تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: Buffalo DriveStation™ USB 3.0

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

11 Buffalo DriveStation™ USB 3.0

سلام دوستان. من به یک هارد اکسترنال احتیاج دارم با شرایط زیر.

حداکثر سرعت انتقال دیتا
    حداقل 1 ترابایت حجم برای ذخیره سازی.
    Portable نباشه هم مهم نیست چون 99 درصد استفاده ام توی خونه است.
    ظاهر شیکی داشته باشه.
    قیمت مهم نیست.

من میخوام ازش برای ذخیره فیلم, موزیک و عکس استفاده کنم و اون رو به سینمای خانگی و یا PS3 وصل کنم. سینمای خانگی و PS3 و همچنین تلوزیون هر 3 دارای USB 2.0 هستند و از این دستگاهها فقط برای رید استفاده میکنم. یعنی هارد رو بهش وصل کنم و توسط یکی از اینها فیلم و یا موزیک هام پخش بشه.

لپ تاپم هم همه ورودی ها از جمله ساتا و USB 2.0 رو داره اما برای افزایش سرعت رایت و رید یک کارت PCI-EXpress USB 3.0 رو میخوام تهیه کنم تا انتقال فایل ها از کامپیوتر به هارد اکسترنال با سرعت بیشتری انجام بشه. این کارت رو سفارش دادم و بزودی به دستم میرسه.

حالا ازتون راهنمایی میخوام. با توجه به اینکه کارت USB 3.0 رو از شرکت Buffalo تهیه کردم, به نظرتون وضعیت هارد دیسک های اکسترنالش که از USB 3.0 استفاده میکنند چطوره؟

آیا هاردی رو میشناسید که هم از طریق پورت ساتا وصل بشه و هم USB ؟
    اگر جواب مثبته, پس به نظرتون USB 3.0 سرعتش در مقابل ساتا جطوره؟

Western Digital My book 3.0 هم در حجم های 1 ترا و 2 ترا پیدا کردم. به نظرتون در مقایسه با Bufallo چطوره؟

هارد Bufallo در سایت trustedreviews و سایت های دیگه امتیاز خوبی گرفته و ریویو هایی در موردش نوشته شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت Buffalo HDD
    کد:

2. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

کسی که اینجا نظری نداد, منم خوشبختانه رفتم همون چیزی رو گرفتم که دلم میخواست و دیدم که نه هارد فقط وسترن و سیگیت نیست.

نسخه ای که من گرفتم روش نوشته Limited Edition و سرعت Limited Edition رو 150 مگابایت بر ثانیه زده در حالی که اگر برچسب Limited روش نبود روی کارتون اصلی 130 مگابایت برثانیه نوشته.

عکس از خود هارد و جعبه.

هم زیر جعبه و هم زیر هارد نوشته شده ساخت ژاپن.

ExpressCard هم عجیبه که هنوز خبری ازش نیست چون زودتر از هارد سفارش داده بودم. اگر Express Card به دستم رسید و کسی خواست میتونم چند تست ازش بگیرم و نتیجه ها رو براتون بزارم. اما اگر الان بخوام وصل کنم اتصال از طریق USB 2.0 خواهد بود و سرعت اصلی هارد رو نشون نخواهد داد.

4. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

قیمت این هاردی که گرفتید چند است؟گارانتی هم دارد؟

6. این کاربر از alisam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام

قیمت این هاردی که گرفتید چند است؟گارانتی هم دارد؟
    سلام عزیز. من این هارد رو از سوئد گرفتم و قیمتش هم حدود 168.000 تومن شد. قیمتش از هاردهایی که از USB 2.0 برای وصل شدن استفاده میکنند بیشتره چون سرعت خیلی بیشتری داره.

اگر این هارد در ایران گیر نیومد اونوقت میتونی هاردی رو که در پست زیر معرفی کردم رو بگیری. این هارد هم از USB 3.0 استفاده میکنه.

کد:
    اینم فرق وصل کردن هاردها از طریق پورتهای مختلف.

8. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون کارت PCI-EXpress USB 3.0 قیمتش چنده؟مدل دسکتاپش هم هست؟(سایت اینترنتی برای خریدش اگر می دونید معرفی کنید).
    در ضمن روی کدوم شیار مادربرد نصب میشه؟pci express mini
    هست.
    Last edited by H.Operator; 29-08-2010 at 10:59.

10. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اون کارت PCI-EXpress USB 3.0 قیمتش چنده؟مدل دسکتاپش هم هست؟(سایت اینترنتی برای خریدش اگر می دونید معرفی کنید).
    در ضمن روی کدوم شیار مادربرد نصب میشه؟pci express mini
    هست.
    راستش من از قیمت های ایران خبری ندارم. اما کارتهای PCI-Express USB 3.0 رو تا حالا برندهای مختلفی مانند Buffalo و یا Western Digital و غیره... بیرون دادن و همینطور که میدونی قیمت هم به نسبت برندی که اون رو تولید کرده فرق میکنه. مثلا اگر شما یک هارد Western Digital Extern HDD My Book 3.0 1TB رو بگیری داخل پکش یک کارت PCI-Express USB3.0 هم وجد داره. البته پک این هارد مختلفه و پک هایی که در جعبه شون PCI-Express نیست قیمتشون هم پایینرته.

اما من ExpressCard USB3.0 رو از برند Buffalo تهیه کردم چون همانطور که عکس هاردش رو هم گذاشتم ساخت ژاپنه و اطمینال بیشتری رو از لحاظ پرفورمنسی که باید بهم بده رو دارم.

PCI-Express هم مانند کارت صدا و یا کارت نت ورک روی هر شیاری که خواستی میتونی نصب کنی. اینطور که در سایت Buffalo توضیح داده شده این کارد بر روی همه مادر برد ها و همه PC ها قابل استفاده است و فرقی نمیکنه شما از چه چیزی استفاده میکنید. این خود PCI-Express است که پورت های USB 3.0 رو به سیستم شما اضافه میکنه.

اما خب چیزی که معلمومه و نیاز به توضیح نداره پرفورمنسی هست که مادربرد و چیپ ست و حتی سی پی یوی شماست که میتونه تامین کنه. بر فرض مثال که USB 3.0 به سیستم شما بدون هیچ مشکلی هم اضافه شد اما آیا بقیه سخت افزار های پی سی شما اینقدری هست که بتونه سرعت انتقال فایل به یک هارد اکسترنال رو که میتونه مابین 100 تا 120 مگابایت و در بهترین شرایط میتونه تا 150 مگابایت بر ثانیه باشه رو پشتیبانی کنه.

اگر مال شما مینی هست میتونید PCI-Express Mini رو تهیه کنید. عکس های زیر ...

در ضمن هارد Buffalo DriveStation USB 3.0 در شرکت اصلی گیگابایت هم از طریق USB 2.0 و هم از طریق پورت USB 3.0 آزمایش شده. اگر میخوای نتیجه این تست رو که داخل محیط ویندوز 7 انجام شده ببینی میتونی بری لینک زیر...

کد:
    Last edited by M E H R A N; 30-08-2010 at 00:30.

12. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون مهران جان.راستی مبارک باشه همونطور که گفتی شیک هم هست.
    قیمت این کارت PCI-Express USB3.0 حدودآ اونجا چند پات در اومد به نرخ پول خودمون.

راستی یادت نره یک بنچمارک توی حالت usb2 و usb3 ازش بگیر بزار برامون.

14. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون مهران جان.راستی مبارک باشه همونطور که گفتی شیک هم هست.
    قیمت این کارت PCI-Express USB3.0 حدودآ اونجا چند پات در اومد به نرخ پول خودمون.

راستی یادت نره یک بنچمارک توی حالت usb2 و usb3 ازش بگیر بزار برامون.
    مرسی عزیز امیدوارم شما هم هر چه زودتر یدونه شو صاحب شی. اگر نشد یکی مثل همینو
    حسین جان راستش این Buffalo مارک خیلی گرونیه.
    Buffalo Express Card USB 3.0 تقریبا اینجا با پول پست و همه چیش شد حدود 88.000 تومن.

در حالی که همونطور که گفتم برندهای دیگه ای هم هستند که از این نوع کارتها میزنند. یکیس TransCend و یا برند Trust هست.

قیمت Trust SuperSpeed 2 Port USB 3.0 Notebook ExpressCard هم حدودا اینجا 49.000 تومن میشه. عکس زیر

در مورد بنچ مارک هم باشه حتما میزارم. اما خب بنچ مارکی که من میگیرم مجبورم روی لپ تاپ انجام بدم چون پی سی ندارم و فکر کنم سرعتی که لپ تاپ با USB 3.0 میتونه داشته باشه تا حدودی کمتر از یک پی سی با مادربرد خوب باشه.

بهر حال من خودم سرعت و بنچ مارکهای آخرین مدل مادربرد گیگابایت رو در یوتیوب دیدم. اگر با لپ تاپ هم همین سرعت رو داشته باشه عالی میشه و میشه به نتایجی رسید.

Buffalo USB 3.0 PCI Express Interface Card - USB-adapter هم اینجا حدود 52.000 تومن قیمت داره. اینم گفتم که قیمت این کارت رو هم داشته باشی.
    Last edited by M E H R A N; 30-08-2010 at 03:33.

16. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

به به بالاخره ExpressCard من هم رسید و از این بلا تکلیفی اومدم بیرون. فکر کنم 10 روزی بود هارد رو فقط نگاه میکردم و بهش دست نزده بودم. خوب هم شد ک به لپ تاپ وصلش نکردم. حالا بعدا براتون میگم جریان چی بوده.

اول بریم سراغ بسته بندی و محتوای جعبه ExpressCard تا اگر کسی خواست از این نوعش رو بخره بدونه باید توی جعبه اش چی باشه. این طور که شنیدم دستهایی توی جهبه میره و وسائل هایی کم میشه

برای اینکه صفحه سنگین نشه عکس ها رو در منوی مخفی قرار میدم. لینک هر کدوم از عکس ها رو هم زیرشون میزارم تا اگر عکسی براتون باز نشد بصورت دستی اقدام کنید و اون رو در مروگرتون باز کنید.

محتوای مخفی: عکس های اکسپرس کارت و محتوای داخل جعبه 

کد:
    در عکس زیر هم کشوری که این کارت توش ساخته شده رو بر خلاف هارد که ژاپن بود تایوان زده.

کد:

محتوای داخل جعبه...

کد:

پشت ExpressCard هم Made in Taiwan رو زده.

کد:

من فقط نفهمیدم اون سوراخ کوچیک که در عکس بالا معلومه واسه چیه. توی کاتالوگش نوشته USB DC Cable. البته سیمش هم داخل جعبه اش بود اما یادم رفت ازش عکس بگیرم. سیمش یک طرفش USB 2.0 هست و طرف دیگه اش هم مثل سیم های آداپتور برق میمونه که میتونه برق رو به یک دستگاه برسونه.

عکس زیر هم دل و روده داخل ExpressCard رو نشون میده. USB 3.0 معمولا با رنگ آبی شناخته میشه. یعنی اگر در لپ تاپی یا پی سی پورت USB دیدید که رنگش آبی بود بدونید که این پورت مروبط به USB 3.0 میشه.

کد:

و طریقه ی وصل کردنش به Buffalo DrvieStation و لپ تاپ که از طریق همین ExpressCard انجام شده.

کد:

یک توضیح هم در مورد لامپ LED آبی رنگی که بالای هارد روشنه بدم. وقتی هارد از طریق USB 3.0 وصل بشه رنگ این لامپ آبی رنگه در عکس هم معلومه. اما وقتی کابل رو از ExpressCard در بیارم و به یکی از پورتهای معمولی لپ تاپ که USB 2.0 هستند بزنم رنگ لامپ هارد سبز میشه. از این طریق فقط با نگاه کردن به هارد میتونید متوجه بشید که هاردتون از طریق کدام پورت به لپ تاپ یا پی سی و یا هر دستگاه دیگری وصل شده .

بزودی نتایج بنچ مارکهاش رو که هم از طریق USB 3.0 و هم USB 2.0 آزمایش کردم براتون در پست بعدی میزارم.
    Last edited by M E H R A N; 30-08-2010 at 17:23.

18. 10 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تست Buffalo DriveStation از طریق دو پورت USB 3.0 و USB 2.0

قبل از اینکه نتایج این تست رو بزارم باید برای کسانی که اطلاع ندارند و یادشون رفته یادآوری کنم که این تست از طریق لپ تاپ با مشخصات زیر انجام شده.

ASUS M60J
    Intel Core i7 720qm
    4 GB DDR3 1066MHz
    مشخصات هارد اصلی و منبع فایل ها: Seagate Momentus XT 500GB 32MB Cash 4GB SSD 7200rpm
    چیپ ست: Intel PM55
    وضعیت آنتی ویروس در هنگام تست: خاموش
    سیستم عامل: Windows 7 Home Premium 64bit

بنابراین باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر قصد خرید یکی از هاردهای اکسترنال که از پورت USB 3.0 استفاده میکند را برای یک PC دارید نباید این تست را که از طریق سخت افزار بالا انجام شده مبنای انتخابتون قرار بدید. چون مادربرد و سخت افزاری که یک PC خوب میتونه داشته باشه در سرعت کپی کردن فایل ها به هاردیسک اکسترنال تاثیر خیلی بهتری میتونه داشته باشه. شاید 10 تا 20 مگابایت سرعت بیشتری رو در پی سی بدست بیارید تا یک لپ تاپ که از هارد 2.5 اینچی جهت منبع فایل ها استفاده میکنه.

بطور مثال اگر هادیسک داخل لپ تاپتون یا PC با سرعت 5400rpm باشه حتی اگر از USB 3.0 جهت اتصال هارد اکسترنال استفاده کنید نمیتونید به نحداکثر سرعتی که هارد اکسترنال میتونه پشتیبانی بکنه برسید چون هارد 5400rpm سرعت ریدش آنقدری نیست که بتونه تا 150MB بر ثانیه که حداکثر سرعت یک هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 است برسه.

این نکته در مورد مادر برد و چیپست هم صدق میکنه. پس اول سخت افزار لپ تاپ یا PC را بسنجید تا ببینید که آیا خرید یک هارد اکسترنال با پورت USB 3.0 میتونه در سیستم شما سرعتی رو که میخواهید بهتون بده یا خیر.

مسلما اگر هارد لپ تاپ من یک هارد SSD با سرعت رید بالا بود نتایج این تست حداقل 20 تا 30 مگابایت بیشتر از اون چیزی میشد که الان با هارد 7200rpm انجام دادم.

اما نتایج...

در تست اول فقط از 1 فایل ISO استفاده کردم. به دلیل اینکه وقتی از 1 فایل جهت انتقال استفاده میشه حداکثر سرعت کپی به هارد انجام میشه اما اگر چندین فایل با فرمت های مختلف تست بشه سرعت کپی فایل ها به هارد اکسترنال به همان اندازه پایین تر میاد.

تست زیر از طریق USB 3.0 انجام شده و سرعت مابین 85 تا 110 مگابایت بر ثانیه متغیر بود.

محتوای مخفی: تست ایزو در یو اس بی 3 

در تست بعدی هارد رو از پورت USB 3.0 جدا کردم و زدم به یکی از پورتهای USB 2.0 که خود لپ تاپ داشت.در این تست از همان فایل ISO استفاده شده که برای تست USB 3.0 استفاده شده بود.
      محتوای مخفی: تست ایزو در یو اس بی 2 

اوایلش سرعت USB 2.0 نسبت به سرعتی که میتونه داشته باشه بد نبود اما بعدش افت های شدیدی کرد و بعضی جاها حتی سرعت به 30 مگابایت هم میرسید.

تست سرعت فایل های مختلف از طریق USB 3.0 و USB 2.0

در این تست من از فایل های تصویری, موزیک PDF و همچنین فایل Setup که بصورت EXE هست استفاده کرد. فایل هایی که در این تست بکار برده شده همراه با حجم کلیشون در عکس زیر معلومه.

و اما نتایج تست کپی فایل های مختلف.

نتایج تست USB 2.0

محتوای مخفی: تست فایل های مختلف در یو اس بی 2 

نتایج تست فایل های مختلف از طریق پورت USB 3.0.
      محتوای مخفی: تست فایل های مختلف در یو اس بی 3 

همینطور که از نتایج تست ها مشخصه چه فایلی به صورت تنها کپی بشه و چه از چندین فایل مختلف جهت کپی به Buffalo DriveStation استفاده بشه, سرعت کپی کردن فایل ها از طریق پورت USB 3.0 تقریبا 2 برابر و نیم و در بعضی جاها حتی تا 3 برایر بیشتر از زمانیه که از پورت USB 2.0 استفاده بشه.

نتایج بنچ مارکهایی که از طریق HD Tune Pro بر روی هارد انجام دادم رو در پست بعدی قرار میدم.

20. 10 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •