تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چرا سیستمم بعضی وقت ها هارد رو پیدا نمی کنه؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض چرا سیستمم بعضی وقت ها هارد رو پیدا نمی کنه؟

سلام دوستان
    یک مشکلی همیشه برای سیستم من وجود داره و با ویندوز عوض کردن هم حل نمی شه، بعضی وقت ها این مشکل شدید می شه ولی امروز بد جوری شدید شده بود. حدوداً 2 ساعتی طول کشید که تونستنم ویندوز رو بالا بیارم. مشکلی که به وجود می یاد به قرار زیره:

1-بعضی وقت ها بایوس کامل نمی شه و گیر می زنه.
    2-بایوس کارش رو انجام می ده و حالا نوبت اینه که پیغام بیاد که سکتور بوت پیدا نمی شه.
    3-فلاپی بوت و سی دی بوت هم درست کردم. وقتی با اینها بالاخره ویندوز رو پیدا می کنه می گه هارد پیدا نمی شه.

اگه هارد پیدا نمی شه پس چرا الان من دارم پست می دم؟
    خلاصه اینکه بیچاره شدم از دست این سیستم. مشکل چیه و چطور می شه حلش کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. می بخشید، تا حالا این مشکل برای کسی پیش نیومده؟ هیچ راهی سراغ ندارید؟

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

شاید چند نکته و چند مشکل با هم باشه ... شایدم فقط یکی باشه ... دقیق نمیدونم ، دوستان حرفه ای زیاد هستند بپرسید ... ولی اگه بیشتر سوال شما در رابطه با سخت افزار سیستم هستش ، مشخصات کامل و دقیق با ذکر مارک و مدل اونها رو بفرمایید ... نوع سیستم عامل و آخرین ورژن و آپدیت اون رو ... تالار و زیرگروه های پایین رو هم سربزنید ، دوستان حرفه ای زیادی هستند ... موفق باشید ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. مدیر محترم ***Spring*** عزیز، وقتی این پست رو دادم از ترس اینکه اگه سیستم رو خاموش کنم و دوباره مجبور بشم 2 ساعت انواع کلنجارهار رو باهاش برم، فرصت رو غنیمت شمردم و به جای نصب ویندوز، گزینه Update رو انتخاب کردم و خدا رو شکر تا حالا که مشکلی نبوده ولی خیلی اسف باره که سیستم رو خاموش کنی و روز بعد ببینی که چنین مشکلاتی داره. حالا به نظر شما، مشکل سیستم عامله یا برم بخش سخت افزاری؟

6. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ... ممنون ... شما باید مشخصات دقیق سخت افزاری و سیستم عامل رو که توی پست قبلی خدمتتون گفتم رو ، بفرمایید و به تالارهای سخت افزاری ( پست قبلی ) سربزنید ... مثلآ احتمال داره یه نمونه مدل و مارک خاص یه مادربرد ، هارد و هر قطعه سخت افزاری دیگه ، یه ناهماهنگی ، یا یه تنظیم خاصی داره ، که دوستانی که اون مدل و مارک رو دارند ، حتمآ با اون آشنا هستند ... یه نکته خیلی مهم ، شما با مرکز پشتیبانی و خدمات پس از فروش قطعات سخت افزاری که خریدید ( اونهایی که الآن روی سیستم نصب شدند ) تماس بگیرید ، یه قسمت بخش و مشاور فنی دارند ، مشکلی رو که دارید بفرمایید ... همیشه نه ولی بیشتر وقتها تکنسین و افراد حرفه ای و وارد تو این قسمتها هستند که میتونند بهترین راهنمایی و مشاوره رو با شما داشته باشند ...

از اطلاعات و دیتایی که دارید حتمآ یه کپی بگیرید ... یعنی یه هارد دیگه لازم دارید ، اکسترنال باشه با خروجی USB خیلی بهتره ... شاید هیچ اتفاقی نیافته ( به امید خدا و الهی آمین ) ... ولی شما باید از قبل برای اقدام های لازم و اساسی آماده باشید ...

در شرایط فعلی حتمآ از سیستم عامل با برنامه های ویژه مثل :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه پشتیبان تهیه بفرمایید ... بقیه توضیحات و نمونه برنامه های مشابه و آموزش برنامه :

از برنامه های خوب و معروف برنامه Norton Ghost هستش که حتا ورژن قدیمی اون هم خیلی قابلیتهای مختلف و خوبی داشت ... بخصوص ورژن جدید این برنامه ( ورژن 15 ) قابلیتها و توانایی های زیادی داره و با خیلی از لوازم جانبی ، هاردهای اکسترنال ، سیستم عاملهای مختلف و ... هماهنگی کامل داره ... آخرین ورژن این برنامه رو در تاپیک پایین ( صفحه آخر ) دوستان قبلآ زحمت اون رو کشیدن :

برنامه های دیگه هم :

======================

8. 2 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکلی همیشه برای سیستم من وجود داره و با ویندوز عوض کردن هم حل نمی شه، بعضی وقت ها این مشکل شدید می شه ولی امروز بد جوری شدید شده بود. حدوداً 2 ساعتی طول کشید که تونستنم ویندوز رو بالا بیارم. مشکلی که به وجود می یاد به قرار زیره:

1-بعضی وقت ها بایوس کامل نمی شه و گیر می زنه.
    2-بایوس کارش رو انجام می ده و حالا نوبت اینه که پیغام بیاد که سکتور بوت پیدا نمی شه.
    3-فلاپی بوت و سی دی بوت هم درست کردم. وقتی با اینها بالاخره ویندوز رو پیدا می کنه می گه هارد پیدا نمی شه.

اگه هارد پیدا نمی شه پس چرا الان من دارم پست می دم؟
    خلاصه اینکه بیچاره شدم از دست این سیستم. مشکل چیه و چطور می شه حلش کرد؟
    مارک و مدل مادربرد ، پاور ، نوع هارد رو بگید تا بتونم راهنمایی کنم آخه چشم بسته که نمیشه نسخه پیچید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مارک و مدل مادربرد ، پاور ، نوع هارد رو بگید تا بتونم راهنمایی کنم آخه چشم بسته که نمیشه نسخه پیچید
    سلام
    سیستم من از این سیستم قدیمی هاست. هر چی بخوام پیدا کنم یا باید سیستم رو باز کنم و ببینم یا اینکه برم و توی خود ویندوز دنبالش بگردم.
    توی system information رفتم ولی مادربرد و پاور و هارد رو پیدا نکردم. همه چیز بود الا مارک این سه تا.
    از کجا باید مارک و مشخصاتشون پیداشون کنم؟
    فقط روی جعبه کیس نوشته: NEXT

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

12. 2 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. من برنامه siw-setup رو دانلود کردم ولی مشخصات رو طوری که قابل فهم باشه نمی ده. مثلاً مشخصات motherboard رو یه جوری می ده که انگار بخشی از اون، مشخصات یه قطعه دیگه است. وقتی رفتم توی system information سیستم عامل خودم این موضوع رو فهمیدم. تازه برای power هم کلی مشخصات می ده ولی نمی دونم چی مدنظر شماست. برای HDD هم با نام memory می یاد ولی چیزی از HDD و ظرفیت و نام و .... ذکر نمی شه یا من متوجه نمی شم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام عزیزم
    هارد شما مشکل بد سکتور داره
    یعنی تو بعضی قسمتاش دیگه نمیشه اطلاعات دخیره کرد
    نرم افزارهای زیادی برای رفع این مشکل وجود داره
    معروفترینش HDD Regenerator هست
    خودم باهاش کار کردم - نرم افزار توپیه - کارتو راه میندازه = کار باهاش راحته!!
    تو گوگل بسرچ پیدا میشه!
    موفق باشی

15. این کاربر از faridsmart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •