سلام دوستان چطور میشه برنامه که تو xp نصب شده رو به 7 ایمپورت کرد طوری که در 7 هم قابل استفاده باشه ؟
ممنون
سلام دوستان چطور میشه برنامه که تو xp نصب شده رو به 7 ایمپورت کرد طوری که در 7 هم قابل استفاده باشه ؟
ممنون
xp رو به 7 آپگریت کن
این کار رو نکردم چون xp فوق العاده کند بود یه 7 دیگه هم روسیستم نصب کردم یعنی الان یه xp دارم یه 7 الان چی کار کنم؟
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
یه سوال دیگه
اینکار 100 درصد جواب میده؟
به نظر من سون رو پاک و xp رو به سون آپگریت کن.
100 در 100 جواب میده.البته ممکنه بعد آپگریت دستگاه کن باشه باید فایل ها رو با دیست دیفرنت مرتب کنید
سلام.
Upgrade نمیشه بکنی.
Upgrade کردن فقط برای Upgrade از Vista به Seven هست.
شما باید Migrate کنی! که با استفاده از ابزار Easy Transfer در ویندوز 7 انجام میشه.
به این صورت که ابتدا از کلیه ی اطلاعات کاربر Backup گیری انجام میشه ، سپس ویندوز XP پاک و 7 نصب میشه و در آخر کلیه ی اطلاعات قبلی وارد 7 میشه.
البته باید مطمئن باشی که Application های XP با 7 متابقت داشته باشه.
موفق باشی.
امیر میشه بصورت تصویری توضیح بدی؟ممنون میشم
البته از این روش هم میتونید استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با اطمینان میگم که میشه xp رو به 7 آپگریت کرد.فقط شما نمیتونید آپگریت رو برگردونید مثلا اگه vista کردید 7 دیگه 7 به vista آپگریت نمیشه.
Last edited by mr.shadowshaman; 23-08-2010 at 20:54.
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
دوست عزیز از XP به 7 نمیشه Upgrade کرد بلکه باید Migrate کرد.
امکان Upgrade فقط از Vista به Seven وجود داره.
amir آقا نمیدونی نگو.این لینک مربوط به سایت مایکروسافته وحرف من رو در رابطه با آپگریت xp به 7 تایید میکنه
در ضمن آموزش هم داده
اینم تفاوت های xp.vista.7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)