تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: من چم شده ؟!! اینا ماله فشاره خونه ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

9 من چم شده ؟!! اینا ماله فشاره خونه ؟!!

سلام به تمام دوستان انجمن پزشکی

من چند وقتیه برا اینکه وزنم رو بیشتر کنم کمی به حجم غذام اضافه کردم و بنا به توصیه یکی از دوستان از پودر چاقی بومبا استفاده کردم که نمیدونم ساختارش چیه !!

حالا نمیدونم از تاثر اونه یا خودم اینجوری شدم ! احساس میکنم فشار خونم زده بالا !!
    تو سرم شدیدا احساس فشار میکنم !! مثله حالتی که اگه آدم یجائی از بدنش رو محکم بگیره که خون اونجا جم بشه !! احساس میکنم همین الان از گوشام و بینیم خون بیاد !!! بهشون فشار میاد !! گوشامم گرفته !! یه کوچولو هم احساسی مثله احساس خفگی !! رو صورتم احساس گرما میکنم و تو این 3-4 روزه که اینجورم صورتم و بازوهام وپشتم جوش زدنش بیشتر شده !! سرخترم شدم !!

بعد اینا گفتم شاید آب لیمو و اینارو بخورم اگه فشار باشه میاد پایین . اما خوردن چن لیوانشم فرقی نکرده و الان چند روزه اینجوریم !!! چیکار کنم ؟!! فشارمم نگرفتم !!!

چنتا نکترم اضافه کنم :
    احساس میکنم که معدم همیشه پره ! کمی هم پشتم درد میگیره ! و آب دهانوم احساس میکنم به زور گورت میدم !! یکی از دوستانم هم میگه که اینا علائم افسردگیه !!!
    Last edited by .:2M:.; 26-08-2010 at 11:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب مگر تو عقل نداری که این موارد را میبینی باز ان پودر را می خوری ممکنه فشار خونت باعث بشه مویرگهای مغزت بترکه و سکته معزی کنی و شعید راه جاقی بشی ها

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

اون پودر را بریز دور و یک هقته فقط رژیم اب میوه بگیر تا بدنت از سموم اون پاک بشه دیوانه اید به خدا شماها

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

اون پودر را بریز دور و یک هقته فقط رژیم اب میوه بگیر تا بدنت از سموم اون پاک بشه دیوانه اید به خدا شماها

3. این کاربر از khoshshaans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیزهمانطور که خودتون هم گفتید ترکیبات این پودر ها مشخص نیست و به طبع آن عوارض آنها هم ناشناخته می باشتد . به هیچ عنوان توصیه به مصرف دارو یا پودر برای افزایش وزن ندارم . بهترین کار اینه که کالری مصرفی خود را بالا ببرید و کمی صبور باشید . نرمش و ورزش ملایم هم در بهبود اشتها کمک کننده می باشند .
    اگر احساس ناراحتی می کنید و شک به فشار خون دارید به پزشک مراجعه کنید و فشار خود را بگیرید .

5. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

کسی عکسی از بسته این پودر داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

کسی عکسی از بسته این پودر داره؟
    اینم عکس :

حالا نمیدونم چطوریه ، اما توسرم احساس فشار شدید دارم طوری که میگم همین الان که خون از گوشام و بینیم بزنه بیرون !! رو قفسه سینم هم کمی احساس فشار دارم و احساس میکنم تا خرخره خردم !! خیلی شدید جوش زدم !!! شدیدا هم عرق میکنم !
    البته من 2 3 هفته بود که مصرف میکردم و اینا از 5 رزو قبل و بعد یه اضطراب تو یه امتحان ترم تابستان دانشگاه شروع شد به نظرم !!

اینم اضافه کنم که حتی 1 کیلو هم چاق نشدم با مصرفش !!!
    Last edited by .:2M:.; 26-08-2010 at 12:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یک دکتر بری و فشار خون بگیری بد نیست لااقل می فهمی که برای چی هست مادرم من هم فشارکه بالا می رفت سرش مثل شما می شد البته اون خون دماغ شدید می شد و گاهی یک ساعتی از بینی خون می رفت و اینطوری ها هم بند نمی آمد تازمانی که فشارش تحت کنترل قرار گرفت
    حتما به یک پزشک مراجعه کن و نسبت به این موضوع بی اعتنایی نکن چون اگه برای فشار باشه خدایی ناکرده باعث سکته مغزی میشود

9. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

اگر دردی که احساس میکنید ضربانیه فشار خونه. علائمی که شما گفتید مثل سرخی صورت و احساس خفگی مربوط به فشار خون بالائه. فکر میکنم موقعی که غذا زیاد میخورید هم اینجوری میشید درسته ؟
    اگر احساس درد شما با افزایش فعالیت بیشتر بشه مال فشاره. یعنی زمانی که جایی نشستید درد کم باشه وقتی که بلند شدید و راه رفتید احساس درد بیشتر بشه.
    البته سردرد ضربانی مربوط به میگرن هم میتونه باشه اما با علائمی که شما گفتید به احتمال زیاد فشار خونه. حتما به پزشک مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

اگر دردی که احساس میکنید ضربانیه فشار خونه. علائمی که شما گفتید مثل سرخی صورت و احساس خفگی مربوط به فشار خون بالائه. فکر میکنم موقعی که غذا زیاد میخورید هم اینجوری میشید درسته ؟
    اگر احساس درد شما با افزایش فعالیت بیشتر بشه مال فشاره. یعنی زمانی که جایی نشستید درد کم باشه وقتی که بلند شدید و راه رفتید احساس درد بیشتر بشه.
    البته سردرد ضربانی مربوط به میگرن هم میتونه باشه اما با علائمی که شما گفتید به احتمال زیاد فشار خونه. حتما به پزشک مراجعه کنید.
    دقیقا غذام زیاد شده و بعد غذا هم اینجورم ! یعنی کلا 5 روزه مدامه که اینجوریم !! گوشامم گرفته انگاری !!
    الان رفتم دکتر و اومدم ! گفت فشارت نرماله اما من دیگه واقعا دارم خفه میشم !!! دکتره برداشته واسم آمپول حساسیت فصلی و قرص جوشان + چنتا قرص پروپرانول و شربت پرومتازین نوشته !!!
    دیگه تحمل ندارم ، سرم داره منفجر میشه !!!

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

کاریش نمیشه کرد دوست عزیز. باید باهاش کنار بیای تا دوباره به حالت عادی برگردی.
    شما میخوای وزن اضافه کنی یا چاق بشی؟
    الان میگین چه فرقی داره؟ یک فرد میتونه وزن اضافه کنه و با هیکل خوب و میتونه فقط با افزایش چربی زیر پوست چاق و بد هیکل بشه.
    شما میرفتی بدن سازی کاری باهات میکردن که چاق شی.
    یکی از دوستام تو یک هفته حدود هفت کیلو اضافه کرد. همش هم طبیعی! پروتیین، کربوهیدرات و کراتین خیلی کم میخورد.بیشتر طبیعی استفاده میکرد. مثلا سینه مرغ میجوشوند و میخورد بدون هیچ روغنی. همین طور سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز اونم سفیده.
    هیکلشم خیلی خوبه وزنشم الان 90 هست.
    البته بعضی ها هر کاری بکنن چاق نمیشن.
    یکی از دوستام یک پودر گرفته بود که چاق بشه اسمشم افلاطون بود. یک هفته خورد 100 گرم هم اضاف نشد و با توصیه های من و دوستان ترکش کرد. میگفت این پودر رو که میخورم بعدش هرچی غذا میخورم سیر نمیشم و احساس گرسنگی میکنم
    بهترین کار به نظر من اینه که بری دکتر تغذیه.

13. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AThEisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من بومبا مصرف میکردم !
    مشکلی نداشتم ...
    فکر نکنم مال بومبا باشه ..

15. این کاربر از AThEisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •