تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه

با سلام و ادب

من حدود سه هفته پیش یه سیستم نو خریدم که از روز اول یه مشکل داشت و تا امروز حل نشده که دیگه تصمیم گرفتم از اساتید این سایت کمک بگیرم. سیستم من صبح که بخوای روشنش کنی صفحه اول میاد و رمها هم تست میکنه و اکی میده ولی قبل از بالا امدن صفحه ویندوز ریست میشود. و اگر سیستم را خاموش و روشن نکنم این ریست ادامه پیدا میکند و ویندوز هم نمیاد بالا، یعنی هر دفه که بخوام ویندوز را روشن کنم بایستی دو بار کلید پاور را بزنم. تمام قطعات هم نو خریدم. یک بار هم پاور را مجدد عوض کردم و باز مشکل حل نشد. لطفا منو راهنمایی کنید.

مشخصات سیستمم:

مادربرد گیگابایت EP41T-UD3L
    رم - 2 تا رم 2 گیگ گذاشتم DDR 3
    CPR 3.8 اینتل

ضمنا" سرعت سیستم هم زیاد بالا نیست و ویندوزم از سی پی یو قبلی که 2.5 بود کندتر بالا میاد. خواهش میکنم راهنمایی کنید منو ( 600 هزار تومن پول قطعات فوق و کیس و پاور دادم و الانم خیلی ناراضیم)

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

مشكل از ظاهرا از فركانس رم شما هست
    سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بایوس رو آپدیت و سپس دیفالت کن
    اسکن ویروس بکن و ویندوز رو عوض کن
    اگه جواب نداد سه قطعه ی هارد -رم و پاور باید چک بشه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ess_1362 سلام و تشکر از پاسخ شما، چند تا عکس گرفتم و میگذارم امیدوارم متوجه مشکل رستارت سیستم من بشوید ( همینطور کندی) راستی همشهری هستیم، هوامو داشته باش 5 تا لینک گرفتم، cpu،memory،spd(2 ta dasht)،graphic لطفا" گرافیک را هم بررسی کنید. گرافیک 2 گیگ خریدم ولی با این نرم افزار cpu-z نشان نداد، عکسای همه رو گذاشتم. بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بایوس رو آپدیت و سپس دیفالت کن اسکن ویروس بکن و ویندوز رو عوض کن
    اگه جواب نداد سه قطعه ی هارد -رم و پاور باید چک بشه
    سلام، من نحوه آپدیت کردن بایوس را بلد نیستم، لطفا" راهنماییم کنید. ویندوز را تازه نصب کردم و آنتی ویروس کسپراسکای 2011 الان نصب کردم.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی
    مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود
    دقیقا مین سیستم من مین شماست که راحت با این روش بایوس سیستم خودم رو آپدیت کردم
    پس اول اون 3قطعه رو چک کنید بعد اگه درست نشد آپدیت بایوس

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما اول باياس را آپديت كنيد
    چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
    نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست
    اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني

11. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود دقیقا مین سیستم من مین شماست که راحت با این روش بایوس سیستم خودم رو آپدیت کردم
    پس اول اون 3قطعه رو چک کنید بعد اگه درست نشد آپدیت بایوس
    سلام،مهردادجان با تشکر، لطفا" اسم نرم افزار داخل سی دی رو بگید و یه توضیح تا آپدیت کنم؟ بنظرم این مادربردی که خریدم خوب نیست که اذیت میکنه؟ ولی خب اینکه مادربرد شما هم مثل من هست با تجربیات شما حتما" محاسنی داشته؟ راستی هارد من نو نیست و نمیدونم چطور چکش کنم و 250 گیگ هست. پاورم مطمئنم سالمه چون هفته پیش عوضش کردم و باز با اینم مشکل ریست شدن اولی رو داره، رمها هم که دو تا 2 گیگ هست و هر دو نو گرفتم و بنظرم سالمه، بهرحال لطفا بگید اسم نرم افزاری که داخل سی دی هست که الان اپدیت کنم بایوس را تا شاید درست شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما اول باياس را آپديت كنيد چون طبق اين سه شات نبايد مشكلي داشته باشيد
    نحوه آپديت باياس هم در سايت گيگابايت موجود هست اگر با آپديت باياس مشكل شما حل نشد بعدش بايد به مسير fsb مقداري ولتاژ بدي كه بعدا به شما ميگم چيكار كني
    همشهری عزیز صمیمانه متشکرم بخاطر پاسخهاتون، سعی میکنم اپدیت کنم. دیروز با یه مهندس کامپیوتر اهوازی چت میکردم میگفت احتمال قوی مشکل از I/O مادربردت هست و بعدشم قطع شدم و نفهمیدم منظورش چی بود. بنظر شما مادربرد من مشکل داره و باید ببرم گارانتی؟ این I/O چی هست؟ میگفت احتمالا خازنها نیمسوز شده و دفه اول که روشن میکنی بالا نمیاد ولی وقتی سری دوم دوباره خاموش میکنی و دوباره روشن بالا میاد چون خازنها پر میشه، آخرشم که دی سی شدم از روم و گمش کردم و نفهمیدم منظورش درست چی بود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

1

شما باید 3قطعه ای که گفتم چک کنید اگه این 3قطعه ایراد نداشت برید سراغ آپدیت بایوس که برای آپدیت از نرم افزار داخل سی دی مین باید استفاده کنید که به اینترنت وصل میشوید و اتوماتیک بایوس آپدیت میشود
    مهرداد من نرم افزار BIOS@ را از سی دی نصب کردم ولی وقتی گزینه اول یعنی Update BIOS from gigabayte server رو میزنم. میگه یکی از سرورها رو انتخاب کن( تایوان،چین،ژاپن،آمریکا)که همه رو تست کردم ولی این پیغام error رو میده که Cann't get "bios.ini file in selected @BIOS server حالا چکار کنم؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •