تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کدوم برنامه نویسی؟ روشهای حل عددی و معادلات پیچیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

14 کدوم برنامه نویسی؟ روشهای حل عددی و معادلات پیچیده

برای نوشتن یک مدل برای پایان نامه ام باید از یک برنامه کامپیوتری استفاده کنم، توی برنامه نویسی ام باید از روشهای حل عددی، ماتریکسها و معادلات و روشهای یکم پیچیده استفاده کنم، بنظرتون کودوم برنامه نویسی جواب میده؟ خودم تا اندکی با دلفی آشنا هستم ولی نمیدونم کدوم برنامه نویسی بهتره

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز، اصولاً این کارها بیشتر مربوط به الگوریتم برنامه نویسی میشود و جزء مواردی نیست که زبان برنامه نویسی محدودیتی ایجاد کند.
    (فقط مناسب تر است که زبان برنامه نویسی تحت ویندوز باشد و توانایی ساخت exe هم داشته باشد، اینطوری خیلی راحت تر خواهید بود و در ارائه نتیجه نهایی هم بهتر میتوانید عمل کنید.)

فرضاً شاید آقای X نتواند فلان الگوریتم را در صحیح در زبان Y بنویسید، یا بگوید کار سختی است ولی این ربطی به زبان Y ندارد و مربوط به اطلاعات کم آقای X میشود!
    مخصوصاً که نسخه نهایی زبان های برنامه نویسی فعلی خیلی قوی شده اند و هر کاری انجام میدهند.

برای انجام این کارهای این تیپی روی ماتریس و اعداد (مخصوصاً که بزرگ هم شوند) معمولاً هر زبانی که قابلیت تعریف class و struct و operators overload داشته باشد مناسب است و به خوبی جواب میدهد.

در خصوص دلفی اطلاعات کمی دارد، ولی زبان برنامه نویسی معروف و قوی است و باید حتماً باید سه مورد فوق الذکر را داشته باشد.

(اگر در مورد #C و VB.Net هم سوال و مشکلی داشتید در انجمن Framework در خدمتتان هستیم.)
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •