تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درخواست راهنمایی از همه اساتید و دوستان

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض درخواست راهنمایی از همه اساتید و دوستان

سلام به همگی دوستان عزیز من قصد خرید به پرینتر رنگی با کیفیت دارم تا لان دو تا انتخاب کرم
    1.samsung clp -315
    2.canon ip 4700
    اینطور توضیح بدم من این پرینتر رو برای خونه می خوام ولی کیفیتش برام مهمه با هاش خیلی هم کم کار می کنم وقتی هم فروم رو خوندم فهمیدم انتخاب اول (samsung clp-315)بعد از تموم شدن کارتریج هاش با مشکلات عجیب و غریب مثل روشن شدن چراغ های تونر رو برو می شه نمی دونم باید برد اصلیش رو عوض کرد , در اندازه a4 کیفیت خوبی نداره و روی برگه گلاسه نمی تونید پرینت بگیرید ولی در عوض هرچقدر هم بمونه چون ÷ودر خشک و خراب نمیشه
    در مورد انتخاب دوم (canon ip 4700)هم که به خاطر کم بودن کار می ترسم جوهر خشک بشه کار دستگاه تموم واز طرفی قیمت کارتریج جوهر افشان یه مقدار الکی گرون ولی کیفیت خوبی در داره 9600 dpi صفحات a4 رو با کیفیت می زنه
    در مورد کارم هم بیشتر توضیح بدم من کارم اینکه از روی تصاویری در انداره a5 و کوچکتر که قبلا چاپ شده یکبار با کیفیت بالا اسکن می کنم و با ایجاد یا بدون تغییر دو باره پرینت می گیرم و می خوام رنگها در چاب نهایی مثل رنگ عکس اصلی باشه برای مثال من چند وقت پیش یه عکس درست کردم که طرف یه پیراهن سبز داشت ولی وقتی اسکن و پرینت می گرفتم رنگش به آبی کم رنگ نبدیل میشد . می خوام کار چاپ رو روی کاغذ عکس انجام بدم و و اینکه پرینتر اعصابم رو خراب نکنه و بهونه الکی نگیره حجم کارم هم خیلی کمه شاید یک بار در ماه باشه شایدهم چند وقت(ماه) خبری نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز از فكر سامسونگ بيا بيرون چون نميتوني باهاش عكس چاپ بكني و اگر هم بتوني بايد روي كاغذ 80 گرمي a4 بزني كه هيچ وقت كيفيت عكس رو نداره.
    براي پرينتر جوهري هم بهتره يك دستگاه فتواسمارت بگيري تا خواستتو بر طرف كنه در ضمن اينم بدون كه صد در صد هفته اي 2 تا 3 پرينت باهاش بايد بگيري تا هد و كارتريج خشك نشه. با اين صورت هيچ مشكلي با دستگاه جوهري نداري

3. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •