سلام
امروز رفتم برای مغازه خط تلفن سفارش بدم که متصدی گفت تلفن ماهواره ای میدیم!
بش گفتم میخام adsl بکشم گفت مشکلی نداره
کسی میدونه تلفن ماهواره ای چیه؟
میشه روش adsl نصب کرد؟
سلام
امروز رفتم برای مغازه خط تلفن سفارش بدم که متصدی گفت تلفن ماهواره ای میدیم!
بش گفتم میخام adsl بکشم گفت مشکلی نداره
کسی میدونه تلفن ماهواره ای چیه؟
میشه روش adsl نصب کرد؟
یعنی چی؟
موبایل داریم تلفن نداریم.
امور مشترکین مرکز مخابراتی همچین حرفی رو زده؟
Adsl فقط روی سیم مسی ارایه میشه.
البته این DLC ها یا همون خطوط نوری فقط تا کافو نوریه و بقیش مسی میشه واسه همینه رو اونها هم می توانند تجهیزاتش رو داشته باشند سرویس بدن.
نه عزیز نمیشه.روی این تلفن ها دیال اپ هم نمیشه استفاده کرد چه برسه به adsl .شما اگر تلفن ماهواره ای بگیرید مجبورید از وایرلس استفاده کنید
همین خدمات پستی ها! برای گرفتن خط باید به درخواست رو به خدمات پستی ها داد
قبلا شنیده بودم واسه دهات ها که صرف نداره سیم بکشن تلفن های بیسیم میدادن، شاید منظورش اون بوده
ولی ما که تو شهر هستیم. نمیدونم چی میگه طرف!
به احتمال زیاد منظورش همون بوده. حالا چرا رفتی دفتر خدمات روستاییکه به با این چیزها روبرو بشی.
از شوخی گذشته مگه دیگه خود مرکز مخابراتی ها خط رو نمیفروشند . قبلا که اینجوری بود باید اونها فیش صادر میکردن پرداخت میکردم بانک. پس موضوع منتفیه نمیشه Adsl گرفت ولی شاید دایال آپ بشه البته اگر دستگاهش خروجی خط داشته باشه.
بابام زنگ زد قسمت فنی مخابرات گفتن که ماهواره نیست. به اینا میگن تلفن بیسیم
بابام بش گفته میشه اینترنت استفاده کرد طرف هم گفته بود آره میشه. ولی بابام بش نگفته بود adsl هم میشه یا نه!
عجبخوب به نظر شما اگر هم بشه به اون میگن Adsl ؟ خوب میشه اینترنت وایرلس
احتمالا منظورش همون دایال آپ بوده. فکر کنم هزینه تماس با این خطهای بیشتر باشه . البته تو محدوده خونتون همون تلفن ثابته ولی اگر از اون محدوده خارج بشید فکر کنم مثل موبایل محاسبه بشه دقیقا نمی دونم ولی همچین چیزی هست.اگر خط جدید مسی گرفتی مواظب باش pcm نباشه.
دوست عزیز اینی که شما میگید من خودم دردشو کشیدم یه وقتی.adsl کجا بود.همون دیال اپ هم جواب نمیداد.سرعت دیال اپ بیشتر از 16 نمیشد.منظورم یرعت وصل شدن هست ها.حالا شما تا اخرشو بخون
ممنونم. حرف شما درسته. الان زنگ زدم پارس آنلاین هم حرف شما رو تایید کرد
من تلفن رو فقط برای اینترنت میخاستم. الان که نمیشه روش adsl گذاشت دیگه تلفن برا چیمه
بدبختی مشکل اینجاست که 55 هزارتومن رو واریز کردم. حالا چطوری از مخابرات پسش بگیرم![]()
طبق مصوبه جدید نمی تونید پول رو پس بگیرید چون اون پول فقط هزینه نصب و بوق آزاد هست. واسه همین انقدر ارزون شده. شما پرسیدی که pcm هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)