تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: بین فوجی hs10 و سونی hx1 کدومشون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض بین فوجی hs10 و سونی hx1 کدومشون؟

سلام دوستان راستش من یه مبتدی هستم و تازه اصطلاحات رو یاد گرفتم من بودجم تا سقف 500 تومان هست می خواستم یه دوربین نیمه حرفه ای که هم فیلم و هم عکس خوب بگیره داشته باشم و هم زوم بالای 20x حالا تو تحقیقاتم به این دو دوربین رسیدم و شنیدم نویز hx1 زیاده تو عکسها حالا کمکم کنید البته نظراتتون رو با ذکر دلیل بنویسید تا منم یاد بگیرم ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض یاداوری

دوستان اطلاعاتم در مورد hs10 کمه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم وایا بجز زوم دستی زوم اتوماتیک هم داره؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    شما یه super zoom میخواهید درسته ؟

شما بهترین این رده رو توی مدل هاتون وارد نکردید
    FZ35 از نظر سایت dpreview (بهترین سایت review دوربین) بهترینsuper zoom سال 2010 انتخاب شده
    hs10 مشکل باطری داره بسیار زیاد اما چون من هم اطلاعات کمی ازش دارم پیشنهاد میکنم برید تو بازار و دست بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Conclusions
    کد:
    hs10 30x زوم داره که فقط دستی هست روی لنز
    Last edited by ELSIN; 25-08-2010 at 13:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    شما یه super zoom میخواهید درسته ؟

شما بهترین این رده رو توی مدل هاتون وارد نکردید
    FZ35 از نظر سایت dpreview (بهترین سایت review دوربین) بهترینsuper zoom سال 2010 انتخاب شده
    hs10 مشکل باطری داره بسیار زیاد اما چون من هم اطلاعات کمی ازش دارم پیشنهاد میکنم برید تو بازار و دست بگیرید
    کد:
    Conclusions
    کد:
    hs10 30x زوم داره که فقط دستی هست روی لنز

gikkjnklkin

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما خودت با FZ35 کار کردین؟ اخه زومش 18 ،حسگرش CCD ،سرعت شاترش کمه ،LCD کوچیکه و مهمتر اینه که چرخان نیست ضمنا فرق CCD با COMS چیه؟ وچرا COMS بهتره ؟ ضمنا صدای موتور زوم در فیلم ضبط میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی زوم دستی داره fz35 ؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Joint winners: Panasonic FZ35 (FZ38) and Canon SX20 IS

It seems not too much has changed since our 2009 superzoom group test, when the Panasonic FZ28 and Canon SX10 IS, the predecessors of this year's winners, jointly grabbed the title. Despite the introduction of ever longer zoom ranges and, with back-illuminated CMOS sensors, even a completely new technology in competitive cameras, the Panasonic and Canon are still the most refined models in this test. Both are fairly minor upgrades to successful and popular models in long established product lines and have, just like a fine wine, over the years matured almost to perfection.

Both models score lots of points points with their refined and ergonomic user interfaces, reliable metering and focusing systems, lenses that are sharp across the zoom range, responsive operation, good quality HD video modes and, for this class of camera, excellent image quality. Nevertheless these are two quite different cameras and which one is the one for you will almost entirely be down to personal preference. The Canon is, at least partly because of its size and weight, in terms of handling and operation much closer to an entry-level DSLR than the Panasonic. It also comes with an articulated screen, by far the best viewfinder in this test, a slightly longer zoom and a flash hotshoe.

The Panasonic on the other hand is small and light enough to carry it with you at all times and comes with a user interface that is, despite offering plenty of manual controls, arguably better suited for less experienced users. It's a reliable and responsive camera that works equally well in auto or manual modes, offers a RAW format and on top of that is available at a very attractive price point.

While in terms of base ISO image quality the two cameras are extremely close, producing very sharp and detailed output, at higher sensitivities the processing engines take slightly different approaches. The Canon opts for a very clean image that blurs more fine detail than the Panasonic output. The latter preserves visibly more detail but this comes at the cost of higher noise and artifact levels. None of the superzooms in this test are capable of producing particularly appealing high-ISO output but the FZ35 and SX20 IS definitely represent the best of the bunch albeit by adopting slightly different approaches.

Overall, both the Panasonic FZ35 and the Canon SX20 IS perform very well in most areas. With its excellent viewfinder and well designed control layout the Canon is arguably more of a 'photographer's camera' while the Panasonic is ideal if you need bags of zoom in a small package. Which one is better for you depends entirely on your requirements but in any case you can't go wrong with either of these cameras.

Group test written by Lars Rehm.
    Print

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما خودت با FZ35 کار کردین؟ اخه زومش 18 ،حسگرش CCD ،سرعت شاترش کمه ،LCD کوچیکه و مهمتر اینه که چرخان نیست ضمنا فرق CCD با COMS چیه؟ وچرا COMS بهتره ؟ ضمنا صدای موتور زوم در فیلم ضبط میشه؟
    من چند ماه پیش FZ35 رو خریدم شک هم ندارم کاملا برتر از hx1 وsx20 هست اما hs10 من چیزی ازش نمیدونم اما نباید بد باشه خریدش ریسک داره

زوم دستی چیه متوجه نشدم

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

مگه میخاید از حیات وحش عکاسی کنید؟ زوم از این بیشتر احتیاج دارید؟
    Cmos و CCD هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارند وباید خروجی دوربین در نظر گرفته بشه که خوب هست یا نه!

در ضمن hs10 کیفیت کمتری نسبت به FZ35 داره و همینطور HS10 در زوم های بالا ایزو رو مجبورید بالا ببرید که عکس نویز دار میشه.
    ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمتش چنده؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •