با سلام....حتما ديديد كه 206روي در عقبش مثل در جلوش محلي براي بلندگو داره ولي تيپ 2 بلندگو نداره فقط جاش هست!
حالا من ميخواستم براي عقبش هم بلندگو بگيرم.
چي بگيرم؟با چه خصوصياتي؟قيمتش چقدر ميشه؟
ممنون از كمكتون...![]()
با سلام....حتما ديديد كه 206روي در عقبش مثل در جلوش محلي براي بلندگو داره ولي تيپ 2 بلندگو نداره فقط جاش هست!
حالا من ميخواستم براي عقبش هم بلندگو بگيرم.
چي بگيرم؟با چه خصوصياتي؟قيمتش چقدر ميشه؟
ممنون از كمكتون...![]()
سلام دوست عزیز من هم همین اشتباه شما رو انجام دادم ، شما دیگه این کارو نکنید ، شما باید از باند های 13 سانتی متری استفاده کنید ، من خودم بهترین باند های موجود ( فیبری کواکسیال ) جی وی سی بستم ، با کابل های مخصوص ولی وقتی که هد یونیت یا پخش روشن میشه عقب که بشینی انگار که صدا رو از یه قابلمه دارن پخش میکنن ، صداش بسیار بد هست ، اگر هم باند و پخشتون قوی نباشه به زودی پاره میشن ، از من گفتن بود ! در ضمن قیمت باند ها بین 20 الی 40 تومن هستش ( مال من 36+4 تومن کابل هاش شد ) .
شما بهتره که روی طاقچه نصب کنی !
سلام
من سونی انداختم
حدود 120 تومن برام از کار دراومد
خوشبختانه عقبم که بشینی همچین مشکلی(قابلمه دی: ) نداری
ممنون از هر دو ولي نميشه توي در انداخت؟مثل رديف جلو 206؟
شما مثل اینکه پست منو کامل نخوندید ! چرا هیچ مشکلی نداره ! اصلا" میخاید آموزش تصویریشو براتون بذارم ؟!
طاقچه میشه زیر شیشه عقب پشت صندلی های عقب ، من راهنماییتون کردم و اینکه چه سایزی و با چه قیمتی هست ! حالا هر جور میلتونه !
ممنون .![]()
خواهش ميكنم ولي آخه شما 40 هزار توماني بستيد ولي اون آقا 120 توماني! دليل كيفيت بد صدا ميتونه اون باشه يا در كل اين طوره؟چون ايشون گفتن كه كيفيت خوبي داره...
ميگم فقط بلند گو بخريم بدون آمپلي فاير و .. تو كيفيتش كه خيلي تاثير داره تا با آمپلي فاير
يه سيستم كه تا 2 كيلومتري صداش بره چن درمياد؟
همنين 206 تيپ 2
چيا بايد رو ماشين نصب بشه كلا؟
ممنون
خوب بستگی به بلندگوهات هم داره، من یه جفت Kenwood بیضی 300 وات گذاشتم دراومد 200 تومن، دیگه نه نیاز به ساب دارم و نه آمپلی (مگر اینکه بخوام باش جشن عروسی راه بندازم!)ميگم فقط بلند گو بخريم بدون آمپلي فاير و .. تو كيفيتش كه خيلي تاثير داره تا با آمپلي فاير
يه سيستم كه تا 2 كيلومتري صداش بره چن درمياد؟
همنين 206 تيپ 2
چيا بايد رو ماشين نصب بشه كلا؟
ممنون
بنظر من بهترین چیزی که میشه انداخت یه جفت Kenwood یا Pioneer حداقل 120 وات و بیضیه.
آره من برا همين عروسي ميخوامش
دشت بيابون كه واسه گردش ميرم جون ميده واسه همين پخش كردن و صداش تا 2 كيلومتري رفتن
حالا دو جفت كنوود 300 بشه 400 تمن با آمپلي فاير چند ميشه؟
در ضمن لطفا بقيه لوازم رو كه در اين عمليات به كار خواهد رفت رو هم بگو مثل باتري اضافه و...
ميگم اين باندي كه گفتي صداش چجوريه؟
خالي بدون آمپلي تا 2 كيلومتر ميره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)