با سلام
ببخشید من میخوام یک لپ تاپ بخرم cpu زیر رو داره:
i7-820QM-3GHz
یعنی هر هسته 3 گیگا؟
یعنی در جمع هسته ها میشه 12 ؟
با تشکر
با سلام
ببخشید من میخوام یک لپ تاپ بخرم cpu زیر رو داره:
i7-820QM-3GHz
یعنی هر هسته 3 گیگا؟
یعنی در جمع هسته ها میشه 12 ؟
با تشکر
تا اون جایی که من می دونم، برای intel ها اینطوریه. اما برای AMD نه. البته من چیز زیادی در این باره نمی دونم.
به احتمال زیاد لپتاپ شما یه وایو هست با مشخصات زیر:
این پردازنده، بسیار عالی هستش. شما بگین برای چی کاری می خواین تا من هم بتونم بهترین لپتاپ رو پیشنهاد بدم. اگه برای گرافیک می خواین، (مثل مایا و تری دی مکس) من پیشنهاد می کنم که بیخود پول حروم نکنید. یه DELL Studio 1557 بگیرین. درسته که از این لپتاپ سیپیوش پایین تره. اما از نظایر خودش که این پردازنده رو دارن سر تره. من یه تاپیک دادم مبنی بر تغییر پردازنده ی DELL Studio1557 به i7-920 . اگه اون رو دوستان جواب بدن، من می گم که این دل روبگیرین و پردازندش رو ارتقا بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
i7 - 930 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله پردازنده مورد نظر شما دارای هشت هسته است که چهار تا مجازی و چهار تا حقیقی هستند و هر هسته هم 3 هست البته در حالتی که از تمام توان پردازنده استفاده بشه هر هسته 3 'گیگ می شه و چهار تا حقیقی می شه 12 و اون مجازی ها هم تاثیر زیادی دارند .
سلام دوست من
جواب ما رو ندادی یا تو پست وب کم لپ تاپ
اگه میشه سریعتر من گیرم
دوست عزيز i7 يعني هفت قسمتي تازه يك قسمت مجازي هست كه ميشه 8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اطلاعات رو شما از تو جوب پیدا میکنید یا یکی بهتون گفته.
دوست عزیز خواستی در مورد هر چیزی و هر برنامه ای و هر سخت افزاری در اینترنت اطلاعات دقیق خواستی کسب کنی برو سایت خودش.
مثلا اگر پردازنده ای مربوط به i7 که چندین نوع داره مد نظرت هست باید بری سایت Intel دنبال اطلاعات اصلی و دقیقش باشی.
یا مثلا اگر دنبال اطلاعات دقیقی در مورد برند OCZ هستید و میخواهید رمی رو از این برند بخرید میرید سایت زیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی. غیر از این هر کسی اطلاعاتی بهتون داد غلطه چون منبع اصلی Intel همینو میگه نه من.
موفق باشید.
Last edited by M E H R A N; 28-08-2010 at 15:12.
كجاي اين صفحه در مورد (Intel Core i7 هم 4 هسته حقیقی داره و 4 هسته مجازی)نوشته
درضمن اگر منظور شماهست بايد بگم كه منظور چهار هسته توان همزماني داره نه چهارتا مجازي باشه وچهارتا هم هقيقيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر توی سایت یخورده میگشتی پیداش میکردی.
میتونی داخل PDF هایی هم که گذاشته طرز کارش رو بخونی.
این فیلم رو هم نگاه کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه صفحه كه من گذاشتم نديده اي كه توان هسته 4 زده توان هم زماني هسته هست نه واقعي يا مجازي بودن
چون اگه تمامي هسته ها باهم كار كنه سيستم هنگ ميكنه اينو ميتوني با يه برنامه تبديل كه هسته هاي CPU رو استفاده كني وبعد مي بيني كه هنگ ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)