سلام.
الان دو روزی میشه که اکثر اوقات که سیستم رو هایبرنیت می کنم بعد چند دقیقه خود به خود روشن میشهخودم حدس می زنم که از پاورم باشه
به خاطر همین تو این قسمت تاپیک زدم.
حالا اگه دوستان راه حلی میدونن(البته اگه از پاور نباشه) ممنون میشم کمک کنن.![]()
سلام.
الان دو روزی میشه که اکثر اوقات که سیستم رو هایبرنیت می کنم بعد چند دقیقه خود به خود روشن میشهخودم حدس می زنم که از پاورم باشه
به خاطر همین تو این قسمت تاپیک زدم.
حالا اگه دوستان راه حلی میدونن(البته اگه از پاور نباشه) ممنون میشم کمک کنن.![]()
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که تمام تنظیمات بایوس رو چک کردم همه Disabled بود.
ویندوز رو مجددا عوض کنید و درایوزهاشو کامل نصب کنید اگه درست نشد یا از الکتریسته ی ساکنه یااز پاور البته با توجه به اینکه تنظیمات بایوس default باشه
حالت استندباي در قسمت POWERMANGMENT روي حالت S1 هست يا S3
از ویندوز 7 دارم استفاده میکنم چیزی در مورد s1 or S3 پیدا نکردم. ولی allow wake timers رو disabled کردم ولی بازم از سه بار هایبرنیت کردم 1 بار روشن شد. رجیستر رو هم Clean کردم ولی به هیچ وجه حوصله نصب ویندوز ندارم.راه دیگه ای نیست؟
دوستان کسی راه حل دیگه ای جز نصب ویندوز نداره. خدا کنه که فقط از ویندوز باشه اگه از پاور باشه که اصلا فایده نداره واسه این سیستمپاور بخرم.
من که همچنان این مشکل رو دارم که از اونجایی که دیگه از دست این سیستم هم خسته شدم ارتقا میدمش به:
MB: Gigabyte EP41T-USB3
VGA: Gigabyte 5670 1GB
Ram: 2GB Kingmax 1333
Power: Green 480W
CPU رو هم حالا فعلا از همین Pentium4 3.0 GHz 1MB L2 Cache استفاده می کنم تا بعدا عوضش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)