تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: share کردن 1400 مگی گرافیک از رم در ویندوز 7 نسخه32 و بد عمل کردن بازیها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض share کردن 1400 مگی گرافیک از رم در ویندوز 7 نسخه32 و بد عمل کردن بازیها

سلام
    من ویندوز 32 بیت رو روی کامپیوترم نصب کردم و از دو رم جداگانه 2 گیگابایت استفاده میکنم.ddr3
    از وقتی که این 2 رم رو با هم استفاده کردم 1400 مگ گرافیک داره ازش share میکنه در حالی که رم الان 3.25 گیگ است.یعنی 700 مگ حالا نمیدونم گرافیک از کجا داره میگیره.
    مشکلم اینجاست که وقتی بازی رو شروع میکنم مثل pes 2010 بعد از 3 دقیقه بازی لحظه ای گیر میکنه و دوباره به حالت عادی بر میگرده. یکبار که کلا صفحه مانیتورم شطرنجی شد بع از دو بار بازی pes.
    یه نرم افزاری به اسم Patch-2-Windows-7 نصب کردم که در حال بوت اگه این ویندوز رو انتخاب کنم , رم رو بهم درست نشون میده ولی به حافظه گرافیک باز هم اضاف میشه (1700 مگ) .
    البته بازیها خیلی بهتر میشن و گیر نمیکنن.
    چطور میتونم این share گرافیک رو کلا حذف کنم?
    لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر ویندوزت از 3.25 مقدار رم استفاده میکنه واسه اینه که 32 بیت هست شما اگر می خوای از 4.00 گیگ کامل استفاده بشه باید 64 بیت نصب کنی این برمیگرده به سیاسته ماکروسافت که چرا اینجوریه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

اگر ویندوزت از 3.25 مقدار رم استفاده میکنه واسه اینه که 32 بیت هست شما اگر می خوای از 4.00 گیگ کامل استفاده بشه باید 64 بیت نصب کنی این برمیگرده به سیاسته ماکروسافت که چرا اینجوریه.
    ممنون از شما
    پس بریم همون 64 رو نصب کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •