ماکزیمم ظرفیت هارد موجود 2.5 اینچی الان 640 گیگابایت هست نه 500 دوست عزیز
در ضمن من 1 ترابایت 2.5 اینچی ندیدم ، چه برسه به 2 ترابایت !!
Pami عزیز, Western Digital هاردهای 2.5 اینچیه خودش رو در ظرفیت های 750 گیگ و 1 ترابایت عرضه کرده اما ممکنه در بازار ایران موجود نباشه چون اینجا هم به سختی گیر میاد و هر فروشگاهی نداره. اینترنتی باید سفارش داد.
نکته ای هم که وجود داره اینه که هارد 2.5 اینچیه وسترن با ظرفیت 1 ترابایت 5200rpm است و 8 مگابایت هم کش داره. قیمتش هم اینجا حدود 255.000 تومن هست. با این سرعت و کشی که داره به نظر من اصلا نمی ارزه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooyan.saj عزیز, عوض کردن هارد لپ تاپ هم کاری نداره. شما مشخصات و کانفیگ لپ تاپت رو بگو تا بدونیم که چه هاردی برای لپ تاپ شما مناسب هست. مثلا اگر سی پی یوتون Celeron باشه حتی اگر بالاترین سرعت هارد رو هم داشته باشید اما عملا نمیتونید از این سرعت استفاده کنید و بهتره که زیاد هزینه نکنید و یک هارد معمولی 5400 یا 7200 روش نصب کنید.
اما اگر کانفیگ لپ تاپتون مناسب بود اونوقت اگر 50 تومن هم بیشتر هزینه کنید به هدر نمیره و خودتون از سرعت لپ تاپ استفاده خواهید کرد که در این صورت من هارد Seagate Momentus XT 500GB 7200rpm رو بهتون پیشنهاد میکنم چون این هارد 4 گیگابایت SSD هم داخل خودش داره و از این 4 گیگ بعنوان کش استفاده میکنه. البته سرعت این هارد به هاردای کامل SSD نمیرسه اما در بیشتر مواقع با اونها برابری میکنه و یا تفاوت زیادی باهاشون نداره.
Momentus XT در حجم های 250, 320 و 500 گیگابایت ارائه شده و بیشتر از این حجم فعلا وجود نداره.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم سرعت براتون مهم نیست اونوقت انتخابهای زیادی دارید و فقط کافیه هاردی رو که قیمت مناسبی داره انتخاب کنید.