سلام.من 260 تومن بوجه دارم.
برای خرید کارت گرافیک چه مدل و از چه مارکی رو پیشنهاد میکنین.
سلام.من 260 تومن بوجه دارم.
برای خرید کارت گرافیک چه مدل و از چه مارکی رو پیشنهاد میکنین.
اگر بتونید 20000 دیگه روش بگذارید که یه gtx 460 بخرید فکر میکنم بهترین انتخاب باشه! والا 4890 هست 240 ~ 250 .
دقیقا تایید میشه.بهترین انتخاب GTX460 1GB حدود 280 با برند Zotac و اگه بودجه نمیرسه همون 460 ولی در نوع 768MB با همون برند 240-250 تومن عمرا شک نکنید چون بعدا برای ارتقا ققط کافیه یدونه دیگه باهاش SLI کنید
فکر کنم بیست تومن بشه.یه سوال این gtx 460 دایرکس 11 داره.
بعد مشکل دیر بارگذاری آبجکت ها تو بازی داره یا نه.منظورم اینه که جزییات بازی با ناخیر نمایش داده نمیشه؟چون من gtx 275 دارم که این مشکلو داره!این موجودی هم از فروشه اونه با یکم پول که خودم میزارم.
تو هیچ Review اینو نگفتن. حالا شما شاید بقیه سیستمت مشکل داره نمیدونم ولی منم 460 دارم هیچ مشکلی نداره
460 و کلا کارت های سری 400 افتضاح انویدیا هستن با این که خودم از طرفدارای انویدیا هستم پیشنهاد میکنم به هیچ وجه طرف این کارت ها نرید ... گرمای بسیار زیاد و نویز بسیار که ناشی از فشار آمدن به GPU هستن رو هم فراموش نکنید.
همینطور که دوستان گفتن gtx460 بهترین گزینست تو این رنج قیمت...برند زیاد مهم نیست ولی همون zotac خوبه
آخه چرا الکی نظر میدی داداش.
همه سایتا چرت نوشتن - فقط شما فهمیدی اینا خیلی گرما و نویز دارند
اتفاقا از لحاظ گرما که فوق العاده خوبن (460 در حالت idle حدود 40 و در حالت Load حدود 70 است) شما به این میگه زیاد؟؟؟؟؟
پس خوبه 8800GTX نداشتی دمایش میرفت بالای 100
حرف شما در مورد gtx 470 465 و 480 صدق میکنه.اما 460 یه چیز دیگست! کلا با کارتهای قبلی خیلی فرق داره. اینو میتونید توی تمام نقد و بررسی ها ببینید.و sli این کارت قدرتی نزدیک به 5970 داره.
حرفهای دوستان کاملا تایید میشه...gtx460 تو این سری خوب کار شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)