من خیلی شنیدم که تخم مرغ کبد رو داغون میکنه درست یا نه؟ البته منظور مصرف روزانه ( و یا مصرف بیشتر از دو بار در هفته)
من خیلی شنیدم که تخم مرغ کبد رو داغون میکنه درست یا نه؟ البته منظور مصرف روزانه ( و یا مصرف بیشتر از دو بار در هفته)
آره < تقریبا درسته البته مصرف زیادش که به علت کلسترول و اسید های چربشه
البته توجه کنید زرده تخم مرغ کلسترول و اسید چرب داره و میتونه ضرر داشته باشه ( اونم اگه زیاد مصرف بشه) . من خودم پارسال تابستون روزی 5 تا سفیده تخم مرغ میخوردمسرشار از پروتئینه ( آلبومین).
زرده رو میریزن دور دیگه.....اگه این بدنساز هارو دیده باشید....وحشتناک تخم مرغ میخورن....آب پز.......اما زرده رو دور میریزن بخاطر همون دلیلی که بالا دوستمون گفت..شما زرده رو چی کار می کردید؟
سفیده هم خاصیت داره؟
در مصرف های بالا مشکل ایجاد میکنه ها مثلا روزی 5 تا زرده !!! وگرنه با این مصرف های عادی مشکلی پیش نمیاد
نوع تخم مرغ و تغذیه مرغ هم موثره اگر مرغی خونگی باشه و در جیره غذاییش بهش سبزی و میوه بدن بخوره خیلی تفاوت داره با مرغ توی مرغداری که اولا اصلا آفتاب نمی بینه دوما بهش هرمون و آنتی بیوتیک میدن سوما توی جیره غذاییش این قدر دونه های چرب و رنگ دونه بهشون میدن که خود مرغها دچار کبد چرب میشن در ضمن خیلی از این رنگ دونه هایی که به مرغ میدن بخوره استاندارد نیست و برای بدن ضرر داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)