سلام
میخواستم بدونم واسه سیستمه من بازی کردن تو 7 بهتر و بهینه تره یا xp ؟ چرا ؟
CPU - E7300 Dual core. INTEL Up to 2.9 GHZ
GPU - 9500GT
Ram - 2GB (Coming soon) + 2GB = 4GB
راستی از 32 بیتی استفاده میکنما ...
سلام
میخواستم بدونم واسه سیستمه من بازی کردن تو 7 بهتر و بهینه تره یا xp ؟ چرا ؟
CPU - E7300 Dual core. INTEL Up to 2.9 GHZ
GPU - 9500GT
Ram - 2GB (Coming soon) + 2GB = 4GB
راستی از 32 بیتی استفاده میکنما ...
Last edited by SA.JJ.AD; 18-08-2010 at 03:28.
کلا سون خیلی سریع تر شده و سیستم شما هم از سون ساپورت میکنه تازه از طرف دیگه امکانات زیادی برای بازی و اجرای بازی ها از ویستا به بعد اضافه شده(البته من به طور دقیق نمیدونم چیه)از طرف دیگه بازی های جدید نرم افزار های جدیدی مثل دایرکت ایکس 10 و11 می خوان که ایکس پی ساپورت نمی کنه
Last edited by sia abedi; 18-08-2010 at 04:53.
این رو خودم به طور عملی تست کردم.{در سه بازی assasins creed2/just cause2/prince persia5}7 واسه بازی بهتره یا XP ?
در سون و مخصوصا نوع 64 بیت اون فریم خیلی بیشتری نسبت به xp میگیری.و به طور کلی بازی روانتر انجام میشه.
من جفتش رو داشتم
به نظرم تو ایکس پی sp2 یا حتی sp3 بازی ها سرعت فریم بالاتری دارن...
دستگاه شما ویستا کامل ساپرت میکنه.ویستا و بعد سون بهترین ویندوز برای بازی.اگه دیستگاه ضعیف داری سون اگه قوی داری ویستا
به خاطر استفاده بهینه از سی پی یو های چند هسته ای و همچنین توابع بهتر برای دسترسی به منابع سیستم قاعدتآ سون عملکرد بهتری داره.
طبق تجربه و تستهای فراوان بدون شک 7![]()
به دلایل زیر سون بهتره:
1) استفاده بهتر از پردازنده های چند هسته ای!
2) بسیار سبک تر و سریع تر از ویستا
3) پشتیبانی عالی از دایرکت ایکس 10.1 و 11 (دایرکت ایکس 10 در ویندوز ویستا قبل از سرویس پک 1 کمی مشکل داره)
4) از همه مهمتر بهره مندی از قلب تپنده ویندوز یعنی FrameWork 4 (کسانی که با بازی Assassin`s Creed II مشکل داشتن، هر کی ویندوز ایکس پی رو داشته میفمه من چی میگم.)
5) و هزاران دلیل دیگه که مایکروسافت میدونه و ما نمیدونیم ...
پس چرا این pes 2010 تو xp کاملا روان و با با وضوح 1680.1050 کاملا روان و 60 فریم در ثانیه اجرا میشد ... اما الان حتی تو 1280.960 هم هی تیک میزنه .
با بازی های دیگه اما مشکلی ندارم ...
کلا تو سون فریم بازی ها افت پیدا میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)