بعضی از فلش ها نمی دونم چرا فایل بیشتر از 4 گیگ رو نمیشه روی فلش کپی کرد
و تنها راه هم تیکه تیکه کردن فایل با zip
مشکل از چیه به نظر شما از Ntfs استفاده کنم مشکل حل میشه
بعضی از فلش ها نمی دونم چرا فایل بیشتر از 4 گیگ رو نمیشه روی فلش کپی کرد
و تنها راه هم تیکه تیکه کردن فایل با zip
مشکل از چیه به نظر شما از Ntfs استفاده کنم مشکل حل میشه
هوالعلیم
با سلام ، شما اول بفرمایید با چه نوع کول دیسکی مشکل دارید ، و دوم باید عرض کنم که تغییر در نوع فایل سیستمی پارتیشن کمکی به حال شما نخواهد کرد حتی باید متذکر شوم که اندازه بلاگ سایز NTFS کوچکتر از FAT32 یا FAT 16 میباشد و برای جابجا کردن فایلی با حجم بزرگ شما نیاز به بلاگ سایز با حداکثر حجم دارید بلاگ سایز بصورت پیش فرض بدین صورت است FAT16:16K-FAT32:8K-NTFS:4K شما میتوانید بلاگ سایز را بصورت دلخواه خود بین 512 B تا 128K تغییر دهید ، حال با این همه تفاصیلی که خدمتتان عرض شد شما بفرمایید که نوع کول دیسکی که با آن مشکل دارید چیست تا بتوانم کمک کنم
هوالعلیم
با سلام ، قطعات کول دیسک شما از نظر کیفیت در درجه D قرار دارد البته کول دیسک بدی نیست اما این اشکال ،یک مشکل منطقی LOGICAL در IC حافظه شما میباشد علت بروز یک همچین مشکلی از اول نوسان ولتاژدر قسمت تغذیه و علی الخصوص ضعف IC تغذیه باعث شده که IC حافظه در اثر نوسانات جریان ولتاژ دچار اشکال شود لازم به ذکر است که ولتاژی که به IC حافظه میرسد و IC را درایو مکند یک ولتاژ پایین است تا آن ولتاژ به پیک استاندارد نرسد IC درایو نمیشود ، حال شما ملاحظه بفرماییدکه IC حافظه در اثر درایو شدن متوالی در یک لحظه و قطع و وصل شدن جریان چه بلایی بر سرش می آید وقتی که IC بصورت استاندارد درایو میشود کد Firmware آن توسط ic تغذیه که وظیفه Power management را هم دارد شناسایی میشود واز آنجا به پل جنوبی مادربرد و نهایتا به cpu انتقال میابدو cpu آن کول دیسک را برحسب کد انتقالی شناسایی میکند وقتی که ic حافظه دچار اشکال میشود این کد تغییر میکند و سیستم کول دیسک را به ظرفیت واقعی شناسایی نمیکندو آن وقت شما مجبور میشوید اطلاعات را بصورت تکه تکه به اندازه ای که کد ic در cpu شناسایی شده را در کول دیسک انتقال دهید در صورتی که ic همچنان ظرفیت دارد سعی کنید از کول دیسک های استاندارد استفاده نمایید
N.H.H عزیز سلام
راه حل چیه
هارد بنده هم ADATA با این تفاوت که 640 گیگ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)