تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل خفن در راه اندازی موس فراسو FLM-1160RF

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض مشکل خفن در راه اندازی موس فراسو FLM-1160RF

سلام دوستان. من یه موس فراسو مدل FLM-1160RF گرفتم که وایرلس هست. هنوز نتونستم ازش استفاده کنم فکر می کنم خرابه،‌ اما چون با یکی از دوستان تو یه فروم همسایه صحبت کردم و ایشون هم همین مشکل رو داشتن احتمال اینکه موسم خراب باشه، کم میشه. البته یادآور بشم که قبلاً موس وایرلس داشتم (Farassoo FOM-1900).
    وقتی گیرنده موس رو به سیستم وصل می کنم پیغام USB Device not recognized. نمایش داده میشه. خود موس هم روشن نمیشه البته نمی دونم موس های لیزری دارای همون نور قرمز هستند یا فقط موس های اپتیک این نور قرمز رو دارن. جالب این جاست که ظاهراً هر دو قطعه ی موس (هم خود موس و هم گیرنده ش) خرابه!
    این رو هم اضافه کنم که دفعه ی اول که گذاشتم شارژ بشه یه لامپ قرمز به عنوان لامپ شارژ روی گیرنده روشن می شد ولی الآن با این که موس قطعاً شارژ کامل نیست ولی اون لامپ روشن نمیشه. روی همه ی پورت های USB سیستمم امتحان کردم.
    خیلی ممنون میشم اگر سریع کمک کنید چون ظهر می خوام ببرم عوض کنم.

در آغاز فعالیت mehran8398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    ماوس 1160 شما یک ماوس لیزر وایرلس می باشد که در داخل آن یک باطری لیتیوم شارژی وجود دارد .
    برای استفاده از آن می بایست به مدت 30 دقیقه ماوس را برای شارژ بر روی شارژر قرار داده و بعد , آن را بردارید و برای کانکت کردن ماوس , دکمه ئ زیر ماوس و زیر شارژر یا ----- را به مدت 10 ثانیه با هم فشار دهید .
    در صورتی که ماوس شما کانکت نشد دوباره ----- را از پورت یو اس بی کیس جدا کرده و دوباره وصل کنید و دو دکمه را با هم , 10 ثانیه فشار دهید تا با هم کانکت شوند و ماوس شروع به کار کند .
    در ضمن ماوس لیزر آن چراغ قرمز را زیر ماوس ندارد و نور قرمز فقط مربوط به ماوس های اپتیک می باشد .
    در ضمن ماوس شما هم خراب می باشد . لطفا برای تعویض آن به دفاتر گارانتی شرکت فراسو مراجعه فرمائید و یا با شماره 88775432 داخلی 451 یا 453 تماس حاصل فرمائید ...

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    ماوس 1160 شما یک ماوس لیزر وایرلس می باشد که در داخل آن یک باطری لیتیوم شارژی وجود دارد .
    برای استفاده از آن می بایست به مدت 30 دقیقه ماوس را برای شارژ بر روی شارژر قرار داده و بعد , آن را بردارید و برای کانکت کردن ماوس , دکمه ئ زیر ماوس و زیر شارژر یا ----- را به مدت 10 ثانیه با هم فشار دهید .
    در صورتی که ماوس شما کانکت نشد دوباره ----- را از پورت یو اس بی کیس جدا کرده و دوباره وصل کنید و دو دکمه را با هم , 10 ثانیه فشار دهید تا با هم کانکت شوند و ماوس شروع به کار کند .
    در ضمن ماوس لیزر آن چراغ قرمز را زیر ماوس ندارد و نور قرمز فقط مربوط به ماوس های اپتیک می باشد .
    در ضمن ماوس شما هم خراب می باشد . لطفا برای تعویض آن به دفاتر گارانتی شرکت فراسو مراجعه فرمائید و یا با شماره 88775432 داخلی 451 یا 453 تماس حاصل فرمائید ...
    ممنون دوست عزیز. ماوس رو همون موقع عوض کردم. ایراد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •