سلام دوستان
یکی از دوستان ، رو یه Latitude-E6400 هم XP ریختم و هم 7.
حالا تنظیمات اثر انگشت و غیره رو باید تو 7 انجام بدم یا XP که قاطی نکنه؟
ممنون . .
سلام دوستان
یکی از دوستان ، رو یه Latitude-E6400 هم XP ریختم و هم 7.
حالا تنظیمات اثر انگشت و غیره رو باید تو 7 انجام بدم یا XP که قاطی نکنه؟
ممنون . .
چرا قاطی کنه ؟ شما اگه درایور های هر دو سیستم عامل رو دارید نصب کنید نباید مشکلی پیش بیادحالا تنظیمات اثر انگشت و غیره رو باید تو 7 انجام بدم یا XP که قاطی نکنه؟
تنظیمات یک سیستم عامل هم مجزا از دیگری هست ، به هم قاعدتا ارتباطی ندارند
ممنون ، درایور چیپست Fingerprint رو تو هر دو ریختم و مشکلی نیست (مثل تمام درایورهای دیگه) ، همونطور که گفتین درایور ها تو سیستم عامل ها 100% از هم جدان ، ولی تو این مورد ، اطلاعات اصلی مثل اثرانگشت ها و system password و H.D.D password مستقیم روی مادر برد ریخته میشه تا موقع بوت شدن تو بازخوانی بشن و دیگه به ویندوز مربوط نیست. و هر دو سیستم بعامل موقع login شدن باید از همین اطلاعات (خصوصا اثر انگشت) استفاده کنن.
درواقع موضوع اینه که :
فرض کنیم با 7 ، اثر انگشت اشاره رو ثبت کنیم و بگیم موقع بوت شدن سیستم و همچنین ورود به ویندوز از کاربر بخواد.
اگه همین کار رو بخوایم تو xp انجام بدیم ، آیا تنظیمات 7 هم اتومات عوض میشه؟
راستش سیستم زیر دست خودم بود ، پوستشو میکندم، ولی این سیستمیه که واسه یکی از دوستان از تهران گرفتم و همه چیش رو راست و ریست کردم . اون تهران نیست و نمیدونم چی پیش میآد !
Last edited by a6l3i; 18-08-2010 at 14:14.
سری Latitude تنظیمات امنیتی و نگهداری پسوورد ها و اطلاعات FingerPrint با چیپ TPM هست .
من فکر کردم برای استفاده داخل سیستم عامل منظورتون هست ، اگر برای Login شدن بخواهید جداگانه تعریف کنید فکر نکنم امکان پذیر باشه
شما نمونه اثر انگشتی که تعریف میکنید قاعدتا باید برای هر کدوم یکسان عمل کنه
سعی کن تا جایی که میشه روی بایوس پسورد یا فینگر استفاده نکنی اگه 1% کار نکنه
1- باید یه فاتحه واسش بخونی (چون هزینه زیادی باید برای برداشتن پسورد بدی)
2- از این اتفاقا زیاد افتاده که پسورد بایوس دیگه کار نکرده
ممنون ، به خود Ebmassy Security یه ایمیل زدم و اونها هم جواب دادن ، نتیجه ی نهایی رو همین جا میگم. . .
نکته ی جالب این بود که ایمیل Reply اولشون رفته بود تو Junk و ندیده بودم. بعد از 3 روز از مرکز پشتیبانی شون تو امریکا ، رو موبالم زنگ زد تا پیکیری کنه!!
به این میگین CRM قوی . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)