تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اخـــبار کوتـــاه نــرم افــزار

  1. #1
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    13 اخـــبار کوتـــاه نــرم افــزار

    سلام...

    در این تاپیک اخبار کوتاه مربوط به نرم افزار رو قرار میدیم...



    دوستان توجه داشته باشند:

    ذکر منبع و لینک اون واجب هست
    در مورد اخبار نباید بحث شه.
    قبل از ارسال خبر دقت داشته باشید که اخبار تکراری نباشند.


    ممنون

  2. 4 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    چه خبر از آفیس برای مک 2011؟

    روبان ها ، ادیت تصاویر و سایر کار های طراحی در نسخه جدید آفیس برای سیستم عامل مک 2011!
    زودتر از این ماه شرکت ماکروسافت اعلام کرد که آفیس 2011 فروشش در ماه اکتبر آغاز میشود.
    روز چهارشنبه ماکروساف اعلام کرد که در آفیس جدید مک دو قابلیت جدید افزوره شده است ادیت تصاویر و چارت های کوچک در اکسل از قابلیت های جدید افزوده شده میباشند.


    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  4. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه
    پست ها
    7,972

    پيش فرض

    شرکت اینتل شرکت مک‌ آفی را خریداری کرد!

    به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی تلگراف،در یک خبر عجیب در دنیای سایبر شرکت اینتل تصمیم گرفته است که یک بخش امنیتی برای خود داشته باشد و به همین دلیل شرکت مک آفی را خریداری کرد.

    “پل اتلینی” رئیس اجرایی شرکت اینتل در این مورد گفت:”این معامله بزرگترین قرار داد شرکت در ۴۲ سال اخیر است و این نکته حائز اهمیت است که در گذشته ،بهترین عملکرد ، مصرف انرژی پایین و بهترین بازدهی در اتصال با قطعات سایر سخت افزارهای دیگر مهمترین دیدگاه مصرف کننده بود ولی در آینده‌ای نه چندان دور امنیت نیزبه عنوان یکی از ۳ رکن اصلی آنچه مردم از شرکت‌های فناوری طلب می‌کنند تبدیل خواهد شد”.

    او در ادامه گفت:”با رشد سریع در اتصال دستگاه‌هاو گجت های بیشتری به اینترنت هر روز بیشتر و بیشتر از عناصر زندگی ما به بخش آنلاین منتقل می‌شود و امنیت جزو لاینفک امور خواهد شد”.

    “دیو دیوالت” مدیر اجرایی مک آفی هم در این مورد گفت:”این معامله یک خبر بزرگ برای مک آفی و یک خبر بزرگتر برای اینتل است و اما بزرگ‌ترین خبر ترکیبی از صنعت امنیت و آینده اینترنت در دنیای سخت افزار است و این در حالی است که چشم اندازهای تهدیدهای اینترتی بیش از پیش در در حال گسترش است و این یک نیاز بزرگ برای مصرف کنندگان است”.

    بر اساس این قرارداد که مبلغ ان در حدود ۷٫۷ میلیارد دلار برآورد شده است ، قیمت هر سهم شرکت مک آفی که در روز چهارشنبه در حدود ۳۰ دلار معامله می‌شد با قیمت ۴۸ دلار از سوی شرکت اینتل خریداری می‌شود و قطعی شدن این قرار دادمستلزم تائید نهایی از سوی سازمان‌های مربوطه در کشور امریکا است.

    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  6. 3 کاربر از Jalal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    ویندوز 95 15 ساله شد!

