تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چگونگی نگهداری باتری لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض چگونگی نگهداری باتری لپ تاپ

با سلام
    من یه لپ تاپ دل دارم که خیلی باهاش کار میکنم و تقریبا روزی 2 بار شارژش میکنم.سوالم اینه که چطوری نگهداری از باتری بهتر هست منظورم اینه که مداوم شارژش کنم و وقتی شارژش تموم شد دوباره شارژش کنم یا بهتره که مداوم به برق متصل باشه؟در کدوم حالت عمر باتریش بیشتر میشه؟

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من یه لپ تاپ دل دارم که خیلی باهاش کار میکنم و تقریبا روزی 2 بار شارژش میکنم.سوالم اینه که چطوری نگهداری از باتری بهتر هست منظورم اینه که مداوم شارژش کنم و وقتی شارژش تموم شد دوباره شارژش کنم یا بهتره که مداوم به برق متصل باشه؟در کدوم حالت عمر باتریش بیشتر میشه؟

باتشکر
    اگر همیشه به برق وصله و از باتری زیاد استفاده نمی کنید پیشنهاد میشه باتری رو در حد 40 درصد شارژ کنید و درش بیارید. بعد ماهی یک بار وصلش کنید. و شارژش کنید روی 40 درصد.بعضی ها هم میگن اگر همیشه با برق کار میکنید باتری رو روی دستگاه بگذارید .چون تا 100 شارژ میشه و باتری از مدار شارژ خارج میشه . مدت زیادی طول میکشه تا برسه به 95 درصد و بعد از اون دوباره میره روی شارژ . ولی مشکل حرارت لپ تاپه که عمر باتری رو کم میکنه. باتری تعداد محدودی قابلیت شارژ و دشارژ داره. اگر همیشه به برق وصله خب از باتری استفاده نکنید و بگذارید روی برق باشه. یا اگر گرما زیاده جداش کنید. هر چند بعضی برندها مثل لنوو میگن که باتری رو جدا نکنید چون گرد و غبار وارد دستگاه میشه .ولی من جداش کردم.

3. 2 کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

من هم نظر دوستومن symbian-freak رو تاييد مي‌كنم.

براي استفاده بهتر از باطري براي يه بار هم كه شده اون رو كاملاً خالي كرده و دوباره شارژش كنيد.

شاد باشيد

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ببینید باتری لپتاب نباید هیچ وقت خالی بشه. 40 درصد که شد شارژش کنید.
    باتری های لپتاب حتما باید یا شارژ بشن و یا شارژشون خالی بشه. اگر لپتابتون شارژ داره از باتریش ستفاده کنید. به روایتی هر روز شارژ و دشارژ نشدن باتری 1درصد از عمرش رو کاهش میده.
    باتری از شارژ شدن خراب نمیشه. حرارت و زیادی شارژ شدن باتری رو خراب میکنه و همچنین شارژ نشدن.
    به محض اینکه پیام فول شارژ ظاهر شد باید برق رو قطع کنید. به هیچ وجه شب تا صبح باتری رو شارژ نکنید.
    همچنین توی خونه از برق استفاده نکنید. باعث حرارت و خرابی باتری و لپتاب میشه.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست من 1 - زمانی که در منزل برای مدت طولانی از لپ تاپ استفاده میکنی حتما باطری رو خارج کن 2 - ماهی حتما یکبار باطری رو کاملا مثل شارژ اولیه پر کن و سپس بدون استفاده از برق از لپ تاپ با باطری استفاده کن تا روس باطری کشیده بشه تا حدی که خاموش بشه و روشن نشه 3 - زمانیکه از نرم افزارهای سنگین مثل سه بعدی سازی یا کاتیا استفاده میکنی تا سعی داری از باطری استفاده نکن 4 - تا سعی داری موقع شارژ از لپ تاپ استفاده نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •