تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخواست - راهنمایی برای استفاده از کاراکترهای ویژه مثل ♠ و حروف و فونت زبانهای دیگه در پسوردگذاری

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

14 درخواست - راهنمایی برای استفاده از کاراکترهای ویژه مثل ♠ و حروف و فونت زبانهای دیگه در پسوردگذاری

سلام ...

برای پسورگذاری روی یه فایل با فرمت RAR محدودیت داریم ... چطوری میشه این محدودیت ها رو برداشت یا قابلیت و توانایی پسورد گذاشتن رو بیشتر کرد ...

مثلآ :

1 - افزایش تعداد کاراکترها برای انتخاب پسورد ... حداکثر تعداد تا چقدر میتونه باشه ؟ ...

2 - انتخاب حروف و فونت زبانهای دیگه غیر از انگلیسی مثل : پارسی ، فرانسوی ، روسی ، چینی و ...

3 - استفاده از کاراکترهای ویژه مثل : و و و غیره ...

برنامه ، ترفند ، راه حلی برای استفاده از این قابلیت ها داریم ؟ ...

2. 6 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام ...

برای پسورگذاری روی یه فایل با فرمت RAR محدودیت داریم ... چطوری میشه این محدودیت ها رو برداشت یا قابلیت و توانایی پسورد گذاشتن رو بیشتر کرد ...

مثلآ :

1 - افزایش تعداد کاراکترها برای انتخاب پسورد ... حداکثر تعداد تا چقدر میتونه باشه ؟ ...

2 - انتخاب حروف و فونت زبانهای دیگه غیر از انگلیسی مثل : پارسی ، فرانسوی ، روسی ، چینی و ...

3 - استفاده از کاراکترهای ویژه مثل : و و و غیره ...

برنامه ، ترفند ، راه حلی برای استفاده از این قابلیت ها داریم ؟ ...

سلام
    دوست عزیز این موارد مربوط به خود برنامه هست(برنامه نویس اینها رو مشخص میکنه) و شما نمیتونی تغییر بدی

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

ممنون ... میخوام بتونیم به این قابلیتها دسترسی داشته باشیم ... حالا فقط نه از طریق خود برنامه ، البته از اون راه یا هر راه دیگه ای هم میتونه باشه ، مهم امکان داشتن این قابلیت هاست... از هر راهی ، ترفند ، ابتکار ، راه حل ، پک ، برنامه جدید ، ویرایش اصل برنامه ... یعنی در پسوردگذاری از قابلیتهای بیشتری بتونیم استفاده کنیم ...

5. این کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من درخواست های شما رو توسط WinRAR انجام دادم !
    - افزایش تعداد کاراکترها برای انتخاب پسورد ... حداکثر تعداد تا چقدر میتونه باشه ؟
    من تا 50 کاراکتر رفتم و جواب داد !
    (بستگی به زیان نوشته شده وین رر داره ، مثلا در زبان پاسکال تا اونجایی که من یادمه برای گرفتن یک متن از کاربر یا همین پسورد تا 63 کاراکتر مجاز به دریافت بود، حالا این دایالوگ اینپوت وین رر رو نمی دونم !! )
    - انتخاب حروف و فونت زبانهای دیگه غیر از انگلیسی مثل : پارسی ، فرانسوی ، روسی ، چینی و
    با زبان فارسی امتحان کردم جواب داد به طبع باید با زبان های دیگه نیز جواب بده ( تعریف شده باشه برای برنامه )
    - استفاده از کاراکترهای ویژه مثل : ♠ و ♥ و ☺ و غیره
    از این کاراکترها هم استفاده کردم و برنامه جواب داد ( امتحان من ترکیب alt با 3 بود که جواب داد، به طبع ترکیبات دیگه هم باید جواب بدند )

7. این کاربر از K A R I M I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

K A R I M I عزیز ممنون ...

گفتم احتمال زیاد دوستان میدونند و ننوشتم :

برنامه از کاراکترهای ویژه و همینطور حروف و فونت زبان های دیگه پیشتیبانی میکنه و پسوردگذاری انجام میشه و این قابلیت رو داریم !!! ... ولی به شرطی که از یکی از این قابلیتها به تنهایی استفاده بفرمایید ... یعنی مثلآ فقط حروف پارسی ... حالا شما ترکیبی پسوردگذاری بفرمایید : حروف انگلیسی ، کارکترهای ویژه ( مثل مثال پست اول ) حروف و فونت زبان چینی .... سوال و درخواست برای استفاده و داشتن این قابلیت ها بصورت ترکیبی و با هم بود ... خوب بازم پسوردگذاری انجام میشه !!! ...

فقط اگه بجای کارکترهای ویژه ( مثل مثال پست اول ) و حروف و فونت زبان چینی ، در پسوردگذاری ترکیبی از علامت سوال ? استفاده بفرمایید ( دقیقآ همین شکل علامت سوال یعنی بصورت انگلیسی اون ) ، براحتی از پسورد میگذرید و به فایل دسترسی دارید !!! ... یعنی شما الآن اگه این حروف و فونت های چند زبان رو مثل پارسی بخواید در Notepad ذخیره کنید ، بیشتر وقتها پیغام میآد که ناشناخته است و بعد از ذخیره و بازگشایی بصورت علامت سوال میبینید ... حالا پسوردی رو که انتخاب شده ، البته به غیر از حروف انگلیسی و عددها و علامتهایی مثل $ و @ ... بجای حروف و فونت زبانهای دیگه و کارکترهای ویژه نمونه پست اول ، از علامت سوال استفاده بفرمایید ، براحتی پسورد قبول میشه و به فایل دسترسی دارید ...

9. 4 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

بله حق با شماست، کاملا مو شکافانه !! به نکته خوبی اشاره کردید ...
    اگر چاره ای برای این مشکل پیدا نشود لااقل پی بردیم که از ترکیبات مذکور برای پسوردگذاری استفاده نکنیم ...

11. این کاربر از K A R I M I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    این به خاطر خاصیت برنامه ست که از Unicode برای رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.
    زمانی میتونیم به نتیجه برسیم که system locale رو از طریق ابزار Region and language تغییر بدیم.
    در این حالت میشه ترفند علامت سوال رو در مورد سایر زبانها خنثی کرد.
    البته این کار به صرفه نیست و تصور هم نمیکنم از کاراکترهای ویژه پشتیبانی کنه.چون متعلق به زبان خاصی نیستن.
    درحالت عادی هم که پسوردهای پارسی پشتیبانی میشن به خاطر قابلیتهای ویندوزه نه خود برنامه(در اینجا Winrar)
    موفق باشید.

13. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •