تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: خودروی زیر 20 تومن دوگانه سوز و ایمن و ...

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض خودروی زیر 20 تومن دوگانه سوز و ایمن و ...

سلام
    پدرم یه 405 بنزینی مدل 85 داره و الان به خاطر مسئله بنزین میخواد یه ماشین دوگانه سوز بگیره حالا راجع به اینکه موتور پایه گازسوز خوبه یا نه و ... نمیدونم
    اما ضمن این تصیم هم داره یه ارتقا کوچیک هم به ماشین بده ... ماشین صفر مد نظر هست

کلا مسافرت بین شهری زیاد داره و سفرهای 400 کیلومتری (رفت و برگشت) زیاد میره واسه همین این فاکتورها مهم هست:
    1) امکان استفاده از سوخت گاز در عین اینکه تاثیر معکوس چندانی هم نداشته باشه
    2) ایمن: امکان ترمز abs حتما و ترجیحا ایربگ مناسب
    3) سرعت و به خصوص شتاب مناسب
    4) جادار بودن به اندازه کافی (خودروی یه خونواده 4 5 نفره)
    5) بدنه مناسب و کلا ماشین مقاومی باشه (پدرم از خودروی قبلیش راضی بوده و تقریبا هیچ مشکلی نداشته...ماشین رو واسه حداقل سه سال بیدردسر میخواد..)
    ویژگی های مثبت دیگه مثل هندلینگ و موتور خوب و طراحی مناسب بدنه و ... هم مهمه قیمت هم زیر 20 تومن

این سری Ef7 چطوره؟
    ضمنا یه سوال: کلا ماشین های گازسوز توی تصادفات میشه گفت ایمنی پائینی نسبت به ماشینهای بنزینی دارند؟ چون اینجور که توی سایت شرکت خوندم فشار مخزن 3000psi و ... است که در حد چاههای نفته
    Last edited by MasterGeek; 19-08-2010 at 12:30.

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    پدرم یه 405 بنزینی مدل 85 داره و الان به خاطر مسئله بنزین میخواد یه ماشین دوگانه سوز بگیره حالا راجع به اینکه موتور پایه گازسوز خوبه یا نه و ... نمیدونم
    اما ضمن این تصیم هم داره یه ارتقا کوچیک هم به ماشین بده ... ماشین صفر مد نظر هست

کلا مسافرت بین شهری زیاد داره و سفرهای 400 کیلومتری (رفت و برگشت) زیاد میره واسه همین این فاکتورها مهم هست:
    5) بدنه مناسب و کلا ماشین مقاومی باشه (پدرم از خودروی قبلیش راضی بوده و تقریبا هیچ مشکلی نداشته...ماشین رو واسه حداقل سه سال بیدردسر میخواد..)
    ویژگی های مثبت دیگه مثل هندلینگ و موتور خوب و طراحی مناسب بدنه و ... هم مهمه قیمت هم زیر 20 تومن

این سری Ef7 چطوره؟
    ضمنا یه سوال: کلا ماشین های گازسوز توی تصادفات میشه گفت ایمنی پائینی نسبت به ماشینهای بنزینی دارند؟ چون اینجور که توی سایت شرکت خوندم فشار مخزن 3000psi و ... است که در حد چاههای نفته
    با اين شرايط كه شما گفتيد مخصوصا اينكه تو جاده زياد ميريد همون خانواده سمند پيشنهاد ميشه
    حالا نوعش را ديگه بايد به بوجه خودتون نگاه كنيد كه معمولي بخريد يا ال ايكس.
    فقط ايربگ فكر كنم نداره.

4. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

خوب به قول دوستان سمند بهترین انتخاب برای شماست

و وقتی میگید دوگانه سوز ، بهترین موتوری که توی ایران دوگانه سوز پایه گازسوز هست فقط EF7 هست که امتحانش رو پس داده ... در مورد EF7 Dual-Fuel اینجا بخونید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل الان اینه که ایران خودرو دوگانه سوز EF7 رو ثبت نام نمی کنند مثل اینکه قطعاتش کمه و ... (قبلا انجام می دادند من خودم برج 2 خریدم) و برای سمند فعلا همون موتور قدیمی XU7 که تبدیل به دوگانه سوزش کردند رو می فروشند...

اگه میخوای باید صبر کنی تا EF7 دوگانه سوز ثبت نام کنند

__

سمند ال ایکس ایربگ نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

فشار در حدود 200 بار هست ... کانورت کنی میشه 2900 psi !

فشار چاه نفت (تجهیزات خطوط انتقال نفت) هم از 2000 psi شروع میشه تو استاندارد API 6A و تا 20000 هم میره

نگران نباشید CNG ایمن هست

7. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

206اس دی هم میتونی فکر کنی اونم پایه گاز سوز و امکانات خوبی داره

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوستان
    فکر کنم به قول شما انتخاب محدود شه به یکی از مدلهای سمند بهتره البته یکی از اینها:
    LX XU7
    Soren XU7
    Soren ELX
    Soren ELX EF7,XU7
    این سورن های ELX چه جورن؟ دوگانه سوز هستن؟ من واسه خودم نمیخوام واسه همین توی جریان ثبت نام نیستم ولی فکر کنم واسه Soren ELX EF7 هم ثبت نام میکنن... توی بازار پیدا میشه؟
    مسئله دیگه فرق بین سمند ال ایکس و سورن به جز تغییرات جزئی ظاهری در چی هست؟ بیشتر از لحاظ فنی مد نظرمه...

یه مطلب هست که بهتره جائی توی فروم یه جور تنویر افکار شه چون توی جامعه هر کس یه نظر داره یکی میگه پایه گازسوز موتور خوبی نیست.....یکی میگه سوخت cng موتور رو خراب میکنه و کلی حرفای ضد و نقیض دیگه..... البته دلیلش نبود اطلاعات به روز و جامعه ذاتا همه جوره کارشناس ماست....

اینم اضافه کنم هر چند مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه دو ماهی هم شایدم بیشتر واسه ثبت نام صبر کرد...
    آره شنیدم کیفیتشون بهتره ولی خوب هم نیاز به یه ماشین جادار هست هم ظاهرا ظاهرش مورد پسند نیست...
    Last edited by MasterGeek; 20-08-2010 at 10:47.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این سری Ef7 چطوره؟
    منم سمند EF7 رو بهترین گزینه نسبت به انتظاراتتون برای شما میدونم.

مشکل الان اینه که ایران خودرو دوگانه سوز EF7 رو ثبت نام نمی کنند مثل اینکه قطعاتش کمه و ... (قبلا انجام می دادند من خودم برج 2 خریدم) و برای سمند فعلا همون موتور قدیمی XU7 که تبدیل به دوگانه سوزش کردند رو می فروشند...
    اگه میخوای باید صبر کنی تا EF7 دوگانه سوز ثبت نام کنند
    دیگه EF7 دوگانه نداریم.
    همون EF7 پایه گاز سوزه.

اخه 206 کجاش جاداره و برای جاده و خانواده 5 نفره مناسبه...؟!!!
    لطفا موقع مشاوره دادن به انتظارات طرف مقابل توجه کنید.

این سورن های ELX چه جورن؟ دوگانه سوز هستن؟ من واسه خودم نمیخوام واسه همین توی جریان ثبت نام نیستم ولی فکر کنم واسه Soren ELX EF7 هم ثبت نام میکنن... توی بازار پیدا میشه؟
    ELX اگه بیاد قیمتش زیاد تر از ایناست. اونم با موتور پایه گاز سوز و احتملا TU5 عرضه بشه!
    من که تا حالا نشمیدم ثبت نام بکنن!
    مسئله دیگه فرق بین سمند ال ایکس و سورن به جز تغییرات جزئی ظاهری در چی هست؟ بیشتر از لحاظ فنی مد نظرمه...
    از لحاز فنی که موتورشون یکیه البته سمند LX با موتور های دیگه مثل پایه گاز سوز و TU5 عرضه میشه.
    از لحاز امکانات هم سورن کیسه هوا و تو چند تا تجهیزات جزئی فرق میکنه!

یکی میگه سوخت cng موتور رو خراب میکنه و کلی حرفای ضد و نقیض دیگه
    اره همین طوره اما نه تو موتور های پایه گاز سوز ...!

11. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

دیگه EF7 دوگانه نداریم.
    همون EF7 پایه گاز سوزه.
    اتفاقا EF7 انواع داره

EF7 پایه گاز سوز هست ولی فقط بنزین سوزه و تجهیزاتش رو نداره و سر سمند LX نصب میشه
    EF7 - Dual Fuel که همون پایه گاز سوز دوگانه سوزه و سر سمند LX نصب میشه
    EF7- TC که همون موتور بنزین سوزه ولی توربوشارژ داره و قراره سر سمند سورن SE نصب بشه
    EF7- TC Dual fuel که دوگانه سوزه و توربوشارژ داره و گاز سوز هم هست و قراره سر سمند سورن ELX نصب بشه

حالا ایران خودرو ممکنه بسته به شرایط همه چیز رو روی هر چیزی سوار کنه

ولی نوع اول و دوم رو ثبت نام میکرد ... من خودم نوع دوم رو دارم. در حال حاضر فقط نوع اول رو ثبت نام میکنه

13. 2 کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اتفاقا EF7 انواع داره

EF7 پایه گاز سوز هست ولی فقط بنزین سوزه و تجهیزاتش رو نداره و سر سمند LX نصب میشه
    EF7 - Dual Fuel که همون پایه گاز سوز دوگانه سوزه و سر سمند LX نصب میشه
    EF7- TC که همون موتور بنزین سوزه ولی توربوشارژ داره و قراره سر سمند سورن SE نصب بشه
    EF7- TC Dual fuel که دوگانه سوزه و توربوشارژ داره و گاز سوز هم هست و قراره سر سمند سورن ELX نصب بشه
    میدونم EF7 انواع داره اما گزینه 3و4 که فعلا نیست در ضمن گزینه اول تازگیا اضافه شده و گزینه دو هم که طبق فرمایش شما فعلا عرضه نمیشه!
    اما باز بهش نمیگن دوگانه میگن پایه گاز سوز!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان که دیگه ایران خودرو EF7 رو نمیفروشه ( پایه گاز سوز )
    تو سایت ایران خودرو هم زده : فروش ويژه سمند ال ايكس با موتور EF7 بنزيني از روز دوشنبه 18 مرداد ماه
    نمیدونم چرا دوستان مخصوصا ( REGISTERED-USER ) اینو به عنوان ماشین دو گانه سوز به همه پیشنهاد میکنه !
    جناب REGISTERED-USER عزیز شما چه جوری هر کی میگه ماشین ، که تو این بی بنزینی برام بصرفه میگی EF7 بخر ! EF7 رو که دیگه اصلا نمیفروشه !
    --------------------------------------------------------
    جالبه ایران خودرو اسم این موتور EF7 رو گذاشته بود پایه گاز سوز حالا اومده نوشته فروش ويژه سمند ال ايكس با موتور EF7 بنزيني
    یکی نیست بگه چطور پایه گاز سوزیه که به همین زودی فروش گاز سوزشو کنار گذاشتین میخواین بنزینیشو بفروشین !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 20-08-2010 at 20:19.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •