چگونه میتوان بر روی فایلهای swf قفل گذاشت.
چگونه میتوان بر روی فایلهای swf قفل گذاشت.
سلام شما می تونی یک متن dynamic بزاری و اون را تبدیل به متغییر بکنی و براش یه اسم بزاری مثلا password
و بعد هم یک متن input text بزاری و اون رو هم به یک متغییر دیگه تبدیل کنی و با یک دستور if کارت دیگه درست می شه یعنی شرت می کنی اگر متغییر اولی مساوی با متغییر دوم باشه برو به سکانس بعد و پلی کن و کار فلش خودت رو از سکانس دوم شروع کن به همین سادگی اگر در نوشتن اسکریپتش مشکل داشتی بگو تا برات بنویسم ولی در کل خیلی آسونه
اگه ميشه اسكريپتشو بنويسيد
سلام دوست خوبم
قضیه ساده تر از این بود که من با لا نوشته بودم. خوب من نمی دونم شما در چه سطحی قرار دارید امید وارم که بدرتون بخوره ( در ضمن من تو این سایت تازه کارم و با انگلیسی تایپ کردن خیلی مشکل دارم برای همین دفعه اول اسکریپتشو ننوشتم اون d هم که اخر اسکریپت می زارم برای درست نشون دادن متنه(الکیه))
خوب حالا کار رو با یه فیل جدید شروع می کنیم من از فلش cs5 که البته از AS2 استفاده کردم
1. اول یک بلوک متنی درست می کنی و text type رو روی حالت input text قرار میدی. با این کار کاربر می تونه داخل فایل متنی شما بنویسه!
2. کار مهمی که شما باید انجام بدی اینه که این بلوک متنی رو به یک متغییر تبدیل کنی، تا بتونی بفهمی کاربر چه حروفی تایپ کرده:
برای این کار فقط لازمه که در قسمت instance name یک نام بنویسی مثلا ramz با این کار متن شما به یک متغییر تبدیل می شه که مقدار اون به متنی که کاربر تایپ می کنه تغییر می کنه
3. خوب توی فریم 1 دستور stop(); d بنویس و در فریم 2 یک شکل بزار که بفهمی رفتی به فریم 2
4. حالا یک دکمه درست کن و کد زیر را به اون نسبت بده
on (release) {
if (ramz.text == "a")
{
gotoAndStop(2);
}
}
من برای پسورد حرف a رو انتخاب کردم شما می تونی هر کلمه دیگه رو جای اون بزاری
در ضمن می تونی از گزینه های دیگه ی پنل properties هم استفاده کنی مثلا دور متنت کادر بزاری و پا حروف رو بصورت ستاره نشون بدی و ...
با dynamic text که بهش اشاره کردم کار های دیگه ای می تونی انجام بدی مثلا بعد از اینکه با input text اسم کاربری رو گرفتی با دینامیک تکست اون رو استفاده کنی مثل یک بازی که اسم کاربری رو میگیری و ازش برای نشون دادن امتیاز استفاده می کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)