تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: سوپرکاپ 2010 ایتالیا / اینتر 3 - رم 1

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سوپرکاپ 2010 ایتالیا / اینتر 3 - رم 1

تيمهاى اينتر و رم امشب در ورزشگاه سن سيرو ميلان براى فتح سوپر كاپ ايتاليا به مصاف هم مى روند. اين مسابقه هر سال پيش از آغاز فصل ميان قهرمان سرىA و قهرمان جام حذفى ايتاليا برگزار مى شود. فصل گذشته اينتر براى پنجمين فصل متوالى فاتح اسكودتو شد و در فينال جام حذفى نيز با پيروزى يك برصفر مقابل رم به مقام قهرمانى رسيد و با توجه به اينكه اينتر در هر ۲ جام صاحب عنوان قهرمانى شده است، مسابقه سوپركاپ اين فصل را با نايب قهرمانى جام حذفى فصل گذشته يعنى رم برگزار مى كند. اينتر در اين فصل سرىA نيز با مربى جديدش رافا بنيتز مدعى اول قهرمانى است. به جز بالوتلى كه به منچسترسيتى پيوست اينتر تمامى ستارگان فصل قبل را در اختيار دارد و هرچند بازيكن سرشناسى به خدمت نگرفته است اما به هرحال تيمى يكدست و هماهنگ دارد كه چند سالى است كه در كنار يكديگر بازى مى كنند. در طرف مقابل رم كه فصل گذشته هر ۲ جام را به اينتر واگذار كرد انگيزه بالايى براى اين بازى دارد. رانيه رى مربى سرشناس رم اين فصل با به خدمت گرفتن آدريانو و سيمپليسيو تيمش را تقويت كرده و به دنبال جبران ناكامى فصل گذشته است. ۲ تيم اينتر و رم در سالهاى اخير در مسابقات بسيارى مقابل يكديگر قرار گرفته اند. ۴ فينال متوالى جام حذفى در حد فاصل سالهاى ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ ميان اين ۲ تيم برگزار شد كه سهم هر كدام ۲ قهرمانى بود. همچنين در سالهاى ۲۰۰۶ ۲۰۰۷، و ۲۰۰۸ مسابقه سوپركاپ را اين ۲ تيم برگزار كرده اند كه اينتر۲ و رم يك بار قهرمان شده اند. مسابقه سوپركاپ ايتاليا از سال ۱۹۹۸ آغاز شد كه ميلان در اولين دوره با پيروزى مقابل سامپدوريا به مقام قهرمانى رسيد. ميلان با ۵ عنوان قهرمانى پرافتخارترين تيم اين رقابت ها به حساب مى آيد. اين مسابقه تاكنون ۳ بار خارج از ايتاليا برگزار شده است. سال ۲۰۰۲ يوونتوس و پارما در طرابلس ليبى به مصاف هم رفتند كه يوونتوس به برترى ۲ بريك رسيد. سال بعد ميلان و يوونتوس در نيويورك به ميدان رفتند كه يوونتوس در ضربات پنالتى به پيروزى رسيد و سال گذشته نيز اين مسابقه در ورزشگاه آشيانه پرنده پكن برگزار شد كه لاتزيو مقابل اينتر به پيروزى ۲ بريك رسيد.

Last edited by Dr.FANOOS; 21-08-2010 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رانیری: ایتالیا مهره بزرگی به نام مورینیو را از دست داد

مربی ایتالیایی معتقد است که سری آ ، دلتنگ آقای خاص خواهد شد.

سایت گل- کلودیو رانیری، مربی باشگاه رم این روزها مشغول آماده سازی شاگردانش برای دیدار مقابل اینتر در سوپرکاپ ایتالیا که روز بیست و یکم آگوست برگزار می شود می باشد. او در عین حال تغییر و تحولات در نیمکت مربی گری نرآتزوری را نیز زیرنظر دارد.
    جلوروسی اخیرا در دیداری دوستانه با نتیجه 1-5 مغلوب المپیاکوس شد ولی مربی سابق چلسی معتقد است که زمانی که بازیهای رسمی آغاز شوند،تیمش به اوج آمادگی خواهد رسید.
    رانیری در گفتگو با کوریره دلوسپورت گفت:«بازیهای دوستانه به پایان رسیده و اکنون زمان آن است تا ورق را برگردانیم.ما می بایست با جدیت و تلاش به تمریناتمان ادامه دهیم.»
    مربی ایتالیایی رم در ادامه صحبتهایش در مورد آدریانو، خرید تابستانی تیمش گفت:« آدریانو بازیکنی است که می خواهد مجددا متولد شود و بار دیگر به دوران امپراطوری اش بازگردد. او به خوبی تمرین می کند و خودش را برای تیم وقف می کند.ما تلاش می کنیم تا او را در شرایط ویژه ای قرار دهیم.»
    در این میان، رانیری در صحبتهایی اعلام کرد که جدایی مورینیو از نیمکت مربی گری اینتر و حضورش درسانتیاگو برنابئو، به منزله ضرر بزرگی برای فوتبال ایتالیاست ولی از نظر این مربی ایتالیایی، قطعا رافا بنیتس نیز گام در راه آقای خاص خواهد گذاشت.
    رانیری ادامه داد:«قطعا فوتبال ایتالیا چهره ای بزرگ را از دست داده است.بنیتس شخصیت متفاوتی دارد.»

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منبع: سایت گل

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض آدریانو Vs. اینتر : سوپرکاپ ایتالیا

آدریانو امشب می بایست در برابر اینتر در سوپرکاپ ایتالیا با لباس رم، قرار گیرد. به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - آدریانو جنجالی که پس از پیوستن به فلامینگو در لیگ برزیل دوباره به سری آ بازگشته، در ماه اخیر اضافه وزن داشت و او به نشریه کوریره دلو اسپورت گفت: " من به آرامی در حال رسیدن به فرم دلخواهم هستم. من در هر هفته به خوبی در زمین تمرین کار و تلاش می کنم و من می توانم بازی تا بازی خود را بهبود بخشم. "
    " این هنوز زود است. اما شما می توانید همکاری من با فرانچسکو توتی را به خوبی ببینید. "
    خبر می رسید که فرانچسکو توتی کاپیتان باشگاه رم به آدریانو نزدیک شده و از او خواسته بود که به سری آ باز گردد.
    آدریانو حالا می بایست در برابر تیم سابقش قرار بگیرد.

او ادامه داد:
    " هر کسی به خصوص برزیلی ها تلاش کرده اند تا به من کمک کنند و من احساس راحتی کنم.
    من در یک مسیر صحیح قرار گرفته ام و در بازی دوستانه مقابل Pescara با یک ساعت بازی به هیچ وجه احساس خستگی نکرده ام.
    من می دانم که گلزنی برای من بسیار مهم است. من در حال حاضر احساس خوبی دارم. رم در حال تمرینات آماده سازی پیش فصل 2010/11 است. "

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

yessssssssssss!
    goooooooooooooal!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

کم مونده دیگه بازی رو براتون گزارش دقیقه به دقیقه کنم!
    دنیل ده روسی با وجود مصدومیت هنوز بیرون نرفته .دلیلش رو نمی دونم!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متاسفانه ....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ماشالا اینتر!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •