با سلام دوستان یه روش معتبر برای خرید شارژ skyep میخاوم . و میخاوم بدونم چطور هزینه های تماس رو محاسبه میکنه ؟
با سلام دوستان یه روش معتبر برای خرید شارژ skyep میخاوم . و میخاوم بدونم چطور هزینه های تماس رو محاسبه میکنه ؟
باید با کارت اعتباری خرید کنی.
قیمت هاش هم تو سایتش هست.
همونطور که امید گفت ، باید با کارت اعتباری پرداخت کنی یا از حسابی که در خارج باشه که بین 3-4 روز طول میکشه. البته الآن افراد و شرکت های زیادی هستن که با دریافت درصدی ناچیز ، واستون پرداخت میکنن که با سه سرچ تو گوگل میتونید پیداشون کنید.
این هم قیمت های Skyp واسه ایران:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه بگه اگه اکانت بگیرم و به موبایل استرالیا زنگ بزنم دقیقه ای برام چند میفته؟
معتبرترین سایت در ایران:
اگه بخوای با خارجه تماس تلفنی داشته باشی این بهترینه و من دارم از این استفاده می کنم و خیلی راضیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Perpetual; 22-08-2010 at 07:49.
اگه بخوای با خارجه تماس تلفنی داشته باشی این بهترینه و من دارم از این استفاده می کنم و خیلی راضیم:
ضننا تا چهار ماه رایگان هست(البته برای تلفن ثابت استرالیا و بعضی از کشور های دیگه) ولی برای موبایل استرالیا تقریبا دقیقه ای 90 تومان (البته با این نرم افزار : just voip)درمیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Perpetual; 22-08-2010 at 08:11.
دوستان skype چطور محاسبه میکنه؟ مثلا اگه بخوام از طریق این برنامه به خطوط داخل کشور زنگ بزنم هزینش بیشتر از ایرانسل و همراه اول هست ؟
یا اینکه اگه تصویر را هم برای طرف ارسال کنیم شارژ بیشتری را کم میکنه
Last edited by yaghob.boss; 22-08-2010 at 12:41.
طبق این صفحه در سایت skyp قیمت تماس با موبایل در ایران 11 سنت یا حدود 120 تومان برای هر دقیقه میشه.
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
طبق این صفحه می تونی حساب کنی.چون استرالیا دو به 2 قسمت جغرافیایی تقسیم کردن دو تا پایتخت براش ذکر کرده شما بسته به ناحیتون باید محاسبه کنید قیمت هر سنت تقریبا 12 تومن هست .
Last edited by Perpetual; 22-08-2010 at 14:55.
دوست عزیز من زیاد از این ارزها سر در نمیارم 11 سنت چند یورو میشه مثلا من 1 یورو خریدم شد 1800 تومان حالا با این یک یورو چند دقیقه میتوان صحبت کرد ؟
با 2 دلار چطور؟
تو همون لینکی که دادم ، اسم هر کشوری رو که وارد کنی ، قیمت رو برای همون کشور میده. کمترین قیمت که سطر اوله واسه تلفن ثابته و موبایل هم که معمولا سطر 3سوم. برای استرالیا:
با ثابت دقیقه ای 2 سنت و برای موبایل هم 19 سنته. اگه یورو رو 1800بگیری ، تماس از هر کجای دنیا ( حتی از داخل استرالیا) با خط ثابت در استرالیا میشه دقیقه ای 36 تومن ( = 1800*0.02) و موبایل میشه 342 تومن (= 1800 * 0.19) .
(هر 100 سنت میشه 1 یورو)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 22-08-2010 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)