تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: Effortless English

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض Effortless English

سلام
    کسی از این مجموعه استفاده کرده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

من حدود 2 ماهه که دارم از مجموعه effortless english: power english now استفاده می کنم. متد جالبی داره،هر درس شامل 3 بخشه: اول یه داستان کوتاه و نسبتا ساده رو برات تعریف می کنه، دوم : لغات مشکل اون رو هم به زبان ساده توضیح می ده و در قسمت سوم: خط به خط داستان رو دوباره تعریف می کنه و ازت یه سری سوال خیلی ساده می پرسه.البته متن داستان هم به صورت PDF وجود داره. بعد از 8 درس میاد یه داستان رو در سه زمان گذشته، حال و آینده تعریف می کنه تا این جوری تا حدی با گرامر هم آشنا بشی. به قول سازنده این مجموعه(A.J.Hoge) با استفاده از این متد شخص می تواند کم کم در عرض 6 ماه(و یا کمتر) به راحتی بتونه صحبت کنه، به شرطی که هر درس رو حداقل به مدت یک هفته و هر روز 4 مرتبه گوش بده و سعی که به سوالات سریع پاسخ بده. خودش هم توی سایتش این مجموعه را 100% گارانتی کرده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم گوش دادن به این مجموعه در ساعات بیکاری و مرده( تو اتوبوس، مترو و...) خالی از لطف نباشه (و حتی خیلی از این نمونه های ایرانیش جالبتر و در عین حال مفید تره) و به عنوان یک ابزار کمک آموزشی زبان انگلیسی برای تقویت Listening و Speaking میشه ازش استفاده کرد.

3. 7 کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

من 5 6 ماه پیش با این سایت آشنا شدم . به نظر منم چیز خوبیه . ولی شما چه طوری به درس هاش دسترسی پیدا کردی ؟

آخه باید یه پولی پرداخت کنید .

5. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

من 5 6 ماه پیش با این سایت آشنا شدم . به نظر منم چیز خوبیه . ولی شما چه طوری به درس هاش دسترسی پیدا کردی ؟

آخه باید یه پولی پرداخت کنید .
    به راحتی از اینترنت دانلود کردم. البته اگر بخوای کل مجموعه درس هاشو دانلود کنی که خیلی حجمش زیاد می شه، اما همین سری effortless english: power english حدودا 2 گیگ هستش.

7. این کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

البته لینک مستقیم دانلودش هم موجوده !

9. این کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

البته لینک مستقیم دانلودش هم موجوده !

لطف میکنی لینکش رو بزاری؟

11. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

لطف میکنی لینکش رو بزاری؟
    نقطه ها رو از بین ببرین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

حالا که قرار یه سری از دوستان این مجموعه رو از اینترنت دانلود کنند، لازم دیدم یه توضیحاتی راجع به کل این مجموعه بدم تا بقیه دوستان اشتباهی رو که من موقع دانلود این مجموعه کردم انجام ندن.

این مجموعه با هفت قانون (7Rules) آغاز می شود و سری اول این مجموعه Original Lessons شامل سه سطح است (حجم تقریبی 3.5 گیگابایت):
    سطح 1: Beginner Level English Lessons است که شامل 40 درس(1.59 گیگابایت)
    سطح 2: Flow English (Intermediate Level) است که شامل 22 درس(1گیگا بایت)
    و سطح 3: Success Business Lessons(Advanced Level) است که شامل 9 درس(631 مگابایت) می باشد.
    در کل اگر کسی بخواد این سری رو دانلود کنه و اینترنت پر سرعت هم نداشته باشه، در بعضی از سایتها این سری رو به صورت درس های جداگانه هم برای دانلود قرار دادند.

سری دوم این مجموعه به نام Power English که شامل 30 درس+ Commentary Audio Bonuses+Action Vocabulary+ Bonus For Power English است، این مجموعه درAugust 2009 منتشر شد و حجم آن 1.70 گیگابایت است.

یک مجموعه دیگر هم به نام learn real english conversation وجود دارد که توسط دو تن از همکاران A.J.Hoge تولید و منتشر شده(البته بخشی از درس های آن توسط خود A.J.Hoge اجرا می شود) که به اشتباه همه جا این مجموعه رو بخشی از effortless english می دانند. حجم این مجموعه نیز 1.80 گیگابایت هست و این مجموعه هم با همان متد است با این تفاوت که در آن بیشتر از اصطلاحات روزمره و خیابانی استفاده کرده اند و سریعتر صحبت می کنند.

سری جدید دیگری هم به نام VIP member program اضافه شده و به این صورت که شما ماهیانه مبلغی در حدود 39 دلار برای مولف واریز میکنی و در مقابل هر دو هفته یک بار یک درس کامل به همراه ویدیو و چیزهای اضافی براتون به ایمیلتون لینک میشه و باید دانلودش کنید . این مجموعه جدید تقریبا اواخر سال 2009 کارش رو شروع کرده یعنی ظرف یک سال تعداد درسهاش شاید به 20 تا برسه.
    Last edited by t.63; 20-08-2010 at 18:19.

15. 7 کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم چند تا سئوال دارم که اگه لطف کنی ممنون میشم:
    1) آیا شما هنوز از این مجموعه استفاده میکنید؟ و آیا واقعا" تاثیر داشته؟؟(در کل با توجه به وقتی که ازتون میگیره راضی هستید؟؟؟)
    2) آیا غیر از Listening و Speaking در افزایش دامنه لغات و گرامر و Writing هم تاثیر قابل توجهی داره؟؟/
    3) در صورتیکه با مجموعه Tell me more آشنایی داشته باشید کدوم یک از این دو نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟؟
    4) با این روش جهت یادگیری کامل به چه مدت زمان نیازه؟
    5) در کل قضیه به عنوان یک پک مناسب جهت یادگیری زبان بصورت خودآموز به دیگران پیشنهاد میکنید یا نه؟؟
    با سپاس فراوان
    رضا

17. 2 کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من effortless english را کاملش را دارم حتی ویدیوهاش را بیشتر به درد افرادی می خوره که از نظر لغات حداقل 500تا لغت ضروری را بلدند و گرامرشان هم متوسطه. خیلی می تونه در زمینه درک مطلب و listening بهشون کمک کنه

19. 2 کاربر از ramin5749 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •