دوستای خوبم،سلام..
error PRJ0003 : Error spawning 'rc.exe'
و
fatal error LNK1104: cannot open file 'kernel32.lib'
چرا ایجاد میشن و راه برطرف کردنشون چیه؟
دوستای خوبم،سلام..
error PRJ0003 : Error spawning 'rc.exe'
و
fatal error LNK1104: cannot open file 'kernel32.lib'
چرا ایجاد میشن و راه برطرف کردنشون چیه؟
«گفتین از چه ورژنی استفاده میکنید،
اررور اولی رو زیاد مطمعن نیستم ولی به نظرم چند جا با ین مشکل رو برو شدم آخر به این نتیجه رسیدم که راهی جزء نصب دوباره VS نیست
دومی هم احتمالا مسیر کتابخانه ها مشکل پیدا کرده که نمیتونه پیدا کنه اگه از 2008 استفاده میکنید برین به منوی Tools->Options بعد از Project and Solution گزینه VC++ Project Directories رو بزنید سمت راست مسیر قسمت Library file رو چک کنید به جای درست اشاره کنه
rc اسم پروژه تون هست ؟
برا من یه بار این مشکل اولی پیش اومده بود فک کنم .
تو msdn نوشته چندتا دلیل برای ارور اولی : اولیش کمبود منابع سیستم که پیشنهاد داده نرم افزار ها وپنجره های اضافه روببندین . دومیش کم بودن سطح دسترسی امنیتی هست که سطح دسترسی فایلتونو افزایش بدین سومیشم باید پروزتونو rebuild کنین
چند تا قسمت داره که هرکدوم به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشاره می کنن..
احیانا نباید به
اشاره کنن..البته بیشتر به خاطر مشکل اولی میگم چون kernel32.lib اینجا قرار داره..
حالا منظور شما از مسیر درست دقیقا چیه؟؟؟
با نصب مجدد و ریپیر هم اوضاع تغییری نکرد..
مسئله اینجاست که من قبلا ویِوال استادیو رو از روی همین بسته نرم افزاری نصب کرده بودم و مشکلی نبود تنها تفاوت اینه که الان روی سون نصبش کردم..
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نه ..نه..به این مسئله ارتباطی نداره..راستش قبلا توی یکی از سیستم های دانشگاه هم به این مسئله برخورد کرده بودم... ولی دنبالشو نگرفنم..
البته یه کاری هم کردم از project->properties از قسمت add path
file:///C:/Program%20Files/Microsoft%20SDKs/Windows/v5.0/Lib/
رو ادد کردم که ظاهرن ارور اولی رو حل کرد..باطننشو نمیدونم...
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
بله اتفاقا msdn رو هم خوندم اما هیچکدوم از این مشکلات رو ندارم..
Last edited by jaho; 22-08-2010 at 22:42.
برا من یه بار Error Spwing cmd.exe داده بود که به دایرکتوریهاش این مسیر رو اضافه کردم حل شد :
C:\Windows\System32\cmd.exe
این ارور که با اونا متفاوته..دایرکتوری option منظورتونه؟...فرقی نکرد..
یک بار بکل پاکش کنید جور یکه ردی ازش نباشه نه پوشه نه تو رجیستری، بعد دوباره نصب کنیدچند تا قسمت داره که هرکدوم به
اشاره می کنن..
احیانا نباید به
اشاره کنن..البته بیشتر به خاطر مشکل اولی میگم چون kernel32.lib اینجا قرار داره..
حالا منظور شما از مسیر درست دقیقا چیه؟؟؟
با نصب مجدد و ریپیر هم اوضاع تغییری نکرد..
مسئله اینجاست که من قبلا ویِوال استادیو رو از روی همین بسته نرم افزاری نصب کرده بودم و مشکلی نبود تنها تفاوت اینه که الان روی سون نصبش کردم..
در مورد مشکل دوم آره همون پوشه ها منظورمه،نمیدونم دقیق چرا برای شما اینجوریه اینم احتمالا یه ارتباطی با اررو اولی داره
من که کلا به سکته زدن های این VS عادت کردم خصوصا تو دانشگاهمون،
الان تازگی ها VS مرضای جدید هم بجز سکته زدن میگیره وبا، سرتان، ایدز!!!کلا راه درمان براش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)