سلام دوستان
اقا من می خوام مادربورد و رم سیستم رو ارتقا بدم تا در اینده اگه احتیاج به ارتقا داشتم بتونم راحت ارتقا بدم .
این قعات مهم سیستم من هستش :
1- mb: abit - ip35 - pro - xe
2- cpu : intel q6600 - 2.4 with coller master fan ( این رو حدالمقدور نمی خوام دست بزنم . )
3- ram : 2*2 gb ddr 2 bus 800
4- hdd : samsung 320 gab sata 2 ( اینم به وقتش می خوام 1 ترابایتش کنم و فعلا قصد تعویض ندارم )
5- vga : sapphire hd 3870 - 512 mb - gddr4 - ultimate - silent
خوب دوستان من بعلاوه پول این 3 تا قطعه بالا که مادربورد و رم و کارت گرافیک هستش 200 تومن هم می خوام بزارم روش تا اقدام به تعویض این قطعات کنم و بیشتر هدفم بازی های کامپیوتری و سرعت عالی کامپیوتر و عدم کم اوردن در اجرای نرم افزار های سنگین به صورت همزمان هستش .
البته نمی دونم پول اون 3 تا قطعه رو اگه بخوام بدم ححداقل چقدر دست من رو می گیره ؟ اگه دوستان با تجربه می تونند بگن ممنون میشم قیمت حداقلی دستم بیاد برای فروش این سه تا .
دوستان تو این رنج می خوام برای خودش بهترین باشه و حداقل از سیستم فعلی یه سرو گردن بالاتر باشه .
شاید تونستم تا 300 هم هزینه کنم به علاوه پول اون سه تا قطعه خودم .
منتر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
فقط دوستان با این می خوام با این هزینه ای که می کنم که 300 خودم می زارم و فکر کنم و اگه اشتباه نکنم حداقل 200 هم از این 3 تا قطعه دستم رو بگیره بهترین و قوی ترین و سریعترین و با دوام ترین و بروز ترین قطعات رودر عوضش بگبرم تا حداقل بازم خیالم از بابت اجرای بازی ها اونم نه در حد عالی بلکه در حد قابل قبول راحت بشه . چون من همه بازی هام رو رو رزولوشن 1024 &768 بازی میکنم و هیچ وقت رو رزولوشن بالاتر بازی ها بهم نمی چسبه و عادت کردم به این تنظیم .
در هر صورت منتظر بهترین پیشنهاداتون هستم . مرسی
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
راستی فقط دو دل هستم که cpu رو هم عوض کنم یا نه ؟ خودم که دلم راضی نمیشه چون یکی از بهترین مدل های 4 هسته ای هستش و هنوز زمینه برای قدرت نمایی این مدل مهیا نشده چون همه بازی ها حداکثر با 2 هسته کار میکنند .
ولی اگه بخوام عوضش کنم باز هم پول نقدم همون 300 می تونه باشه اونم نهایتش . و فکر کنم اگه این رو هم 120 بردارن کل پولم بشه 600 تا 620
در هر صورت در این مورد هم می خوام نظر بدین که ایا به صرفه هستش یا نه ؟