سلام..........میخوام که واسم گوشی های موتورولا تا 300 تومن رو معرفی کنید..........فقط چون میخوام از دوبی بگیرم قیمتش رو از سایت های خارجی بگیرید ..............خیلی خیلی ممنونم![]()
سلام..........میخوام که واسم گوشی های موتورولا تا 300 تومن رو معرفی کنید..........فقط چون میخوام از دوبی بگیرم قیمتش رو از سایت های خارجی بگیرید ..............خیلی خیلی ممنونم![]()
موتورولا A3100 قیمت$259.99
اولویت هات چیه ?
اصولا من صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت دوس دارم.............دوربین قانع کننده و پخش موزیک نسبتا خوب...مرسی
بچه ها نظرتون درمورده e11 چیه ؟
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
این ععد ها چیه ؟
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنده ؟
باند فرکانس های مخابراتی
قیمتش :$364
lampard جان .
گوشي هاي .mt710 . rokr zn50 - e11 - xt800 و خيلي مدلهاي ديگه موتورولا مختص بازار چين و كره هستن . و فكر نكنم دوبي گيرت بياد .
اگركسي رو اونجا داشتي خيلي راحت ميتونستي گير بياري .
اما دكست . بك فليپ . كليك ايكس تي و... رو شايد داشته باشن . قيمتهاشون هم اونجا بايد 300تا400 دلار باشه .
a3000 , a3100 هم هستن كه ويندوز موبايلن كه احتمالا به زودي يكيشون رو ميخرم .
ve66 - zn5 - دوربين 5 دارن و كيفيت صداشون خيلي خوبه .
zn5 رو خودم يكي دو ماهه خريدم خيلي راضيم . عكاسي عالي - كيفيت صوتي بالا . به خصوص با هد ست كه ديگه خيلي بهترم ميشه . كيفيت ساخت در حد بوندسليگاو ...
a45 رو خودم خيلي دوست دارم . اينجا حدود 200 هزار هست اما اونجا تا 150 بايد گيرت بياد . گوشي جالبيه . مخصوص اس ام اس و چت هست براي جوونها .
a1210 هم گوشي خوبيه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)