تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: تعویض مادربورد و رم برای داشتن امکان ارتقا در اینده

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض تعویض مادربورد و رم برای داشتن امکان ارتقا در اینده

سلام دوستان

اقا من می خوام مادربورد و رم سیستم رو ارتقا بدم تا در اینده اگه احتیاج به ارتقا داشتم بتونم راحت ارتقا بدم .

این قعات مهم سیستم من هستش :

1- mb: abit - ip35 - pro - xe

2- cpu : intel q6600 - 2.4 with coller master fan ( این رو حدالمقدور نمی خوام دست بزنم . )

3- ram : 2*2 gb ddr 2 bus 800

4- hdd : samsung 320 gab sata 2 ( اینم به وقتش می خوام 1 ترابایتش کنم و فعلا قصد تعویض ندارم )

5- vga : sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent

خوب دوستان من بعلاوه پول این 3 تا قطعه بالا که مادربورد و رم و کارت گرافیک هستش 200 تومن هم می خوام بزارم روش تا اقدام به تعویض این قطعات کنم و بیشتر هدفم بازی های کامپیوتری و سرعت عالی کامپیوتر و عدم کم اوردن در اجرای نرم افزار های سنگین به صورت همزمان هستش .

البته نمی دونم پول اون 3 تا قطعه رو اگه بخوام بدم ححداقل چقدر دست من رو می گیره ؟ اگه دوستان با تجربه می تونند بگن ممنون میشم قیمت حداقلی دستم بیاد برای فروش این سه تا .

دوستان تو این رنج می خوام برای خودش بهترین باشه و حداقل از سیستم فعلی یه سرو گردن بالاتر باشه .

شاید تونستم تا 300 هم هزینه کنم به علاوه پول اون سه تا قطعه خودم .

منتر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

فقط دوستان با این می خوام با این هزینه ای که می کنم که 300 خودم می زارم و فکر کنم و اگه اشتباه نکنم حداقل 200 هم از این 3 تا قطعه دستم رو بگیره بهترین و قوی ترین و سریعترین و با دوام ترین و بروز ترین قطعات رودر عوضش بگبرم تا حداقل بازم خیالم از بابت اجرای بازی ها اونم نه در حد عالی بلکه در حد قابل قبول راحت بشه . چون من همه بازی هام رو رو رزولوشن 1024 &768 بازی میکنم و هیچ وقت رو رزولوشن بالاتر بازی ها بهم نمی چسبه و عادت کردم به این تنظیم .

در هر صورت منتظر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

راستی فقط دو دل هستم که cpu رو هم عوض کنم یا نه ؟ خودم که دلم راضی نمیشه چون یکی از بهترین مدل های 4 هسته ای هستش و هنوز زمینه برای قدرت نمایی این مدل مهیا نشده چون همه بازی ها حداکثر با 2 هسته کار میکنند .

ولی اگه بخوام عوضش کنم باز هم پول نقدم همون 300 می تونه باشه اونم نهایتش . و فکر کنم اگه این رو هم 120 بردارن کل پولم بشه 600 تا 620

در هر صورت در این مورد هم می خوام نظر بدین که ایا به صرفه هستش یا نه ؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    چرا میخوایین مادربرد رو عوض کنید؟!
    اصلا نمیصرفه که مادربرد رو عوض کنید چون باید با همون سوکت مادربرد بگیرید و این یعنی دور انداختن پولتون!
    رم هم خوبه و نیازی به تعویضش نیست
    اگه میخوایین سیستم رو ارتقا بدین بهتره با همون 300 تومن یه کارت گرافیک قدرتمند مثل 5850 بگیرید و CPU رو هم حداقل تا 3.0Ghz اورکلاک کنید
    Q6600 در حال حاضر هم جزو پردازنده های خوب حساب میشه
    پاورتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خوشبختانه پاور سیستمم پاور خوبی هستش و از مارک acbel اصل و با قدرت 510 وات واقعی هستش .

یعنی به نظرتون با همین سیستم ادامه بدم ؟

البته حق با شماست الان که فکر میکنم میبینم نمی ارز ه مادربورد و رم رو عوض کنم . برای کارت گرافیک نمی خوام اون قدر خرج کنم و می خوام با فروش کارت گرافیک خودم از برند نویدیا کارتی بگیرم چون حالت 3 بعدی رو پشتیبانی میکنند .

به نظرتون بهترین انتخاب با نهایتا 200 تومن از برند نویدیا که قدرت وپردازش خوبی داشته باشه و کم نیاره تو بازی ها چی می تونه باشه .

راستی به سوال به سرم زده بود سی پی یو رو هم عوض کنم و از مدل های جدید بگیرم اما گفتم با تقویت کارت گرافیک این سیستم تا 2 سال فکر نکنم نتونم بازی رو رو حالت نرمال بازی نکنم . پس با همین سیستم بمونم و 2 سال بعد یه ایکس باکس مدل جدید همون دوره رو بگیرم بهتر باشه . به نظرتون اینطور بهتر نیست ؟

راستی فکر میکنم این سیستمم برای کار های عادی ونرذم افزار ها و ... ( به غیر از بازی ) تا 5 سال نیاز به تعویض ذاشته باشه چون با خرید گنسول این سیستم جوابگوی نیاز هام می تونه باشه تا 4-5 سال ؟ این طور نیست به نظرتون .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کل با نظر قصد بالایی من موافقید برای یه چشم انداز 5 ساله یا نه ؟ ممنون از شما .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد این کارت گرافیک چی هستش ؟

HIS - ATI RADEON HD 5750 IceQ+ / 1GB

190,000 Toman

مارزه بخرمش ؟ راستی با پاور من هم همخونی داره ؟ نکنه همه پاور رو به خودش اختصاص بده و سیستم لنگ بمونه ؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

تا 200 تومن بهترین انتخاب Sapphire 5770 1Gb هست
    فکر Nvidia رو هم نکنید که بد جور ضرر می کنید
    پاورتون هم فعلا کافیه
    مارزه بخرمش ؟ راستی با پاور من هم همخونی داره ؟ نکنه همه پاور رو به خودش اختصاص بده و سیستم لنگ بمونه ؟
    با وجود 5770 نه نمیارزه
    پاور هم حداقل 500 وات براش توصیه شده که کافیه
    در کل با نظر قصد بالایی من موافقید برای یه چشم انداز 5 ساله یا نه ؟ ممنون از شما .
    بله موافقم
    سیستم منم یه چیزی تو مایه های سیستم شماست و من که حسابی باهاش پرواز میکنم

7. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من اول برای این 6600 بدبخت یک کولر خوب بخرید و تا 3.2 اورکلاکش کنید تازه اون موقع به قدرت این cpu پی میبرید!
    برای گرافیک هم 260 تومن جور کنید و 5830 از برند ساپفایر یا پاور کولر رو بخرید و تا 2 سال بازیها رو راحت اجرا کنید.....
    رم و مادربورد هم کافیه......

9. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز بله حق باش ماست الان مشخصات 5770 سفاير مدا ويپور ايكس رو كه ميديدم خيلي عالي بود وقيمتش هم 270 هزار هستش . و به احتمال زياد همين رو بگيرم .

راستي اين مدل رو كه بگيرم نكنه پاور كم بيارم . هر چند كه من به پاورم ايمان دارم چون واقعا كار درست هستش و مثل ساعت كار ميكنه . و 510 واقعي هستش .

فكر نكنم قطعات ديگه زياد از پاور استفاده كنند ؟ و همين پاور كار رو راه ميندازه خوب و بي مشكل ؟

راستي يه سوال من الان اگه بخوام كارت گرافيك حودم رو كه sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent هستش تو بازار بفروشم چند مي خرن ازم . حداقلش چند مي خرن تا يه وقت سرم كلاه نره تو فروش ؟

و اينكه اين مدل هاردم رو هم بخوام بفروشم كه مدلش samsung 320 gab sata 2 بافر 32 و 7200 هستش رو بخوام بفروشم حداقلش بايد چند بفروشم كه ضرر نكنم و سرمون كلاه نره ؟

ممنون از شما دوست عزيز .

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خرید 5770 به قیمت 270 تومن اشتباهه ......
    با این پول میشه gtx 460 یا 5830 خرید......

12. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من اول برای این 6600 بدبخت یک کولر خوب بخرید و تا 3.2 اورکلاکش کنید تازه اون موقع به قدرت این cpu پی میبرید!
    برای گرافیک هم 260 تومن جور کنید و 5830 از برند ساپفایر یا پاور کولر رو بخرید و تا 2 سال بازیها رو راحت اجرا کنید.....
    رم و مادربورد هم کافیه......
    سلام دوست عزيز

اره منم تو فكرش بودم اتفاقا كه يه خنك كننده خوب و قوي بگيرم براش اورش كنم تا 3 تا 3.2 ؟

راستي بهترين خنك كننده براي اين مدل چي هستش كه زياد هم گرون نباشه كه اصلا بودجه ام ياري نميكنه

ولي براي جنس خوب و عالي شايد بتونم كمي اضافه تر جور كنم .

در مورد كارت گرافيك هم فكر نكنم با اين قيمت كه فرمودين بشه 5830 خريد چون من 5770 رو به قيمت 270 ديدم البته با خنك كننده حرفه اي ويپور ايكس .

فقط در مورد خريد اون فن يه مشاوره تخصصي مي خوام چون مي خوام بهترين مدل رو بگيرم در حدود قيمت 60 -70 تومن شايدم 10 تومن بيشتر .

من خودن يه خنك كننده توربيني از كولر مستر خريده بودم براش كه اصلا راضي نيستم ازش چون انتظاري كه داشتم رو براوردن نكرد . هر چند كه الان روي 3 اور كردمش و خنك كننده توربيني داره رو حالت عادي و بدون كاركرد 45 درجه رو نشون ميده و بايد تو بازي هم امتحان كنم تا ببينم چي نشون ميده ولي در هر صورت مي خوام يه مدل حرفه اي تر بگيرم تا اورش كه مي كنم دما تو حالت بازي هم نهايت 45- 50 بشه و از اون بالاتر نره .

راستي اين مقدار اور كه براش خطرناك نيستش ؟ يه وقت كاري دست من نده ؟

يه سوال ديگه مطمئن ترين اف اس پي كه ميشه رم رو هم اور باس 800 رو اور كلاك كرد چنده ؟ منظورم چقدر بالاتر از 800 اورش كنم بسه و مشكلي بوجود نمياره ؟ تا 900 ميشه اور كرد يا نهايت 850 كافيه ؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •