تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 74 123451151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض Dragon Age II

DRAGON AGE  II

Developerر
      Publisherر   : 
       Platformر  : 
      Release date ر : NA March 2011
            Genreر :  Computer role-playing
            Mode ر: Single-player
            Input methods ر : Keyboard and mouse, gamepad

Dragon Age II | Preview

BioWare طريقه ي خاصي را براي معرفي Dragon Age II در نظر گرفته است . پس از اين كه بازي در اوايل اين ماه معرفي شد ، مدير EA اعلام هر جزئيات از بازي را كنار گذاشت تا جايي كه ما فقط ميدانستيم بازي سبك RPG دارد . ولي زماني  كه در ميان انبوهي از طرفداران بازي Mike Laidlaw طراح بازي قرار گرفت دقايقي را براي اين كه همه بدانند چه چيزي در جهان  Ferelden تغيير كرده است ، صرف كرد . يكي از بزرگترين تغييرات سبك داستان سرايي بازي ميباشد . Dragon Age II سبك داستان سرايي "framed narrative"  يا  داستان در دل داستاني ديگر را پيش گرفته است .  اساس بازي اين است :‌شما به عنوان يك Hawke بازي ميكنيد ؛ رزمنده اي كه از او يك افسانه در زمان خود ساخته اند . قسمت زيادي از بازي  بر روي شما focus دارد . ولي در هر صورت شما تصاويري را در طول بازي مشاهده ميكنيد كه يك شنونده  داستاني را از زبان راوي  گوش ميدهد كه مانند بيشتر مردم بر روي قهرمان داستان مانور ميدهد   و گاهي نيز در كارهايي كه اين قهرمان انجام ميدهد مبالغه ميكند . موضوع مبالغه در بازي مربوط به visual style بازي Dragon Age II ميشود كه به صورت خاصي طراحي شده است . اين يك تغيير زيركانه در بالا بردن سطح بازي است . مدل هاي كاراكتر ها بيشتر به سمت لاغر شدن رفته است و اين در راستاي كاريكاتور مانند كردن شخصيت هاي بازي ميباشد . منظره هاي در بازي -- حداقل در يك منظره اي كه ما از بازي مشاهده كرديم -- بيشتر به سمت سياهي و ظلم و نابودي گرايش پيدا كرده اند . در combat ، عجيب نيست كه منفجر شدن يك Darkspawn و پاشيده شدن خون او و تبديل او به يك جنازه ي بي صاحب را مشاهده كنيد . اما جالب توجه تر از همه : در نسخه ي xbox 360  ما دويدن را مشاهده كرديم كه بسيار آرام و خوب كار شده بود ؛ اگر شما نسخه ي كنسولي Origins را بازي كرده باشيد ميدانيد كه در نسخه ي قبل دويدن چه حالتي داشت . حالا نوبت به Demo : حدود 5 دقيقه يا كمي بيشتر و كمتر بود كه نميشد چيز خاصي از بازي فهميد و فقط مشاهده كرديم كه سازنده چگونه يك عنوان بزرگ را در دقايقي كوتاه به نمايش گذاشت . اما اشاره اي به combat هاي بازي نيز شد . در اين demo : يك مرد جنگجو كه مدلي از Hawke { شما هر نوع كاراكتري كه خواستيد ميتوانيد بسيازيد ولي اسم آن هميشه Hawke است }  و يك زن كه Bethany نام داشت در يك بيابان وسيع ايستاده بودند . خشكي زمين به خاطر وجود آسماني قرمز رنگ در بالاي آن بود كه بسيار بديمن ميباشد . آن ها توسط موجي از Darkspawn Hurlocks محاصره شده اند  . . . 

Bethany از دسته ي pyro ها ميباشد . 

Darkspawn  ها را قطعه قطعه ميكنم . شمشير من اين موجودات زشت را نابود ميكند .  شريك من اجساد آن ها را ميسوزاند و از بين ميبرد . بعد از از بين بردن دشمنان به آساني ، مي فهمم كه اين يك Dragon Age متفاوت است و آن چه كه من هميشه ارزو داشتم. يكي از موفقيت Dragon Age: Origins  در سال 2009 نحوه ي جديد داستان گويي آن بود . البته بازي مشكلاتي نظير اين كه سيستم combat بازي انچنان كه در PC خوب بود در كنسول ها خوب كار نشده بود و يا بازي فاقد تصاوير بصري خوب بود . Bioware  اين مشكلات را قبول كرده است و وعده داده است كه آن ها را حل خواهد كرد . زماني كه من اولين جزئيات بازي را در نشريه ي Game Informer  خواندم كمي به موفقيت بازي شك كردم ولي وقتي اطلاعات بيشتري از جمله خواندن hands on هاي بازي در هفته ي گذشته به دست اوردم مشتاق تر شدم كه زودتر به دنياي Dragon Age وارد شوم . شخصيت اصلي بازي يك انسان ميباشد كه Hawke نام دارد . شما ميتوانيد خصوصيات شخصيت خود را عوض كنيد به طور مثال او را مونث را مذكر كنيد ولي او هميشه Hawke نام دارد . زماني كه شما نقش يك Hawke را بر عهده گرفتيد ، شما بلافاصله بايد با لشكر glitzy مبارزه كنيد و تمام نيروي خود را بر روي آن صرف كنيد . بعد از آن كه شما موجي از Darkspawn و يك غول را نابود كرديد ؛ يك اژدها از بالاي تخته سنگي غرش ميكند . اين ابتداي شاهكاري به نام Dragon Age II ميباشد . 

Hawke در بازي Darkspawn را قطعه قطعه ميكند . 

كل بازي بر اساس روايت و از زبان راوي داستان بيان ميشود و شما در زمان گذشته به بازي ميپردازيد ولي اين شما هستيد كه با كارهاي خود به ي افسانه شكل ميدهيد . Varric -- راوي داستان -- داستان بازي رو بيان مي كند : فشار وارد بر Hawke و خانواده ي او از سوي Darkspawn ها باعث ميشود كه آن ها به خانه ي قبلي خود پناهنده شوند . اين اتفاقات در مدت كمي بعد از وفات يافتن پادشاه Cailan در جنگ Ostagar رقم ميخورد . Blightland يكي از روستاهايي است كه بعد از حمله ي Darkspawn ها نابود شد . در اين افسانه هيچ نيروي تخيلي و يا توانايي خارق العاده اي وجود ندارد و تنها Hawke وجود دارد كه شخصيت اصلي بازي است كه از برادر خود يعني Carver نيز بايد محافظت كند و يك جنگجو و برادر Hawke يعني Bethany كه يك mage مي باشد و مادر اين دو .اين تمام افسانه اي كه شما بايد آن را بازي كنيد . اگر به عكس هاي كاراكتر هاي بازي نگاهي بيندازيد بايد حالت هاي كلي شخصيت هاي بازي را بيابيد و اخلاق هاي آن ها را ميتوان از روي اين عكس ها حدس زد . البته بديهي است كه شما ميتوانيد شخصيت هاي باي را تغيير دهيد ولي مانند Origins ماهيت آن ها را كه همان خوب بودن و مبارزه با ستم است را نميتوانيد تغيير دهيد . همانند ديگر بازي هاي نقش آفريني انتخاب ديالوگ هاي بازي بر عهدي شما ميباشد . مثلا شما ميتوانيد از Hawke يك شخصيت شوخ طبع بسازيد و يا آن را تبديل به فردي بكنيد كه اصلا لبخند تا به حال نزده است . بعد از اون شما بايد Darkspawn ايي كه در مسير بين شما و Kirkwall قرار دارند رو سلاخي كنيد . جايي كه خانواده ي Hawke در آن جا ساكن بودند . سيستم combat بازي نيز تغييراتي داشته است . اين سيستم جديد شامل وجود خون بيشتر و به سمت ترسناك تر شدن پيش رفته است . اين تغييرات در راستاي روان كردن و سريع كردن سيستم combat بازي بوده است  . شما زماني كه دو يا سه دكمه را پشت سر هم ميزنيد كاراكتر بازي بي وقفه آن حركات را انجام ميدهد و يا از جادو استفاده ميكند و ديگر خبر از تاخير در اجراي combat  نيست . دشمنان در بازي به طور تصادفي و اتفاقي به شما حمله نميكنند . بلكه آن ها با توجه به هوش مصنوعي طراحي شده براي آن ها از بغل يا پشت به شما هجوم مي آورند .البته همراهان شما نيز در اين برهه بي كار نيستند و آن ها نيز با توجه به هوش مصنوعي خودشان جلوي حملات دشمنان را ميگيرند . در Origins اعضاي گروه نياز به تنظيمات دستي براي استفاده از دارو در هنگامي كه سلامتي ان ها كم مي شود داشتند ولي گروه شما حالا انقدر باهوش شده است كه در زمان معين خود دارو مصرف كند . شما در بازي ميتوانيد برنامه هاي خصوصي و دلخواه خود را اجرا كنيد ولي شما نميتوانيد بفهميد كه هوش مصنوعي ديگر افراد گروه چكار ميخواهد بكند . شما زماني كه ميدويد افراد ديگر گروه نيز اين كار را انجام مي دهند . اين طور كه معلوم است شما با يك افراد باهوش در گروه خود سر و كار داريد و البته اين بسيار خوب است كه افرادي در نبرد ها در كنار شما باشند . پر اهميت ترين قسمت بازي level up بازي ميباشد . سازندگان پس از موفقيت اين بخش در نسخه ي اول Level Up اين نسخه را نيز شبيه نسخه ي اول طراحي كرده اند . شما در بازي ميتوانيد امتياز هاي خود را صرف به دست آوردن توانايي هايي مانند نيرو --Strength-- و مهارت و زبردستي --Dexterity-- و جادو --Magic-- و حيله گري --Cunning-- و اراده ! --Willpower-- و در آخر وضعيت جسماني --Constitution-- خود بكنيد . بعد از به دست آوردن هر يك از اين توانايي ها درخت توانايي هاي شما بزرگ تر شده و مرحله ي بعد از اين توانايي نيز براي دفعه ي ديگر براي شما آزاد ميشود . توانايي هاي مختلف در بازي همگي در يك درخت قرار گرفته اند البته در مسير هاي معين براي خود . 

Aveline يك كدبانوي معمولي نيست . 

محيط بازي در نسخه ي PC از اين قرار است كه نوار هاي قدرت و سلامتي بازيكن در گوشه ي سمت راست تصوير در action bar قرار دارند . شما ميتوانيد بازي را با زدن دكمه ي space متوقف كنيد . شما بايد انتظار چند تغيير را در مبارزات داشته باشيد . چيزي كه ما مشاهده كرديم كه البته به نظر نسخه ي پاياني نميبود تغيير در زاويه دوربين بازي در نسخه ي PC بود . كه ميتوانست به Bird eye يا زاويه از بالا نيز تبديل شود . و در مبارزات تمركز بيشتري بر روي شخصيت داشت اما بايد با نزديك شدن به زمان عرضه ي بازي انتظار اطلاعات بيشتري داشته باشيم . در هر شكل من نميتوانيم زمان بيشتري را صرف صبر كردن شاهكار Bioware  باشم . 

Dragon Age II | Images 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

کد:

کد:

کد:
    کد:

Dragon Age II | Videos

Gamescom: Destiny

Aug 17, 2010 - Trailer

http://ps3.ign.com/dor/objects/80341/dragon-age-2/videos/gamescom_dragon2_trl_destiny_81710.html
    Download now 
    http://ps3.ign.com/dor/objects/80341/dragon-age-2/videos/gamescom_dragon2_trl_destiny_81710.html?download=t rue

Dragon Age II | Source

Last edited by CATALONIA; 03-03-2011 at 19:26.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از شهاب به خاطر زدن این تاپیک
    Dragon Age بدون شک جزو 5 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی هستش.
    امیدوارم این شماره هم بتونه موفقیت های اونو تکرار کنه.
    من بی صبرانه منتظر این شاهکار هستم

3. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

انصافا 2011 سال RPG بازاس...!
    Fable III, The Witcher 2, Dragon Age II

5. 8 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انصافا 2011 سال RPG بازاس...!
    Fable III, The Witcher 2, Dragon Age II
    بله تازه به این باید دیابلو 3 رو هم اضافه کنید!
    از بین این غول های سبک RPG در سال 2011 انتخاب بهترین بازی خیلی سخته. فکر کنم رقابت خیلی سختی با هم داشته باشن.

7. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بله تازه به این باید دیابلو 3 رو هم اضافه کنید!
    از بین این غول های سبک RPG در سال 2011 انتخاب بهترین بازی خیلی سخته. فکر کنم رقابت خیلی سختی با هم داشته باشن.
    من برای دراگون ایج نگرانم به چند دلیل :
    اولین دلیل نگرانیم چیزی نیست جز EA! نسخه 1 بازی به یکی از بهترین RPG های ساخته شده تبدیل شد و هنوزم دارن براش DLC میزنن... اشتباه نکنید من نمیگم DLC زدن بده ولی از این میترسم که EA شده Bioware رو مجبور کنه یه قسمتایی از بازی رو بزنه واسه DLC و Epansion Pack
    بعدشم اینکه کلا دیگه انتخاب نژاد از بیخ و بن زده شد، هر چند میتونیم تو طول بازی کلاس رو خودمون مشخص کنیم ولی اونم باز یه مشکلایی با داستان شماره 1 ایجاد میکنه
    به فرض من Mage بر میدارم پس این آقا بیرون از Circle of Magi چکار میکنه؟ اگه اصلا اونجا نرفته از کجا اسپلاشو یاد گرفته؟ امیدوارم Bioware از این سوتیا حداقل نده!
    تا الانم من هرچی پیش نماش دیدم و Preview خوندم بیشتر دستم اومده که Bioware داره از RPG بازی میزنه به سیستم مبارزه اش میرسه...
    از یه سمتم یه چیزایی از نظر من میتونه جذاب باشه، مثلا اینکه یه صحنه رو ما دوبار میبینیم، یه بار از چشم هاوک و یه بار از چشم اونیکی (که اسمش یادم نیست : دی) یا اینکه اینجور که معلومه Hawk آخرش به پادشاهی چیزی برسه میشه یه داستان خوب رو انتظار داشت. این شیوه ی حماسی وار تعریف داستانم در نوع خوش جالبه
    به صداگذاری و دیالوگای Bioware اطمینان کامل دارم ولی امیدوارم کاری کنه بتونیم با شخصیتا مثل نسخه یک ارتباط برقرار کنیم. من هنوزم بعضا از دیالوگای بین موریگان و الیستر رو یادم میاد خندم میگیره یا اونجایی که استن و موریگان دعواشون میشه یا تیکه ی Oghren به شما و معشوقتون!
    راستی دوستان یه چیزی رو یادتون میاد یا نه، اگه یادتون باشه کلاس Human Commoner به نظر از نسخه ی یک زده شده بود...! حالا دقیقا میفهمم چرا
    اگه اون کلاس بود الان بدبختی داشتن با توجه به اینکه Hawk هم از این کلاس حواسشونو جمع کنن که یه وقت داستانا تداخل ایجاد نکنه پس به راحتی برداشتنش
    در کل فقط باید صبر کرد و دید ولی من مطمئنم تا زمانی که DLC های این بازی کامل اکثرا نیومده و Expansion Pack انونس نشده شروع به بازی نمیکنم که چیزی رو از دست ندم

9. 6 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

راستی یه چیزی، با توجه به اینکه این DA II هست و DA:O II نیست یعنی اونو بعدا میخوان با همون شخصیتا ادامه بدن؟!
    یا شایدم چون دیگه نژادی واسه انخاب نیست برداشتنش؟!
    (این موقع شب بیاید اینترنت همینجوری میشید ها! روز که وقت نمیکنیم...)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه چیزی، با توجه به اینکه این DA II هست و DA:O II نیست یعنی اونو بعدا میخوان با همون شخصیتا ادامه بدن؟!
    یا شایدم چون دیگه نژادی واسه انخاب نیست برداشتنش؟!
    (این موقع شب بیاید اینترنت همینجوری میشید ها! روز که وقت نمیکنیم...)
    فکر نکنم دیگه اونو ادامه بدن!
    اون با DLC ها و همین طور یه بسته مکمل ادامه پیدا کردش.
    فکر کنم با همینا داستان اونو دیگه تموم کنن.
    Last edited by vahidgame; 29-08-2010 at 21:34.

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

از يكش كه هيچي نفهميدم.
    اين يكي هم مثل يكش چند نفر رو كنترل مي كني؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من دیشب یه سری به فروم Bioware زدم خبرای زیادی راجع به بازی هستشو و اطلاعات جدیدی دادن، تو این پست خلاصه ی خبرا را مینویسم تو پست بعدی عکسای جدید رو میذارم. این چیزایی بود که من از اطلاعات جدید دستگیرم شد :

*وقتی از David Gaider که نویسنده ی اصلی دراگون ایج راجع به اینکه مدت بازی چقدر جواب داد: طولانی تر از Awakening،کوتاهتر از Origins

*ایندفعه Tactical Camera مانند نسخه ی اصلی نیست. رو این مورد خیلی بحث شده بود که آخر یکی از اعضای بایو ور اومد گفت منظور ما از این خبر این بوده که دیگه انقدر دروبین بالا نمیره که تو Origins میرفت. همچنان خبری از این نوع دوربین تو نسخه ی کنسولی نیست!

*میتونید سیوتون رو از بازی Origins ایمپورت کنید، اینجوری تصمیماتی که گرفتین رو آثارش رو میتونید ببینید. یه موردی که خود Gaider بهش اشاره کرد اینه که شما بسته به انتخاباتی که تو نسخه ی اول داشتید تو این نسخه هنگام دیدار با آلیستر میتونید اون رو به عنوان یه شاه قدرتمند یا یه آدم دائم الخمر مشاهده کنید!

*سیستم دیالوگ بازی حالا دیگه شبیه مس افکت و به صورت دایره ای طراحی شده

*پارتی شما همانند نسخه ی اول از 4 نفر (خودتون + 3 نفر از اعضای کمپ) تشکیل شده

*از Gaider راجع به گوینده ی شخصیت هاوک مرد سوال پرسیدن که در پاسخ گفته : وقتی مردم بفهمن کی صدای هاوک رو به عهده داره، اون موقع هست که من خندم میگیره. گوینده کسیه که تو Origins هم حضور داشته اما شخصیتش خیلی محبوب نبوده، هرچند که صدای فوق العاده و توانایی رو ارائه داده بود (نظر شخصی: مطمئنم King Cailan منظورشه! تو فروم بایو ور هم تقریبا همه این نظرو داشتن. بعضی ها هم میگفتن Jowan که من شک دارم اون باشه)

*تا بعد از انتشار بازی خبری از Toolset نیست. بهتره بگم فعلا Mod بی Mod! (الیته گفتن بعد از انتشار بازی یه نسخه Toolset قرار میدیم. معلومه اینا بازیای EA که برای پول درآوردن در میاره! تا بشه میدوشه...)

*Flemeth هاوک رو از Lothering نجات میده (تقریبا شبیه به کاری که تو نسخه ی اصلی باری برای واردن کرد) . در عوض از اون میخواد که یه بسته رو براش به مقصد برسونه (99.9% اعضای فروم بایور ور اعتقاد داشتن که این Flemeth Grimoire یا همون کتاب اسپلا و جادوی اصلیه فلمث و Flemeth زرنگ تر از این حرفاس که به اون راحتی همچین چیز با ارزشی رو بده دست شما و موریگان!)

*Sandal برخواهد گشت! (ایول! Enchantment؟ )

*اسپلای کلاس میج کمتر خواهند بود ولی به مرور زمان با آپگریدایی که براشون در نظر گرفته شده قدرتمندتر میشن.

*خبری از گرگنماها تو این نسخه نیست!

*تو این نسخه ی خیلی کمتر از Origins رو Fade کار شده و کمتر اونجا خواهید بود

(بعدا بازم خبر میخونم میذارم، پست بعدی با عکسای جدید همراه خواهد بود!)

منبع : Bioware Forum
    مترجم : خودم

15. 11 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این عکس به خوبی سیستم مس افکت وار دیالوگا رو نشون میده!اون الان مشت هم که در وسط میبینید برای همون لحن و منظور از دیالوگ که این یه جور نوع جنگ طلبانه اس!در حالت رومانتیک هم اون وسط قلب میاد یا تو حالت دیپلماتیک یه پرچم...

سایز اصلی :
    کد:

اینم از Darkspawn Hurlock های جدید

سایز اصلی :
    کد:

Bethany در هنگام کست اسپل

سایز اصلی :
    کد:

همونطور که قبلا گفته شده بود باز هم فلمث رو خواهیم دید

سایز اصلی :
    کد:

یه عکس دیگه از فلمث (اضافه کنم که گوینده اینبار هم همون گوینده ی نسخه ی 1 خواهد بود)

سایز اصلی :
    کد:

اینهم فلمث در فرم اژدها که در نسخه ی 1 هم باهاش روبرو شدیم

سایز اصلی :
    کد:

Bethany در حال کست اسپل Light

سایز اصلی :
    کد:

یک نما از Hawk و Bethany. به دودهای پشت سرشونم توجه کنید

سایز اصلی :
    کد:

اینهم از شهر Kirkwall

سایز اصلی :
    کد:

بازم منتظر عکسا و خبرای جدید باشید!

17. 10 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 74 123451151 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •