان به خوبی پذیرفته شده و طرفدارای دو آتیشه زیادی هم داره چقدر این حرف ها واقعیت داره !؟ اصلا این چیزایی که درباره ADM میگن واقعیت داشته یا همش شایعه بوده !؟

الان 2 سال هست که 3 تا سیستم با پردازنده AMD دارم ، موقعی که منم داشتم این سیستم رو میخردم هر فروشنده ای که پردازنده AMD نداشت همسن حرفو میزد ، ولی من بالاخره خریدم و الان 2 سال هست که هر 3 تاشون بدون کوچکترین مشکل کار میکنن

درضمن همین از کار افتادن فن CPU سر خود من اومده که از یادم رفته بود سیم فن رو وصل کنم که در این حالت سیستم بعد از داغ شدن پردازنده خاموش میشه و هیچ گونه سوختگی بوجود نمیاد.

و اما در مورد حرف فروشنده ها اینو بگم که هر فروشندای که این حرف رو میزنه علتش اینه که خودش از این پردازنده برای فروش نداره و میخوات شما رو منصرف کنه و بهتون پردازنده اینتل رو که خودش داره رو بده
    من این مسئله رو چندین بارامتحان کردم ، شما هم میتونید از همون فروشنده هایی که این حرفو میگن بپرسید که آیا خودشون پردازنده AMD برای فروش دارن ؟ (100% میگن نه ! )

8. 6 کاربر از sina-star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

CPU های Intel با اون قيمتهاي فضايي مونده رو دستشون ميخوان تو پاچه ملت بكنن الان amd كم شده تو بازار

10. 4 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من + چند نفر از دوستان و آشنایان از 7-8 سال پیش تا حالا AMD داشتیم تا حالا هم کوچکترین مشکلی پیش نیومده ...

12. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره ما هم برای مشتریهامون داریم AMD میبندیم واقعا هم ما راضی هستیم هم اونا

14. این کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    الان AMD تبديل شده به يه غول در ساخت پردازنده
    قديم ها شايد اينطوري بوده
    اما الان ديگه مو لاي درزش نميره

16. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان؛

ولی من 3 تا CPU دارم 3800 و 245 و 5400 از AMD که بر اثر خراب شدن فن سوختن .
    اگه کسی لازمشون داره بیا ببره.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی من 3 تا CPU دارم 3800 و 245 و 5400 از AMD که بر اثر خراب شدن فن سوختن .
    اگه کسی لازمشون داره بیا ببره.
    با کمال احترام ، وقتی پردازنده به دلیل خرابی فن می سوزه ، تقصیر کاربر بیشتر از پردازنده هست!!!
    در پردازده های نسل حاضر ، همچین مشکلی کاملأ مرتفع شده و لازم نیست نگرانش باشیم...

19. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •