سلام دوستان . اگه میشه راهنماییم کنید . از بین پرشیا و سمند و 405 با 12 تومن کدومشو چه مدلی رو بگیرم خوبه ؟ یه سوال دیگه اینکه واقعا راسته که تنها تفاوت پرشیا معمولی با 405 فقط ظاهرشه ؟
سلام دوستان . اگه میشه راهنماییم کنید . از بین پرشیا و سمند و 405 با 12 تومن کدومشو چه مدلی رو بگیرم خوبه ؟ یه سوال دیگه اینکه واقعا راسته که تنها تفاوت پرشیا معمولی با 405 فقط ظاهرشه ؟
سلام دوست عزیز.
با توجه به این قیمت پارس رو بزار کنار چون با این قیمت مدل پایینه که دیگه خرج داره حسابی.در کل پرشیا نوشم اصلا ارزش خرید نداره.
سمن هم کلا ماشینیه که زود لش میشه (البته ردش نمیکنم ولی 405 سالم بیشتر گیر میاد).با این قیمت یه 405 87 یا 88 تمیز میتونی بگیری.
در ضمن پرشیا فقط تو ضاهر و چنتا چیز جزعی مثل شیشه برقی عقب مه شکن جولو و کیفیت صندلی هاش تفاوت داره و فنی و موتوری با 405 یکیه که بنظر من اصلا به صرفه نیست خریدش .
بله درسته اصلا ارزش پول دادن نداره شما هم که میخوای کارکرده بگیری اصلا توصیه نمیشه
اگه ماشین چابک تری میخوای (برای لای و اینا) 405 برای تو شهر بهتره
اگه یکم تنوع میخوای سمند ولی سمند یکم زود بدنش به صدا میفته خیلی هم جون پسند نیست مگر بسازیش
Last edited by ahriman323; 19-08-2010 at 23:23.
اخه میدونی چیه خوبی پارس تو اینه که قیمت نمونه دست دومش نسبت به 405 افت زیادی میکنه!با توجه به این قیمت پارس رو بزار کنار چون با این قیمت مدل پایینه که دیگه خرج داره حسابی.در کل پرشیا نوشم اصلا ارزش خرید نداره.
و اگه بتونی با 12 تومن پرشیای کم کارکرد و تمیز پیدا کنی هر چی باشه از 405 که خوبه!
فرقی نمیکنه اگه 405 هم بخون بگیرن باز دست دوم میگیرن!بله درسته اصلا ارزش پول دادن نداره شما هم که میخوای کارکرده بگیری اصلا توصیه نمیشه
فرقش تو اینه که پرشیا یکی دو مدل پایین تر با قیمتی برابر با 405 پیدا میشه که اگه به تمیز بودنش اطمینان داشته باشی پرشیا خوبه.
الان با 12 تومن يك پارس 86 خيلي تميز با يك گلگير رنگ ميدن خواستي بيا من خودم بهت بدم..405 هم 88 ميتوني بخري.سمند هم 88 رنگ دار يا 87 گير مياد با اون قيمت.حالا اگر دنبال خشكلي هستي پارس بخر.اگر بيشتر تو شهر استفاده ميكني 405 و اگر جاده هستي سمند بخر.در ضمن امكانات سمند از همه بيشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)