تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: روزنامه ورزشی 90 : احتمال حکم اعدام برای ستاره سابق فوتبال !

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض روزنامه ورزشی 90 : احتمال حکم اعدام برای ستاره سابق فوتبال !

روزنامه ورزشی 90 صفحه 12: طبق این گزارش تکان دهنده این فوتبالیست ابتدا متهم به مالخری و خرید و فروش یک موتور مسروقه شد اما وقتی این اتهام را نپذیرفت بازپرس پرونده دستور داد خانه اش مورد بررسی قرار بگیرد و در جریان این تحقیق ، 40 گرم کراک در خانه این فوتبالیست سرشناس کشف شد این شخص هم اعتراف کرد اعتیاد دارد واین 40 گرم کراک را برای مصرف شخصی خود تولید کرده است .

ستاره سرشناس(ع - ا) که احتمالا نمی دانست مجازات قانونی و نگهداری 40 گرم کراک چیست، در اعتراف خود گفت : اواخر دوران فوتبالم به سمت اعیاد گرایش پیدا کردم وبرای مصرف مواد مخدر به پاتوق های خاصی رفتم هر روز در این پاتوق ها ، با دختران متفاوتی آشنا می شدم و مواد مخدر بیشتر مصرف می کردم تا این که دیدم یک معتاد تمام عیار شدم و از دوستانم یاد گرفتم چگونه برای مصرف شخصی خودم کراک بسازم!

در گزارش هفته نامه آینه زندگی آمده است این فوتبالیست سابق استقلال که آخرین بار در تیم شهرستانی پاس بازی میکرد اتهام ساخت کراک را پذیرفت اما نمی دانست چه مجازاتی منتظرش است ! به گفته بازپرس شهریاری از شعبه 7 دادرسی امور جنایی تهران این فوتبالیست قبل از آن که مجازات قانونی نگهداری 40 گرم کراک را بداند جرم خود را پذیرفت و اصرار کرد خودش کراک تولید می کند ، اما وقتی شنید طبق بند 6 ماده 8 قانون مبارزه با مواد محخدر ، مجازات کسی ک بیش از 30 گرم ماده از نوع هرویین یا کراک را نهگداری کند اعدام ومصادره اموال است ، دست وپای خود را گم کرد وترسید !

در حال حاضر با توجه به نوع جرم این فوتبالیست ، پرونده او در اختیار دادگاه انقلاب تهران قرار گرفته وبا استناد به قانون که برای نگهداری 40 گرم کراک مجازات اعدام و مصادره اموال در نظر گرفته این ستاره سرشناس فوتبال ایران زیر تیغ است و احتمالا باید منتظر صدور حکم اعدام خود باشد ... مگر آن که حقیقت چیز دیگری غیر از اعترافات اولیه این فوتبالیست باشد و او با گفتن حقیقت جان خود را نجات بدهد .

اصلا دوست نداشتیم این گزارش تکان دهنده را باور کنیم چون ستاره ای که امروز گرفتار شده ، در گذشته یکی از ستاره های با اخلاق فوتبال ایران بود که بارها تا پوشیدن پیراهن تیم ملی پیش رفت و حتی دوره ای برای تیم ملی ب به سرمربیگری ذوالفقارنسب بازی کرد کاش فوتبالیست ها و ستاره های امروز بدانند هر روز احتمال دارد پیش پای آنهاهم دام اعتیاد پهن شود. کاش این گزارش حقیقت نداشت .کاش این ستاره سرشناس که تا همین چند ماه پیش عکس و اسمش در اکثر نشریات ورزشی بود راه را از چاه تشخیص می داد ... کاش ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

نه به اون تعريف كردنشون ... نه به اين آبرو بردناشون !

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

حالا این کی بوده ؟!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه به اون تعريف كردنشون ... نه به اين آبرو بردناشون !
    چه ربطی به علی کریمی داره خبر بالا ؟؟!

ویرایش : پست جناب Gam3r تغییر کرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

فکر کنم منظورش اکبرپور باشه .

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

یدالله اکبری: به جای قدردانی مرا متهم به تولید "کراک" می کنند/ چون به کسی باج ندادم متهم شدم

همه نشانیهایی که در گزارش یکی از روزنامه ها درباره فوتبالیست اعلامی آمده بود به هافبک سابق استقلال می‌خورد. فوتبالیستی که گفته می‌شود به دلیل تولید کراک زیر تیغ اعدام قرار دارد. یدالله اکبری بازیکنی است که در مظان این اتهام قرار دارد و از خودش دفاع کند.

اکبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: برای روزنامه‌ای که باسابقه ورزشی من بازی کرده متأسفم. من ورزشکاری هستم که همیشه سالم زندگی کرده‌ام و به هیچ فردی باج نداده‌ام اما حالا به آسانی با آبروی من بازی کرده‌اند.

وی ادامه داد: زندگی خوبی دارم و سابقه‌ام برای همه روشن است. افرادی که باسابقه ورزشی من بازی کرده‌اند خودفروش هستند. به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند حتما از آن روزنامه‌ای که چنین اتهامی را به من نسبت داده شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کرده باشم.

اکبری افزود: من با ثروتی که دارم می‌توانم آن روزنامه را بخرم و آزاد می‌کنم. نه احتیاجی به فوتبال دارم و نه چیز دیگر. اگر می‌خواستم به این آقایانی که الان به من تهمت می‌زنند باج بدهم الان 200 بازی ملی داشتم. متأسفانه در ایران هر کسی که سالم‌تر زندگی کند چنین برخوردهایی با او انجام می‌شود.

وی گفت: متأسفانه برخی از فوتبالیستها آنقدر به این آقایان باج داده‌اند که آنها از همه توقع دارند. من هم چنین باج نداده‌ام الان به تولید مواد مخدر متهم شده‌ام. من احتیاجی به این آقایان که دارند فوتبال ایران را به بیراهه می‌برند ندارم. همیشه سالم زندگی کرده‌ام و اینبار هم شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کنم و حقم را بگیرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

فکر کنم منظورش اکبرپور باشه .
    دمت گرم بابا تركوندياخه اين (ع - ا) كجاش به اكبر پور ميخوره؟!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

علیرضا اکبرپور
    .
    .
    .
    جدیدا باب شده... م.س هم که قتل کرده، میخوان اعدامش کنن...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

م.س هم که قتل کرده
    ميگم اينجا وسط ميدون جنگه همه به كد حرف ميزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من که منظورم س .ا نبود . منظورم ع . ا بود . البته فقط یه حدس هستش و همین !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •