تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تایید میکنین؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تایید میکنین؟؟؟

سلام یه سیستم دارم میگیرم واسه چند سال شاید بعدش دیگه لپ تاپ بگیرم ... اینو میخوام واسه کارای خونگی مثل اینترنت فیلم دیدن یکم بازی در حد فوتیال و شاید nfs استفاده از officeو شاید گاهی هم فتو شاپ

سرعت خیلی مهمه اینکه یه loading معمولی 60 ساعت طول نکشه...ممکنه ساعت زیادی روشن بدارمش

اگه خواستم همزمان آهنگ گوش کنم در نت هم باشم و رایت هم کنم سرعت پایین نیاد(این خیلی مهمه)....و خر کار باشه که یه 6 سالی بشخ این کار های روز مره رو باهاش انجام داد

سیستمی که خودم با تحقیقات و درد آوردن سر بعضی از دوستان(که خیلی مخلصصصیم ) این نشد نظرتون چیه

cpu:i3-540
    main:asus p7p55-m
    ram :2gig 1333 supertalent cl8
    power:green535a
    hdd:seagate7200 500 gig
    case:green alp!
    vga:saphire 5670 512 meg

تایید میشه یا نظری هست ممنون میشم....

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر تعصبی روی اینتل ندارید پیشنهاد من استفاده از پردازنده ی 6 هسته ای AMD هست(ویرایش)

چون در کاربرد شما که مولتی تسک یا همون استفاده ی همزمان از سیستم برای چند کاربرد هست پردازنده ی 6 هسته ای

فیزیکی بهتر می تونه عمل کنه البته می تونید از CORI5 اینتل هم استفاده کنید ولی باید بودجه تون رو بالا ببرید

من سیستم بالا رو که جمع زدم چیزی حدود حداقل 600 هزار تومن هزینه اش میشه که من با این بودجه سیستم زیر رو

پیشنهاد می دم

CPU:AMD Phenom II X6 1050T=210
    M.B:Gigabyte 770TA-UD3=115
    RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8 =55
    VGA:SIPPHIRE 5670 512MB=110
    HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40

All:627

این سیستم از همه نظر نسبت به سیستم خودتون ارجحیت داره و با پردازنده ی 6 هسته ای که داره برای کاربردهای شما بهتر عمل می کنه

ضمن اینکه مادربرد معرفی شده دارای پورت USB3 و SATA 6GB/S هست در صورتی که مادربرد شما چنین قابلیت هایی رو نداره

کیس رو هم مدل بهتری رو انتخاب کردم که اگر تمایل نداشتید می تونید کیس سیستم خودتون رو انتخاب کنید
    Last edited by nikaan; 22-08-2010 at 16:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

اگر تعصبی روی اینتل ندارید پیشنهاد من استفاده از پردازنده ی 6 هسته ای AMD هست(ویرایش)

چون در کاربرد شما که مولتی تسک یا همون استفاده ی همزمان از سیستم برای چند کاربرد هست پردازنده ی 6 هسته ای

فیزیکی بهتر می تونه عمل کنه البته می تونید از CORI5 اینتل هم استفاده کنید ولی باید بودجه تون رو بالا ببرید

من سیستم بالا رو که جمع زدم چیزی حدود حداقل 600 هزار تومن هزینه اش میشه که من با این بودجه سیستم زیر رو

پیشنهاد می دم

CPU:AMD Phenom II X6 1050T=210
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40

All:627

این سیستم از همه نظر نسبت به سیستم خودتون ارجحیت داره و با پردازنده ی 6 هسته ای که داره برای کاربردهای شما بهتر عمل می کنه

ضمن اینکه مادربرد معرفی شده دارای پورت USB3 و SATA 6GB/S هست در صورتی که مادربرد شما چنین قابلیت هایی رو نداره

کیس رو هم مدل بهتری رو انتخاب کردم که اگر تمایل نداشتید می تونید کیس سیستم خودتون رو انتخاب کنید

حرف شما قبول که AMD Phenom II X6 1050T قوی تره...اما آخه من کار خاصی با پی سی ندارم که 6 هسته ای بگیرم!!!الان با i3نمیشه واسه کارای روز مره ام جواب بگیرم؟؟؟اون سیستم پیشنهادی من حدود 550 میشه...راستش نمیخوام از این حدود بیشتر بشه...چون به نظرم همین 6 هسته ای ها هنوز افت قیمتشو نکرده بنظرم

الان تو همین رنج قیمت آیا cpuو main بهتری میشه بست؟؟البته بگم علاقه ی شدیدی به intel دارم

یه سوال دیگه با همون سیستم اولی که گفتم میشه pes 2010رو با نهایت گرافیکش بازی کرد؟؟؟

مرسی ی ی ی ی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف شما قبول که AMD Phenom II X6 1050T قوی تره...اما آخه من کار خاصی با پی سی ندارم که 6 هسته ای بگیرم!!!الان با i3نمیشه واسه کارای روز مره ام جواب بگیرم؟؟؟اون سیستم پیشنهادی من حدود 550 میشه...راستش نمیخوام از این حدود بیشتر بشه...چون به نظرم همین 6 هسته ای ها هنوز افت قیمتشو نکرده بنظرم

الان تو همین رنج قیمت آیا cpuو main بهتری میشه بست؟؟البته بگم علاقه ی شدیدی به intel دارم

یه سوال دیگه با همون سیستم اولی که گفتم میشه pes 2010رو با نهایت گرافیکش بازی کرد؟؟؟

مرسی ی ی ی ی

CPU:AMD Phenom II X4 945=150
    Power:MEMONEX 480W=38
    Case:Green ALP=29

All:542

من احتمالا قیمت مادربرد رو دست بالا گرفته بودم

اما سیستم بالا هم از سیستم خودتون قویتره ضمن اینکه از USB3 و SATA 6GB/S هم پشتیبانی می کنه

اما اگر عاشق اینل هستید پیشنهاد می کنم که مین رو GA-H55-USB3 یا GA-P55-USB3 از برند گیگا بردارید که قیمتی حدود بین 155 تا 175 هزار تومن باید داشته باشن(قیمت دقیق ندارم)

ولی حداقل از USB3 پشتیبانی می کنن

البته اگر بعدا کارت گرافیک قدرتمندی نمی خرید نیازی نیست چنین پاوری رو تهیه کنید و حتی 480 وات هم کفایت می کنه
    Last edited by nikaan; 22-08-2010 at 16:57.

5. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسیی بابت راهنمایهات...میگم واسه گرافیک در همین حدود 100 اینا همین خوبه دیگه؟؟؟

واسه monitorچی پیشنهاد میکنی؟؟؟میخوام hdmi حتما داشته باشه حدود 200 تومن اینا واسش میدم...نظرت چیه؟

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

این 2 تا main چطورن GA-H55-D2H
    GA-H55-MS2H؟؟؟
    اون h55 usb3 گرونه خیلی....

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسیی بابت راهنمایهات...میگم واسه گرافیک در همین حدود 100 اینا همین خوبه دیگه؟؟؟

واسه monitorچی پیشنهاد میکنی؟؟؟میخوام hdmi حتما داشته باشه حدود 200 تومن اینا واسش میدم...نظرت چیه؟

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

این 2 تا main چطورن GA-H55-D2H
    GA-H55-MS2H؟؟؟
    اون h55 usb3 گرونه خیلی....
    بازی رو که گفتید جواب میده

در ضمن توی این رنج قیمت همین 5670 بهترینه

من مانیتور توی این رنج قیمت با پورت HDMI ندیدم ولی مانیتور 22 اینچ LG W2262TQ با قیمتی حدود 200 هزار تومن گزینه ی مناسبی هست

البته با این مانیتور نمی دونم بازی PES رو میتونید در جزئیات بالا بازی کنید یا خیر

البته این دوتا مادربرد رو که گفتید قیمت ندارم

در ضمن امکانات خاصی هم ندیدم داشته باشن بجز همون ساپورت رمش که تا 2200 مگاهرتز هست
    Last edited by nikaan; 22-08-2010 at 23:10.

8. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازی رو که گفتید جواب میده

در ضمن توی این رنج قیمت همین 5670 بهترینه

من مانیتور توی این رنج قیمت با پورت HDMI ندیدم ولی مانیتور 22 اینچ LG W2262TQ با قیمتی حدود 200 هزار تومن گزینه ی مناسبی هست

البته با این مانیتور نمی دونم بازی PES رو میتونید در جزئیات بالا بازی کنید یا خیر

البته این دوتا مادربرد رو که گفتید قیمت ندارم

در ضمن امکانات خاصی هم ندیدم داشته باشن بجز همون ساپورت رمش که تا 2200 مگاهرتز هست

خب الا یه مانیتور بخوای پیشنهاد کنی که بشه با جزییات بابلا pes بازی کرد جیه پیشنهادت؟؟؟

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

یه چیز دیگه اون mainکه پیشنهاد کردی چه چیزای خاصی داره؟؟؟آیا خیلی سر تره از اینایی که من گفتم!!!؟من احساس میکنم واسه i3دیگه نیازی نباشه اونقدر پول main بدم نظرت چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب الا یه مانیتور بخوای پیشنهاد کنی که بشه با جزییات بابلا pes بازی کرد جیه پیشنهادت؟؟؟

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

یه چیز دیگه اون mainکه پیشنهاد کردی چه چیزای خاصی داره؟؟؟آیا خیلی سر تره از اینایی که من گفتم!!!؟من احساس میکنم واسه i3دیگه نیازی نباشه اونقدر پول main بدم نظرت چیه؟

خیر فقط بخاطر USB3 پیشنهاد دادم

در ضمن شما می تونید مدل 20 اینچ SAMSUNG P20500 رو بردارید با قیمت حدود 180 هزار تومن که اینجوری در بازی PES قطعا مشکل نخواهید داشت

یا LG 1953SE با قیمت 165 هزار تومن و یا AOC 2036S با قیمت 150 هزار تومن

11. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کلا پس واسه detail بالا بهتره sumsung بگیرم دیگه؟؟؟ این aocها هم خیلیی مفته hdmi هم داره !!! واسه بازی چطورن جواب میده؟؟؟راستی من گاهی مدت زیادی روشن میدارمش ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

اگه میخوای تو RES 1900*1200 همون HD بازی کنی شاید یه کم کم بیاره (احتمالش کمه) ولی با توجه به عرضه نزدیک PES11 و قوی تر بودن گرافیکش من شدیدا پیشنهاد میکنم گرافیک رو 5750 بردارید که بعدا هم با یه اورکلاک ساده کلی کاراییش بالا میره
    در مورد مانیتور همون سامسونگی که دوستمون پیشنهاد دادن عالیه فقط نمیدونم HDMI داره یا نه (اگه از Speaker استفاده میکنید نیازی به HDMI نیست چون کیفیت تصویر تو پورت DVI با HDMI تفاوتی نداره )

14. این کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •