تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: دانلود منیجر

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض دانلود منیجر

سلام
    من یه دانلود منیجر میخوام که بتونه یه فایل Rar رو قبل از این که دانلود کنه توش رو ببینه و هر فایلی رو که خودم انتخاب کردم از توش دانلود کنه

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حال حاظر فکر نمیکنم همچین دانلود منیجیری ساخته شده باشه
    کد:
    دوست عزیز
    همچین چیزی از محالاته
    یعنی اینکه یه فایلهای داخل یه فایل فشرده در واقع ساختار مستقلی ندارند یعنی اینکه موقعی که داخل زیپ یا رار هستن همگیشون با هم یه ساختار شدن تحت عنوان زیپ یا رار یا هر فرمت دیگه ای
    موقعی که اکسترکت میکنیم در اصل این فایلهای داخل زیپ یا رار دوباره ساختار مستقلشون رو به دستن میارن بنابر این برای این راهی که شما میگی دو راه هست یا اینکه توی همون اینترنت فایل فشرده شما رو یه جا باز کنه و فایل منتخبتون رو دانلود کنه یا اینکه همین کارو روی سیستم خودت انجام بده
    حرف شما رای فرمت رار مثل اینه که بگی من نمی خوام فلان فرمت تصویری توی اینترنت رو کامل دانلود کنم فقط میخوام از دقیقه فلان تا فلانشو دانلود کنم
    آیا اینکار جز با روشی که یه برنامه بره فایل شما رو اسپلیت کنه توی اینترنت ممکنه؟

3. این کاربر از gonbad city بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام همونطور که دوست خوبمون گفتن
    این کار غیر ممکنه ، چون رر را اگر دقت کنی ، خود ویندوز هم نمیشناسه و حتمأ باید یه برنامه نصب کنی تا بشناسه!! پس رر یه پسوند ناشناخته اییه برای ویندوز ، ویندوز فقط زیپ را میشناسه !!! دانلود منیجر IDM قبل از دانلود فایل های زیب میتونه محتویاتش را بهت نشون بده ، البته دقت کن که اون چیزی که گفتی ، که فایل را برات باز کنه و هر کدام را خواستی دانلود کنی ، اون که دیگه اصلأ غیر ممکنه غیر ممکنه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

از خودتون چرا حرف در میارین نرم افزار زیر رو دانلود کن loadscout 3 :
    کد:

6. 4 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

از خودتون چرا حرف در میارین نرم افزار زیر رو دانلود کن loadscout 3 :
    کد:
    دوست عزیز ممنون از اینکه یه چیزه جدید یادم دادی

البته من گفتم ( در حال حاظر فکر نمیکنم همچین دانلود منیجیری ساخته شده باشه) که اشتباه بود اما تردید خودم رو هم بیان کرده بودم

(همچین چیزی از محالاته
    یعنی اینکه یه فایلهای داخل یه فایل فشرده در واقع ساختار مستقلی ندارند یعنی اینکه موقعی که داخل زیپ یا رار هستن همگیشون با هم یه ساختار شدن تحت عنوان زیپ یا رار یا هر فرمت دیگه ای
    موقعی که اکسترکت میکنیم در اصل این فایلهای داخل زیپ یا رار دوباره ساختار مستقلشون رو به دستن میارن بنابر این برای این راهی که شما میگی دو راه هست یا اینکه توی همون اینترنت فایل فشرده شما رو یه جا باز کنه و فایل منتخبتون رو دانلود کنه یا اینکه همین کارو روی سیستم خودت انجام بده
    حرف شما رای فرمت رار مثل اینه که بگی من نمی خوام فلان فرمت تصویری توی اینترنت رو کامل دانلود کنم فقط میخوام از دقیقه فلان تا فلانشو دانلود کنم
    آیا اینکار جز با روشی که یه برنامه بره فایل شما رو اسپلیت کنه توی اینترنت ممکنه؟)
    به نظر من کار این برنامه اگه با روشی غیر از این کار کرده باشه واقعا حیرت آوره چون فایلهای روی سرور برای ما رید آنلی هستن اگه یه فایل رو روی سیستم آن رار کنین میبینین که توی تمپ هم خودشو باز کرده پس روی سرور چطور اینکار ممکنه ؟
    اگه شما راهشو میدونی ممنون میشم با منم share کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از اینکه یه چیزه جدید یادم دادی

البته من گفتم ( در حال حاظر فکر نمیکنم همچین دانلود منیجیری ساخته شده باشه) که اشتباه بود اما تردید خودم رو هم بیان کرده بودم

(همچین چیزی از محالاته
    آیا اینکار جز با روشی که یه برنامه بره فایل شما رو اسپلیت کنه توی اینترنت ممکنه؟)
    به نظر من کار این برنامه اگه با روشی غیر از این کار کرده باشه واقعا حیرت آوره چون فایلهای روی سرور برای ما رید آنلی هستن اگه یه فایل رو روی سیستم آن رار کنین میبینین که توی تمپ هم خودشو باز کرده پس روی سرور چطور اینکار ممکنه ؟
    اگه شما راهشو میدونی ممنون میشم با منم share کنی
    راهشو به طور خلاصه خودش توضیح داده
    کد:
    اینم سایتش
    کد:

9. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

راهشو به طور خلاصه خودش توضیح داده
    کد:
    اینم سایتش
    کد:
    من کامل توضیحات توی سایتشو خوندم و جواب سوالمو پیدا نکردم اما منظورم اینه که چطور اینکارو میکنه یعنی آیا اکسترکت به جایی صورت میگیره یا نه ؟
    به این دلیل که ساختار فایلهای فشرده اونجوری که بالا توضیح دادم هست این چطوری داره ساختار یکی رو بدون اکسترکت همه انجام میده؟
    آیا اون مدت نسبتا زیادی که طول میکشه تا اکسترکت کنه داره توی سرور خودش آپلود میکنه ؟ 

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

عزیزان DAP هم این کار رو به راختی انجام میده :

Download Accelerator Plus / تمامی ورژن ها در این تاپی

کد:
    موفق باشید

12. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

dap فقط فایلهای zip رو این کار میکنه من میخوام با فایلهای rar رو میخوام این کار رو بکنم و اون بالایی هم که کار نمیکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

dap فقط فایلهای zip رو این کار میکنه من میخوام با فایلهای rar رو میخوام این کار رو بکنم و اون بالایی هم که کار نمیکنه
    به زیبایی هم کار میکنه من یه نمونه فایل rar رو باهاش باز کردم عکس زیر رو ببین هر کدومو که خواستی از توش دانلود کنی باد انتخابش کنی بهد اکسترکت رو بزنی

15. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •