سلام به همه
من یک پراید 81 دارم ارتفاعش خیلی بالاسست هرچی گشتم نتونستم تو سایت میزان ارتفاع استاندارد و پیدا کنم اگه از دوستان کسی می دونه ممنون می شم بگه چون می خوام ارتفاع ماشین و بیارم پایین
![]()
سلام به همه
من یک پراید 81 دارم ارتفاعش خیلی بالاسست هرچی گشتم نتونستم تو سایت میزان ارتفاع استاندارد و پیدا کنم اگه از دوستان کسی می دونه ممنون می شم بگه چون می خوام ارتفاع ماشین و بیارم پایین
![]()
ارتفاع هر ماشین رو باید بر اساس نوع موتور و سایز تایرها تنظیم کرد. البته در مورد پراید اطلاع دقیقی ندارم!
فکر نکنم جواب خاصی پیدا کنی بستگی به شرایط شما داره اگر همش تو شهر هست ماشین و بیابون و اینا نمیری به نظرم جلو 1 انگشت بالای لاستیک و عقب 2 انگشت بالای لاستیک خوب باشه یا مثلا عقب 3 انگشت جلو 2 انگشت
بهترین کار برای ارتفاع زدن این هست که کمک هات را بدی برات کوتاه کنن(لوازمی)و فنر را هم کوتاه کنی
موافقم با دوستمون
البته يكسري ضربه گير هاي اسفنجي هم بالاي فنر ميزارن كه خيلي عالي از ضربه هاي ناگهاني كاهش ميده
اگر اشتباه نکنم توی دفترچه ی ماشین مینویسه.
سلام به همه دوستان ممنون از اینکه جواب دادین
من جاده زیاد می رم و با ماشین هم گاهی کار می کنم
نمی خوام زیاد بخوابه
بالاخره به این نتیجه رسیدم ( با مشورت دوستان) 3 انگشت جلو و 4 انگشت عقب
انشالله فردا عکسشو می زارم![]()
دیروز عصر ماشین و آوردم پایین البته فقط عقبشو
![]()
اقا یه سوال جلو باید ارتفاعش کمتر باشه ؟ یا عقب ؟
هیچکدوم دوست من ! جلو و عقب باید دقیقا برابر باشه !
این اشتباهه که میگن عقب باید بالاتر از جلو باشه !
( دلیلشو خواستین میگم )
درسته ارتفاع جلو و عقب باید برابر باشه، برای این کار هم باید به رکاب ماشین نگاه کنید (منظورم بدنه زیر درب هاست) رکاب باید دقیقاً موازی با زمین باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)