    ویندوز 95 مایکروسافت که یکی از موفق ترین محصولات عرضه شده این شرکت است پانزده ساله شد.
    به گزارش سرویس فن آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اینسیستم عامل که در 24 ماه اوت سال 1995 عرضه شد توانست مردم را مدت ها در صف انتظار نگه دارد تا بتوانند یکی از کپی های آن را خریداری کنند.
    این شرکت در فعالیت تبلیغاتی 300 میلیون دلاری برای عرضه این محصول برای دادن روزنامه رایگان به مردم پول پرداخت کرد و ساختمان empire state در نیویورک را با رنگ های ویندوز چراغانی کرده و یک بنر بزرگ از برج cn تورنتو برافراشت.
    ویندوز 95 که از ویندوز nt بیزنیس گرای مایکروسافت جدا بود، شماری ویژگی جدید شامل پشتیبانی بهتر از شبکه، قابلیت ارسال دورنگار و ابزارهای ضبط صوتی ابتدایی، اجرای صوتی و اجرای ویدیویی را به برنامه های قبلی افزود.
    ویژگی هایی که اکنون جزء بخش های اصلی ویندوز محسوب می شوند مانند start menu و taskbar نیز برای اولین بار در ویندوز 95 معرفی شدند. به علاوه از نظر گرافیکی بسیار بهتر شده و باثبات تر از نسخه های قبلی ویندوز برای کاربران عادی بود.
    اینترنت اکسپلورر نیز همان زمان عرضه شده اما به صورت جداگانه و به همراه بسته plus pack مایکروسافت برای ویندوز 95 به فروش رفت اما سال بعد در به روزرسانی منتشره برای ویندوز 95 به صورت مستقیم با این سیستم عامل عرضه شد.
    اما هنگامی که ویندوز 95 سرانجام در سال 2001 از بازار جمع شد، این برنامه به ویژگی ثابت در رایانه های رومیزی سراسر جهان تبدیل شد. پشتیبانی از ویندوز 95 در 31 ماه دسامبر 2002 به پایان رسید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  8. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    تاریخ عرضه رسمی نرم افزارهای ویندوز 7 اعلام شد
    کمپانی مایکروسافت به زودی اولین گوشی ویندوز 7 خود را بصورت رسمی در دسترس کاربران قرار خواهد داد و در همین راستا اعلام کرد که در تاریخ 16 سپتامبر اولین نرم افزار موبایلی مخصوص گوشی های ویندوز 7 موجود خواهد شد.
    البته لازم به ذکر است که چندی پیش کمپانی مایکروسافت تعدادی گوشی ویندوز 7 را بصورت آزمایشی بین کارمندان خود و چند نقطه دیگر از دنیا توزیع کرد و در پی آن تولید کنندگان نرم افزارهای موبایلی نیز نسخه های آزمایشی از نرم افزارهای مخصوص گوشی های ویندوز 7 را منتشر کردند که تاکنون سیصد هزار بار دانلود شده اند.
    مایکروسافت درباره نسخه های نهایی نرم افزارهای مذکور یادآوری کرده که تفاوت چندانی با نسخه آزمایشی نخواهند داشت جز اینکه از نظر امنیتی به روز رسانی شده اند. کمپانی مایکروسافت برای تولید کنندگانی که قصد دارند نرم افزارهای موبایلی مخصوص گوشی های ویندوز 7 عرضه کنند یک کیت آموزشی ارائه کرده که بر روی وب سایت این کمپانی موجود می باشد.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  10. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #6
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض


    چرا کروم از فایرفاکس سریعتر است؟
    به نقل از پایگاه اینترنتی “تک اسپوت “، یکی از توسعه دهندگان و برنامه نویسان فایرفاکس ۴ ، بعد از بررسی همه جانبه آخرین نسخه دومرورگر فایرفاکس و کروم به توضیح دلایل سرعت بیشتر مرورگر کروم در مقابل فایرفاکس پرداخته است.

    طراح رابط کاربری مرورگر فایرفاکس۴، ” جان وین هیل ” این مورد را بررسی قرار داده است که چرا کاربران احساس می‌کنند که کروم سریع‌تر از فایرفاکس است و بعد از بررسی ویدیوهای گرفته شده از کار با این دو مرورگر به نتایج جالبی دست پیدا کرده است.

    به طور مثال، وقتی فایرفاکس باز است و شما در مرورگر به جستجو می پردازید و سرانجام به homepage بازمی‌گردید و در آن سو نیز وقتی مرورگر کروم باز است و شما در مرورگر به جستجو می‌پردازید و دوباره به homepage خود بازمی‌گردید کاربر احساس می‌کند که فایرفاکس این مراحل را طولانی‌تر انجام می‌دهد، اما کروم دارای سرعت بالاتری است.

    به عبارت بهتر به نظر می‌رسد که فایرفاکس افزونه‌های خود را چک می‌کند و دوباره به homepage بازمی‌گردد در حالی که کروم همه چیز را شسته و رفته و در یک مرحله تحویل کاربر می‌دهد.

    می توان دلیل این کار را به این صورت توضیح داد که کروم کمتر از جذابیت‌های بصری در مرورگر خود استفاده کرده و افزونه‌های آن نیز دارای ساختار گرافیکی بسیار ساده‌ای هستند و این در حالی است که افزونه‌های فایرفاکس دارای چنین خصوصیتی نیستند. پس می توان راز موفقیت و داشتن سرعت بیشتر کروم را در ظاهری ساده تر و استفاده کمتر از جذابیت‌های بصری دانست.
    جان وین هیل به طرفداران فایرفاکس این مژده را داده که نسخه ۴ این مرورگر بسیار سریع بوده و دارای قابلیت‌های بسیار پیشرفته‌ای است.

    منبع:
    http://hodhodshop.com



    سیستم عامل «آیفون ۴» عرضه شد
    به نقل از پایگاه اینترنتی” Tgdaily” سرانجام سیستم عامل آیفون ۴ طبق وعده قبلی شرکت اپل دیشب منتشر شد.

    سیستم عامل آیفون ۴ دارای بیش از ۱۰۰ نوآوری است و سرانجام به انتظارها برای افزوده شدن کارکرد چند شغلی و همچنین قابلیت فولدر بندی به آیفون پایان داده است.

    این سیستم عامل در مجموع دارای حجمی معادل ۵۷۹ مگابایت برای آیفون و آیپاد تاچ است و از طریق آیتونز نیز قابل به روز رسانی است.

    مهمترین تغییرات این نسخه عبارت است از :

    صندوق پست الکترونیکی یکپارچه:شما منی توانید در یک صندوق پست الکترونیکی واحد تمامی ایمیل های خود را داشته باشید و به راحتی و بدون نیاز به برنامه های جانبی انهار اسازماندهی کنید.

    غلط گیر املایی:یک غلط گیر املایی مدرن که به راحتی در ایمیلهاو نوشتار و سایر برنامه‌ها به کمک کاربر می‌آید.

    پشتیبانی از صفحه کلید بی‌سیم:شما می توانید به راحتی یک کیبورد مبتنی بر فناوری بلوتوث را به آیفون خود متصل کنید

    لیست پخش دلخواه:که در نسخه های قبلی وجود نداشت و مسلما طرفداران موسیقی را برای ساختن لیست پخش دلخواه بسیار خوشحال می‌کند.

    دوربین:افزودن قابلیت زوم تا ۵X و همچنین فوکوس لمسی در فیلم‌برداری

    تصاویر :افزوده شدن قابلیت شناسایی مکان و چهره‌ها در تصاویر و عکس‌ها

    منبع:
    http://hodhodshop.com




    مرگ ویندوز XP
    دسته از سازمان‌‌هايي که نسخه قديمي‌تر سيستم عامل ويندوز را همچنان مورد استفاده قرار مي‌دهند، با نزديک شدن به زمان بازنشستگي برخي از اين نسخه‌ها بايد براي شبکه داخلي خود و امنيت آن دنبال راه جديدي باشند.

    شرکت مايکروسافت به کليه کاربراني که هنوز از "سرويس پک 2 ويندوز XP" و "ويندوز سرور 2000" استفاده مي‌کنند هشدار داد که پايان ژوئيه 2010 سيستم‌عامل آن‌ها بازنشسته مي‌شود.

    مايکروسافت براي خاتمه دادن به دوره فعاليت نرم‌افزارهاي خود از اصطلاح "پايان زندگي" استفاده مي‌کند که آخرين بار در تاريخ 13 آوريل اين اصطلاح را براي نسخه RTM سيستم‌عامل ويندوز ويستا به کار برد.

    مايکروسافت پيش از آنکه براي هر يک محصولات خود سرويس Extended Support را در اختيار کاربران بگذارد، دوره زماني 10 ساله را سپري مي‌کند و پس از آن به مدت سه سال به پشتيباني خود از نرم‌افزار مورد نظر به صورت محدود ادامه مي‌دهد.

    علاوه بر دو سيستم‌عاملي که در اين تاريخ به کار خود پايان مي‌دهند، دوره پشتيباني سيستم‌هاي عامل Windows 2000 Professional و Windows Server 2003 در پايان ماه ژوئيه از Mainstream Support به Extended Support تغيير ميابد.

    به گفته "يان مولستر"(Ian Moulster) مدير توليد سيستم‌عامل ويندوز در شعبه بريتانيايي مايکروسافت، کاربراني که از ويستا و XP استفاده مي‌کنند گزينه‌هاي فراواني پيش‌روي خود دارند که از جمله آن مي‌توان به انتقال فعاليت‌ها به XP SP3 يا آخرين نسخه ويستا اشاره کرد.
    منبع : پیشگامان یزد

  12. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    فيس‌بوك به پشتيباني از اينترنت‌اكسپلورر ۶ پايان داد
    فيس بوك به پشتيباني از اينترنت اكسپلورر 6 براي قابليت چت در اين سايت شبكه اجتماعي پايان مي دهد.
    تصميم فيس بوك كه جديدترين اقدام براي كنار گذاشتن مرورگر تاريخ گذشته‌اي است كه حاضر نيست به حياتش پايان دهد نشان دهنده ضرورت مدنظر قرار دادن ارتقا از اينترنت اكسپلورر 6 براي سازمانها است.

    بر اساس پست ارسال شده در وبلاگ فيس بوك، اين سايت تصميم گرفته بهبودهاي سريعي صورت داده و بهترين تجربه چت ممكن را فراهم كند كه به اين معني است كه ديگر از مرورگرهاي اينترنت اكسپلورر 6 پشتيباني نخواهد كرد.

    اينترنت اكسپلورر 8 حدود 18 ماه قبل منتشر شد و در زمينه سهم بازار به عنوان مرورگر شماره يك شناخته شده است و علاوه بر برتري، نرخ رشد آن نيز از مرورگرهاي رقيب پيشي گرفته اما متاسفانه اينترنت اكسپلورر 6 همچنان مرورگر شماره دو باقي مانده اگرچه سهمش رو به كاهش يافتن است.
    بسياري از شركت‌ها تاكنون پشتيباني از مرورگرهاي قديمي مانند اينترنت اكسپلورر 6 و مرورگرهايي كه توسط سازندگانشان پشتيباني نمي‌شوند را متوقف كرده‌اند. خود مايكروسافت نيز براي تشويق كاربران به رها كردن مرورگر قديمي اش دست به تبليغات زده است.
    بر اساس آمار StatCounter، نسخه شش اينترنت اكسپلورر 18 درصد از سهم بازار مرورگرها را در اختيار دارد. يكي از دلايل ادامه استفاده از اينترنت اكسپلورر 6 وجود آن در ويندوز اكس پي است كه هم‌چنان مورد استفاده گسترده است.
    مرورگر اينترنت اكسپلورر 6 در سال 2001 طراحي و با ويندوز اکس‌پي عرضه شد و گسترده‌ترين مرورگر وب مورد استفاده است که استفاده از آن در زمان اوجش در سال‌هاي 2002 و 2003 به 80 درصد رسيد.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  14. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #8
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    اطلاعات نظامي آمريكا از طريق يو اس بي به سرقت رفت
    وي تري- ويليام لين معاون وزير دفاع آمريكا از سرقت بي سابقه و بسيار گسترده اطلاعات نظامي اين كشور با استفاده از درايو يو اس بي رايانه ها خبر داد.
    به گفته وي در سال 2008 يك لپ تاپ نظامي در خاورميانه از سوي دولت هاي خارجي مورد دستبرد قرار گرفت. براي اين كار از يك بدافزار استفاده شد كه از طريق حافظه فلاش به پرت USB لپ تاپ وصل شده بود.
    به گفته وي اين بدافزار باعث انتقال اطلاعات نظامي بسيار مهمي از اين لپ تاپ به منابعي در كشوري ثالث شده است. لين اين سرقت اطلاعات را بي سابقه توصيف كرد و آن را عامل هشيار شدن ماموران اطلاعاتي و نظامي اين كشور براي جلوگيري از وقوع رويدادهاي مشابه دانست.
    وي افزود: پس از اين رويداد عمليات گسترده اي موسوم به Buckshot Yankee اجرا شد و استفاده از حافظه هاي فلاش بر روي تمامي سيستم هاي رايانه اي نظامي متوقف شد.
    لين در مورد ماهيت اطلاعات مسروقه هيچ توضيحي نداد. لين تعداد شبكه هاي رايانه اي ارتش آمريكا را 15 هزار مورد دانست كه 7 ميليون وسيله و رايانه مختلف به آن وصل است.

    http://www.itiran.com/?type=news&id=12571


    ---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

    حملات اينترنتي تركيه و روسيه را نشانه رفتن
    افرادي كه در كشورهاي روسيه و تركيه از اينترنت و ديگر شبكه هاي رايانه اي استفاده مي كنند، بيش از ديگر كشورها در معرض حملات آنلاين قرار دارند.
    گزارش جديد موسسه امنيتي AVG نشان مي دهد كه تعداد حملات رايانه اي انجام شده در اين دو كشور به ازاي هر شهروند بسيار بيشتر از ديگر كشورهاي جهان است.
    بر اساس بررسي AVG، از هر 10 كاربر ساكن در تركيه يك نفر در سال 2010 در معرض حملات اينترنتي بوده است. در روسيه هم از هر 14 نفر يكي در معرض اين حملات بوده است.
    سومين كشور در اين فهرست ارمنستان است. در ارمنستان از هر 24 كاربر يكي در معرض حملات اينترنتي است. همچنين آذربايجان و بنگلادش هم در رتبه هاي چهارم و پنجم هستند. در ميان كشورهاي خاورميانه عراق خطرناك ترين كشور محسوب مي شود كه در آن از هر 49 كاربر يكي در معرض حمله است.
    رتبه هاي دوم و سوم در اين فهرست مربوط به عمان و ايران است. در عمان از هر 54 كاربر يكي و در ايران از هر 55 كاربر يكي در معرض حملات اينترنتي هستند. رتبه هاي بعدي به ازاي يك كاربر از هر 56، 64، 74، 80، 98 ، 110 و 181 كاربر به ترتيب متعلق به كشورهاي يمن، كويت، امارات، اردن، عربستان و سوريه است.
    در سرزمين هاي اشغالي فلسطين هم از هر 210 كاربر تنها يكي در معرض خطر حملات اينترنتي است.

    http://www.itiran.com/?type=news&id=12570

  16. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    تبليغ محصولات دخانياتی در فيس‌بوک ممنوع شد
    فيس‌بوك با ممانعت از نمايش تصوير يك برگ ماده مخدر ماري جوانا در تبليغات گروه مدافع قانوني كردن اين ماده مخدر، موجب نارضايتي اين گروه شد.
    فيس بوك در هفتم ماه اوت با اين تبليغات موافقت كرد اما در 16 ماه اوت از تصميم خود عقب‌نشيني كرد.
    به گفته سازمان‌دهندگان اين گروه، فيس‌بوك با مسدود كردن نمايش برگ ماري جوانا به تلاش‌هاي اين گروه براي تغيير خط مشي عمومي درباره اين ماده لطمه زده در حالي كه 38 ميليون تبليغ با استفاده از برگ ماري جوانا نشان داده است.
    اما فيس‌بوك اين گروه را از تبليغات يا داشتن صفحه شخصي در اين سايت شبكه اجتماعي ممنوع نكرده و تنها به اين نتيجه رسيده كه برگ ماري جوانا از سياست اين سايت عليه تبليغات محصولات دخانياتي تخطي مي‌كند.
    در واقع بر اساس دستورالعمل تبليغاتي فيس‌بوك، تبليغات محصولات دخانياتي و فعاليت غيرقانوني در اين سايت ممنوع است.

    http://www.itiran.com/?type=news&id=12566

  18. #10
    حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System
    پست ها
    4,535

    پيش فرض

    ورم جديد مسنجر کشف شد
    كارشناسان امنيتي براي هوشياري در برابر خانواده جديدي از ورم‌هاي رايانه‌يي كه از طريق برنامه‌هاي پيام فوري منتشر مي‌شوند، به كاربران هشدار دادند.
    طبق اعلام Kaspersky Lab، محققان اين شركت امنيتي تاكنون چهار نوع از ورم مسنجر IM-Worm.Win32.Zeroll را شناسايي كرده‌اند.
    اين بدافزار غيرمعمول است زيرا چندزبانه بوده و قادر است به‌صورت هم‌زمان برروي برنامه‌هاي مسنجر متعدد از جمله ياهو مسنجر، اسكايپ، پالتاك مسنجر، ICQ، ويندوز لايو مسنجر، گوگل تاك و برنامه ايكس فاير براي بازيكنان منتشر شود.
    اين حمله به شكل يك لينك مخرب در پيام فوري ظاهر مي‌شود كه از يك رايانه آلوده ارسال شده است. لينك ارسال شده كاربر را علاوه بر يك عكس جالب وعده داده شده به يك فايل آلوده نيز هدايت مي‌كند و به‌محض اين كه بدافزار به رايانه كاربر دسترسي مي‌يابد، فهرست مسنجر كاربر را گشوده و خود را به تمامي آدرس‌هاي موجود در آن ارسال مي‌كند.
    اين ورم هم‌چنين قادر است بدون اطلاع كاربر كنترل رايانه را به دست گرفته و برنامه‌هاي مخرب ديگر را به آن دانلود كند.
    بنا بر توضيح Kaspersky Lab، اين نوع جديد ورم مسنجر هم‌چنين بسته به كشور و برنامه مسنجر مورد استفاده در رايانه، به كانال‌هاي IRC مختلف متصل مي‌شود.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •