تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: درخواست کمک فوری در مورد ارتقای هارد لپ تاپ

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض درخواست کمک فوری در مورد ارتقای هارد لپ تاپ

سلام. من میخوام یک هارد یک یا دو ترابایت رو لب تاپم بزارم آیا این کار امکان پذیر و اصولی است؟
    راستش اول میخواستم یک هارد اکسترنال یک ترا بعلاوه یک هارد پرتابل 320 بگیرم بعد یکی از دوستان پیشنهاد کرد که یک هارد اینترنال یک یا دو ترا بزارم رو لپ تاپ و هارد فعلی لپ تاپ رو در بیارم و به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم حالا میخوام بدونم اصلا لپ تاپ هارد یک یا دو ترا ساپورت میکنه و امکان تعویض هارد لپ تاپ به راحتی وجود داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز هارد 1 ترابایت برای لپ تاپ اصولا وجود ندارد و حداکثر ظرفیتی که هاردهای لپ تاپ دارند 500 گیگابایت است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

پس این هاردهای 1 ترابایتی پاسپورتی چیه؟ مگر همین ها هارد 2.5 اینچی نیست و به لپ تاپ نمی خوره؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز هارد 1 ترابایت برای لپ تاپ اصولا وجود ندارد و حداکثر ظرفیتی که هاردهای لپ تاپ دارند 500 گیگابایت است.
    ماکزیمم ظرفیت هارد موجود 2.5 اینچی الان 640 گیگابایت هست نه 500 دوست عزیز

در ضمن من 1 ترابایت 2.5 اینچی ندیدم ، چه برسه به 2 ترابایت !!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

Pami عزیز, Western Digital هاردهای 2.5 اینچیه خودش رو در ظرفیت های 750 گیگ و 1 ترابایت عرضه کرده اما ممکنه در بازار ایران موجود نباشه چون اینجا هم به سختی گیر میاد و هر فروشگاهی نداره. اینترنتی باید سفارش داد.

نکته ای هم که وجود داره اینه که هارد 2.5 اینچیه وسترن با ظرفیت 1 ترابایت 5200rpm است و 8 مگابایت هم کش داره. قیمتش هم اینجا حدود 255.000 تومن هست. با این سرعت و کشی که داره به نظر من اصلا نمی ارزه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooyan.saj عزیز, عوض کردن هارد لپ تاپ هم کاری نداره. شما مشخصات و کانفیگ لپ تاپت رو بگو تا بدونیم که چه هاردی برای لپ تاپ شما مناسب هست. مثلا اگر سی پی یوتون Celeron باشه حتی اگر بالاترین سرعت هارد رو هم داشته باشید اما عملا نمیتونید از این سرعت استفاده کنید و بهتره که زیاد هزینه نکنید و یک هارد معمولی 5400 یا 7200 روش نصب کنید.

اما اگر کانفیگ لپ تاپتون مناسب بود اونوقت اگر 50 تومن هم بیشتر هزینه کنید به هدر نمیره و خودتون از سرعت لپ تاپ استفاده خواهید کرد که در این صورت من هارد Seagate Momentus XT 500GB 7200rpm رو بهتون پیشنهاد میکنم چون این هارد 4 گیگابایت SSD هم داخل خودش داره و از این 4 گیگ بعنوان کش استفاده میکنه. البته سرعت این هارد به هاردای کامل SSD نمیرسه اما در بیشتر مواقع با اونها برابری میکنه و یا تفاوت زیادی باهاشون نداره.

Momentus XT در حجم های 250, 320 و 500 گیگابایت ارائه شده و بیشتر از این حجم فعلا وجود نداره.

کد:

اگر هم سرعت براتون مهم نیست اونوقت انتخابهای زیادی دارید و فقط کافیه هاردی رو که قیمت مناسبی داره انتخاب کنید.

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

با تشکر از کمک شما. کانفیگ لپ تاپم اینه:
    sony fw139E
    CPU: 2.26 core 2 duo
    ram: 3gig
    cash: 3meg
    graphic : ATI 1.5 gig
    سرعت هم برام مهمه البته حالا که دارم هارد سیستم رو ارتقا می دم میخوام یه چیزی بگیرم که حالا حالاها پر نشه برای همین علاوه بر سرعت ظرفیت بالا هم برام مهمه, درضمن من هارد پاسپورتی 2.5 اینچی 1 ترابایت هم زیاد دیدم تعجب می کنم که شما تا حالا ندیدین قیمتش هم حدود 180 تومن هست البته مارکشو نمیدونم چیه ولی امروز میرم میپرسم
    راستی مشخصات دقیق هاردی رو که الان رو سیستمم نصب هست رو کجای ویندوز میتونم پیدا کنم؟
    Last edited by pooyan.saj; 25-08-2010 at 04:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله 640 گیگابایت حداکثر ظرفیت هارد اینترنال لپ تاپها است.
    از طرفی هارد 1 ترابایت اکسترنال برای لپ تاپ وجود دارد که از دو هارد 500 گیگابایت داخل آنها استفاده شده است.

---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------

با تشکر از کمک شما. کانفیگ لپ تاپم اینه:
    sony fw139E
    CPU: 2.26 core 2 duo
    ram: 3gig
    cash: 3meg
    graphic : ATI 1.5 gig
    سرعت هم برام مهمه, درضمن من هارد پاسپورتی 2.5 اینچی 1 ترابایت هم زیاد دید تعجب می کنم که شما تا حالا ندیدین قیمتش هم حدود 180 تومن هست
    داخل هاردهای پاسپورتی 1 ترابایت 2.5 اینچی، از دو هارد 500 گیگابایت 2.5 اینچی استفاده شده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

Pami عزیز, Western Digital هاردهای 2.5 اینچیه خودش رو در ظرفیت های 750 گیگ و 1 ترابایت عرضه کرده اما ممکنه در بازار ایران موجود نباشه چون اینجا هم به سختی گیر میاد و هر فروشگاهی نداره. اینترنتی باید سفارش داد.

نکته ای هم که وجود داره اینه که هارد 2.5 اینچیه وسترن با ظرفیت 1 ترابایت 5200rpm است و 8 مگابایت هم کش داره. قیمتش هم اینجا حدود 255.000 تومن هست. با این سرعت و کشی که داره به نظر من اصلا نمی ارزه.

کد:

pooyan.saj عزیز, عوض کردن هارد لپ تاپ هم کاری نداره. شما مشخصات و کانفیگ لپ تاپت رو بگو تا بدونیم که چه هاردی برای لپ تاپ شما مناسب هست. مثلا اگر سی پی یوتون Celeron باشه حتی اگر بالاترین سرعت هارد رو هم داشته باشید اما عملا نمیتونید از این سرعت استفاده کنید و بهتره که زیاد هزینه نکنید و یک هارد معمولی 5400 یا 7200 روش نصب کنید.

اما اگر کانفیگ لپ تاپتون مناسب بود اونوقت اگر 50 تومن هم بیشتر هزینه کنید به هدر نمیره و خودتون از سرعت لپ تاپ استفاده خواهید کرد که در این صورت من هارد Seagate Momentus XT 500GB 7200rpm رو بهتون پیشنهاد میکنم چون این هارد 4 گیگابایت SSD هم داخل خودش داره و از این 4 گیگ بعنوان کش استفاده میکنه. البته سرعت این هارد به هاردای کامل SSD نمیرسه اما در بیشتر مواقع با اونها برابری میکنه و یا تفاوت زیادی باهاشون نداره.

Momentus XT در حجم های 250, 320 و 500 گیگابایت ارائه شده و بیشتر از این حجم فعلا وجود نداره.

کد:

اگر هم سرعت براتون مهم نیست اونوقت انتخابهای زیادی دارید و فقط کافیه هاردی رو که قیمت مناسبی داره انتخاب کنید.
    این هارد Seagate Momentus XT 500GB 7200rpm که گفتید قیمتش چقدر هست؟ تو ایران پیدا میشه وگارانتی داره؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

این هارد Seagate Momentus XT 500GB 7200rpm که گفتید قیمتش چقدر هست؟ تو ایران پیدا میشه وگارانتی داره؟
    نمیدونم عزیز, از بازار ایران خبری ندارم. اما توی دبی دیده شده.
    لپ تاپت هم مشخصاتش خوبه و ارزش یک هارد خوب و پرسرعت رو به نظر من داره.

در مورد هارد Momentus XT قبلا کلی بحث کردیم با دوستان. خواستی بخونی از این صفحه به بعد رو بخون.
    صفحه 36 تا 38

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •