تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: سيم‌هاي انتقال‌ دهنده جريان الکتريسيته حذف مي‌شوند

  1. #1
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    پست ها
    4,800

    پيش فرض سيم‌هاي انتقال‌ دهنده جريان الکتريسيته حذف مي‌شوند


    سيم‌هاي انتقال‌ دهنده جريان الکتريسيته حذف مي‌شوند



    با کابل‌هاي درهم پيچيده و سوکت‌هاي ديواري مخصوص انتقال جريان برق خداحافظي کنيد تا از اين پس کليه دستگاه الکترونيکي شما نيروي مورد نياز خود را به‌صورت بي‌سيم دريافت کنند.

    به گزارش همکاران سیستم تصويري از دنياي بدون سيم همواره به عنوان يک رويا محسوب مي‌شده است و با اقدام جديد اينتل دانشمندان يک قدم به اين رويا نزديک‌تر شده‌اند.
    شرکت اينتل ادعا مي‌کند که به دنبال تلاش‌هاي فراوان محققان کارايي فناوري جديد خود را که به دنبال آن امکان انتقال جريان برق به صورت بي‌سيم براي همه کاربران فراهم مي‌شود، افزايش داده است.


    "جاستين راتنر"(Justin Rattner) مدير فناوري شرکت اينتل در اين باره گفت: «تصور از بين رفتن منابع تامين انرژي در منازل و ادارات يک روياي دور از دسترس بوده است. اگر ما به منبعي که انرژي از آن منتشر مي‌شود و محل‌هايي که انرژي به آن انتقال پيدا مي‌کند توجه نمي‌کرديم، اين اتفاق عملي نمي‌شد. براي استفاده از جريان برق ديگر به هيچ سيم و باتري نياز نخواهيم داشت».

    مدير فناوري شرکت اينتل از سناريويي سخن مي‌گويد که طبق آن باتري لپ‌تاپ‌ها مي‌توانند از طريق رزوناتور‌هايي که در ميز اداره، ميز کارخانه‌ها، قاب عکس و حتي پشت ديوارها نصب شده‌اند، انرژي مورد نياز خود را به صورت بي‌سيم تامين کنند.

    فناوري جديد اينتل بر اساس نظريه "استقراء مغناطيسي" راه‌اندازي شده است. عملکرد اين فناوري شبيه به خرد شدن شيشه بر اثر صداي بلند است. در اين شرايط، شيشه انرژي توليد شده در صدا را با فرکانس‌هاي طبيعي دريافت مي‌کند.

    در سوکت‌هاي ديواري انرژي به يک ميدان مغناطيسي با رزوناتورهاي فرستنده انتقال مي‌يابد که به طور اساسي اين جريان با آنتن‌هاي مخصوص عمل مي‌كند. پس از اين جريان، رزوناتورهاي گيرنده انرژي را از ميدان مغناطيسي دريافت مي‌کنند و ديگر ابزارهاي موجود در فضا قابليت جذب اين انرژي را نخواهند داشت.

    اين انقلاب بزرگ توسط يکي از دانشمندان علم فيزيک در دانشگاه فناوري ماساچوست(MIT) به نام "مارين سولجاسيس"(Marin Soljacic) ايجاد شد.
    يکي از محققان در همايش توسعه‌دهندگان فناوري‌هاي اينتل در ايالت سانفرانسيسکو آمريکا نشان داد که چگونه يک لامپ 60 وات مي‌تواند بدون استفاده از سيم، از منبعي که با آن يک متر فاصله دارد انرژي مورد نياز خود را تامين کند و روشن شود.


    محققان دانشگاه MIT در مطالعات پيشين موفق شده بودند يک لامپ را از فاصله 7 متري روشن کنند و ميزان مصرف انرژي در آن را 40 تا 45 درصد کاهش دهند.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/COLOR]

  2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •