تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: فیبر!قضیه این اینترنت فیبر نوری چیه؟!نت 50 مگ!!!

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض فیبر!قضیه این اینترنت فیبر نوری چیه؟!نت 50 مگ!!!

سلام خدمت دوستان!
    دوستان دیروز یه جا یه سرعتی دیدم که باورم نمیشد اینترنت 50مگابایت! یعنی سرعت دانلودش 6مگ در ثانیه بود! میخواستم ببینم چطوری امکان داره به کسی این سرعت رو بدن من ازش پرسیدم خودش میگفت فیبره ولی دقیق توضیح نمیداد و بروز نمیداد از کجا گرفته و قیمتش چنده!!! دوستان اگر کسی اطلاعی داشت در این مورد یکم شفاف سازی کنه خدا خیرش بده!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سوء تفاهم واست پیش اومده احتمالا ایشون اروپا بوده یا آمریکا بوده. تو اروپا که خیلی وقته رو فیبر دارند سرویس میدن ولی آمریکا هم Verizon جدبدا 6 ماهی هست داره سرویس Fios میده که همون فیبره.
    قییمت خرید هر 1240 Mb واسه یک شرکت Pap که همون رو بدون اشتراک گذاری بخواد بفروشه 37 میلیونه حالا شما حساب کنید فقط قیمت خرید 50 مگابیت توسط یک Pap چقدر میشه دیگه حالا بخواد سود خودش رو هم بکشه روش ....
    من تاپیکی زده بودم در این زمینه متاسفانه همش بحثهای حاشیه ای شد و کسی نگرفت اصل ماجرا چیه.
    اینترنت از بیخ و بن تو ایران گرونه. البته هیچ ارگانی هنوز بروز نداره شرکت زیرساخت با چه هزینه ای اینترنت میگیره

3. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سوء تفاهم واست پیش اومده احتمالا ایشون اروپا بوده یا آمریکا بوده. تو اروپا که خیلی وقته رو فیبر دارند سرویس میدن ولی آمریکا هم Verizon جدبدا 6 ماهی هست داره سرویس Fios میده که همون فیبره.
    قییمت خرید هر 1240 Mb واسه یک شرکت Pap که همون رو بدون اشتراک گذاری بخواد بفروشه 37 میلیونه حالا شما حساب کنید فقط قیمت خرید 50 مگابیت توسط یک Pap چقدر میشه دیگه حالا بخواد سود خودش رو هم بکشه روش ....
    من تاپیکی زده بودم در این زمینه متاسفانه همش بحثهای حاشیه ای شد و کسی نگرفت اصل ماجرا چیه.
    اینترنت از بیخ و بن تو ایران گرونه. البته هیچ ارگانی هنوز بروز نداره شرکت زیرساخت با چه هزینه ای اینترنت میگیره
    ایشون ایران زندگی میکنن و در تهران! تو بعضی از سایت ها کار دانلود رو انجام میدن! ازشون که پرسیدم گفتن از فیبر استفاده میکنن نه از نت ماهواره ای! چون با نت م ا ه و ا ره ا ی نمیشه آپلود انجام داد ولی ایشون آپلود رو هم انجام میدن! نمیدونم والا!!! 50مگ تو ایران!!!

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

ایشون ایران زندگی میکنن و در تهران! تو بعضی از سایت ها کار دانلود رو انجام میدن! ازشون که پرسیدم گفتن از فیبر استفاده میکنن نه از نت ماهواره ای! چون با نت م ا ه و ا ره ا ی نمیشه آپلود انجام داد ولی ایشون آپلود رو هم انجام میدن! نمیدونم والا!!! 50مگ تو ایران!!!
    پس حتما طرف بالا خونش ایستگاه تحقیقاتی ماهواره ای راه اندازی کرده!!!

شاید سند و رسیوش هر دو از ماهواره است.

شایدم طرف چند تا خط 2مگ گرفته و join کرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

این اقایی که میگی الان کجاست ؟؟ میخوام برم پیششون دست بوس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز سر کارت گذاشته. واسه اینکه اگر به هرکسی بگه واقعا چیکار میکنه همه میرفتن تو این صنف.
    شما اگر شک داری بگو یک تست از Speedtest.net بندازه با همون لینکی که بهش میده نه اینکه جایی آپلود کنه.
    تو اون مشخص میشه چون یکی از isp های ایران رو باید بنویسه چون تو ایرانه به قول خودش و داره از فیبر استفاده میکنه.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wwepersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام نه غظيه ي فيبر درست هستش تو ايران جاهايي كه نزديك صدا و سيما باشه تغريبا اينجوريا منم منطقم فيبر نوري هستش و adsl معمولي نميتونم ببندم و بهم گفتن كه بايد از مخابرات اينترنت وايرس فيبر بخرم كه قيمتشم فكر كنم ارزونه اما در رابطه با سرعتش نميدونم تا حالا 50 مگ نشنيده بودم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

پس اینو ببینید بد نیست!!!

فکرم نمیکنم عکسش دروغ باشه چون تایید شده هست!
    بازم بگم؟!

11. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس اینو ببینید بد نیست!!!

فکرم نمیکنم عکسش دروغ باشه چون تایید شده هست!
    بازم بگم؟!
    خوب این کجاش نشون میده ایرانه؟
    تنها راهش همون تسته که گفتم
    بعد من کلی برای شما تشریح کردم که هزینه اینترنت تو ایران چجوری. اگر از اون راه حساب کنید.
    50 مگ با ضریب 8 داخل ایران بدون هیچ سودی که pap بگیره میشه 1500000 تومان یعنی به قیمت خرید خودش بده. حالا ایشون مگه ماهی چند گیگ مشتری داره که بخواد هزینه خطش رو دربیاره.

13. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

احتمالاً این فرد توی سرور یکی از سازمان های گنده کله دولتی کار میکنه و یا کارمند سطح اول یکی از همون سازماناس و از اینترنت پرسرعت سازمانی (احتمالاً در ساعات غیر از ساعات اداری) استفاده میکنه...

چنین چیزی میلیون ها تومن در ماه خرجشه در ایران و از عهده افراد عادی برنمیاد... ماهــواره هم چنین سرعتی رو ارائه نمیده...

طبق عکس بالا سرعت ایشون در اون لحظه 53.435Mbps ـه...

واسه وزارتخونه های مهم که اینترنت براشون خیلی مهمه و همچنین چنان سازمانایی، چنین سرعتی عجیب نیست... البته به کارمند سطح کلاینت شبکه چنین سرعتی رو نمیدن و سرعت پخش میشه و با توجه به چنین چیزایی ، این فرد احتمالاً در سرور یکی از وزارتخونه های اونچنینی کار میکنه که سرعت زیادی براشون فراهمه (نفت/ICT/اقتصاد دارایی/بازرگانی/...)..... سازمانای دولتی زیادیم هستن که پهنای باند زیادی در اختیارشونه (مثل سازمان سنجش/بورس/شرکت نفت و گاز ایران/ و غیره)....

حتی ممکنه این فرد توی یکی از هاستا و دیتاسنترای (تبیان و سیمای میلی) داخلی کار میکنه و یا خودش صاحاب هاسته...

در کل چیز همچین عجیبیم نیست... پهنای باند با قضییه لینکای STM1 فرق میکنه... سازمانایی که کله هاشون گنده ـس به طور مستقیم از شرکت زیرساخت روی فیبر نوری یا توسط آنتن های وایرلس گنده، پهنای باند میگیرین و ربطی به PAP ها و غیره و ذالک نداره... هزینه ـشم مینیولیه در ماه (البته این سرعت کمه ولی به هر حال اینجا ایرانه)... اگه بابات خرمایه ـس و میلیاردی پول درمیاره، شما هم میتونی بگیری... وگرنه......

زیاد خودشو ناراحت نکن... داره میکنه، شمائم داشتی میکردی... نداری دیگه...
    Last edited by Cleeev; 25-08-2010 at 21:13.

15. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •