سلام.می خواستم بپرسم چرا فونت فارسی کامپیوتر من به هم ریخته یعنی <<ی>> ها رو به صورت جدا و منفصل می نویسه مثلا بیابان مثل نوشته زیر نوشته میشه لطفا کمک کنید.
سلام.می خواستم بپرسم چرا فونت فارسی کامپیوتر من به هم ریخته یعنی <<ی>> ها رو به صورت جدا و منفصل می نویسه مثلا بیابان مثل نوشته زیر نوشته میشه لطفا کمک کنید.
سلام سيستم منم توي نمايش بعضي از متنها در اينترنت به مشكل خورده
من دوبار تنظيمات هميشگي و معمول مربوط به فونتهاي فارسي رو انجام دادم ولي نه آيكون هاي تغيير زبان(en|fa)توي تسك بار نمايان شدند و نه مشكل نمايش فونتها حل شد
آنتي ويروسم هم نود32 هست و آديت هست ويندوزم هم تازه آپگريد شده
![]()
Last edited by sid; 26-08-2010 at 23:19.
سلام
دوست عزیز قالب فونتها در صفحات وب بستگی به Codec سایت داره و ارتباطی با ویندوز نداره(البته باید تنظیمات مربوط به زبان فارسی انجام شده باشه)
شما میتونید با تغییر دادن Encoding که در قسمت View هست این مشکل رو برطرف کنید.
مشکل من از ویندوزه کدوم یک از تنظیماتش به هم خورده؟
با سلام
اكثرا وقتي زبان عربي نصب شده باشه اينطوري ميشه فونت ها و در هم بر هم نشون ميده
زبانش که عربی نیست فارسیه.در ضمن تا 2هفته پیش درست بود جدیدا این طوری شده.
من جواب نگرفتم از اين روش
من تازگي يه لب تاپ خريدم و اين مشكل رو با اون دارم .پي سي من هيچ مشكلي نداره و منم همون نرم افزارا رو توي اونم نصب كردم .تنظيمات رو هم مشابه پي سي انجام دادم
نميدونم بايد چي كار كنم
اون عكس رو هم از لپ تاپم گرفتم
هنوز مشكلش حل نشده
با همه نوع مرورگري هم چك كردم
سلام
من فکر می کنم مشکل شما با فونت tahoma هستش.شما این فایلها رو دانلود کنید بعد اینا رو جایگزین فونتهای tahoma ی خودتون تو پوشه ویندوز بکنید ببینید مشکلتون حل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست تکراری
لطفاً حذف شود.
Last edited by Dew Drop; 28-08-2010 at 00:24.
بابا یعنی هیچ کی نمی دونه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)