من هیچ سر رشته ای از اورکلاک ندارم لطفا یه راهنمایی کامل بکنید که چطور اورکلاکش کنم؟...
ذکر هم کنید لطفا که از چه کولری استفاده کنم واسش...بودجم واسه فن تا حدود ۵۰-۶۰ هستش...خنک کنندگی خوب و صدای کم میخوام...(بی صدا)
من هیچ سر رشته ای از اورکلاک ندارم لطفا یه راهنمایی کامل بکنید که چطور اورکلاکش کنم؟...
ذکر هم کنید لطفا که از چه کولری استفاده کنم واسش...بودجم واسه فن تا حدود ۵۰-۶۰ هستش...خنک کنندگی خوب و صدای کم میخوام...(بی صدا)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بهتر هست اول خنك كننده را تهيه كنيد
مثلا با يك خنك كننده خوب به راحتي مي تونيد تا حدود 3.8 پردازنده را اوركلاك كنيد(با شرط اينكه از لحاظ پاور دچار محدوديت نباشيد)
در مورد كولر هم اگر TONIC TOWER 120 EXTREME پيدا كنيد(كه خيلي ناياب هست) بهترين گزينه هست
در غير اين صورت حدود 70 تومن NOCTUA U9 و حدود 75 تومن THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTRE گزينه هاي خوبي هستند
بهتر هست كه در بخش مشاوره براي خريد پاور و خنك كننده تاپيك بزنيد تا بقيه دوستان هم به شما كمك كنند
بعد از خريد خنك كننده من شما را در زمينه اوركلاك راهنمايي مي كنم
فن یک سی پی یو 635 رو باز کردم موقع جا انداختنش به نظرم اومد که خمیر سیلسکونش کم هست (روش کمی خمیر بود مثلا دورش بود اما یه تیکش کم بود) حالا مشکلی ایجاد میشه؟(همونو بستمش دوباره)
دماش هم در حالت عادی رو 42 هست موقع روشن شدن سیستم و بدون کار خاصی ...
بهترین نرم افزار برای کنترل دمای قطعات چی هست؟ یه Monitoring اشو یادم هست ...
برای تست سی پی یو هم Prime95 هست فقط؟ حدودا تستش چقدر زمان میبره؟
کلا نرم افزارهایی که تو این زمینه ها کاربرد دارن رو لطف میکنین با لینکش؟
بسیار ممنونم ازتون.
کنترل دما HWMonitor
مدت زمان خاصی نداره فکر کنم 30 دقیقه خوب باشه
شما با نرم افزار prime95 یک تست 30 دقیقه ای از سیستم بگیر و در حین تست دمای سیستم و سی پی یو رو با نر م افزار
hw monitor چک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)