تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: cpp 2 java

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

this post is removed!
    Last edited by yas3d; 29-12-2010 at 02:46.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مجموعه کتاب های خانواده C

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من به شما پیشنهاد می کنم که همون ++C رو ادامه بدید...!

جاوا زبان خوبی نیست... و کارایی زیادی نداره...! (حداقل تو ایران نداره...!)

تقریباً تمام نرم افزار های تجاری توسط ++C نوشته شده...! (این یعنی ++C یه زبان قدرتمند و انعطاف پذیره...!)

شما می تونید به جای مهاجرت به جاوا به C++.NET مهاجرت کنید...!

واقعاً حیف ه که ++C رو ادامه ندید... همه برنامه نویس ها بعد از یه مدت به سراغ ++C میرن...! (حتی برنامه نویس های جاوا...!) اونوقت شما می خواید از ++C به جاوا مهاجرت کنید...!

در کل... موفق باشید...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

this post is removed!
    Last edited by yas3d; 29-12-2010 at 01:44.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

البته من قصد ترک cpp رو ندارم خدای نکرده!
    فقط می خوام یه مقداری جاوا هم یاد بگیرم. هر چند cpp خیلی زبان قویی هست و همه ی برنامه نویس ها هم به این معترفن ولی بالاخره جاوا هم مزیت های خودشو داره.
    بالاخره (اونطور که من شنیدم) کد زدن راحت تر توی جاوا و اجرای روی پلتفرم های مختلف و ... می فهمین که !
    درسته... برنامه های جاوا رو همه پلتفرم ها اجرا میشه... ولی... برنامه های C هم از این قاعده مستثناء نیستند...!

شما می تونید برنامتون رو به صورت OpenSource بنویسید و تحت مجوز GNU/GPL عرضه ش کنید... اینجوری هر کس که خواست می تونه برنامه رو روی سیستم عاملی که داره... کامپایل و اجرا کنه...!

++C قوی ترین IDE ها و کتابخانه ها رو داره... چیزی تو هیچ زبانی پیدا نمیشه... تو ++C شما میتونید ظاهر برنامتون رو با چند کلیلک ساده... دقیقاً اون طور که می خواید طراحی کنید...! ولی جاوا این طور نیست... شما باید تو محیط کد نویسی... کاملاً چشم بسته این کار رو انجام بدید...!

یه چیز دیگه هم هست... پسوند فایل های خروجی جاوا Class هستش... که غیر از برنامه نویس های جاوا و کاربران سیستم عامل خانواده NIX* کس دیگه ای بلد نیست اجراش کنه...!

جاوا ضعف های زیادی داره... سرعت اجرای برنامه هاش 10 برابر کمتر از ++C ه...!

حجم Runtime اش ... حدود 60 مگابایت ه...! شما تو جاوا دسترسی به سخت افزار ندارید...! تو ++C دست برنامه نویس باز تره... (به دلیل وجود اشاره گر ها و...) و...

اگه هنوز دوست دارید جاوا رو یاد بگیرید... می تونید از منابع زیر استفاده کنید...! (اگه باز هم کتاب خواستید بگید تا براتون آپ کنم...!)

کد:
    کد:
    با یه سرچ تو گوگل میشه کلی از این کتاب ها پیدا کرد...! ولی... کلاً EBook خوبی در رابطه با جاوا رو اینترنت نیست...!

و اگه تو تهران زندگی می کنید... حتماً یه سری به کتاب فروشی های انقلاب بزنید...کتاب های خیلی خوبی داره...!

اگه تونستید... کتاب برنامه نویسی جاوا در 24 ساعت رو بخرید... نویسنده ش راجرز کادنهد ه...! من خودم جاوا رو از رو اون کتاب یاد گرفتم...!

موفق باشید...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

this post is removed!
    Last edited by yas3d; 29-12-2010 at 02:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا با اين توصيفات من برم c رو بچسبم که c هم عالمی دارد!

کتابای بالا رو هم دارم دان می کنم تا در موقع مناسب استفاده به عمل آید، ان شاء الله

در ضمن اگه کتاب متاب خوب سراغ دارین (چه تو c چه جاوا) معرفی کنین، ممنون می شم. زبان اصلی هم خوبه. مثلا من این کتاب c دایتلو که خدا بخواد تا چند وقت دیگه تموم می کنم، بعد چی بخونم .... ؟

در کل آقایی، خیلی مخلصیم ...
    کتاب دیتل دو جلد ه...! من چاپی ش رو دارم...!

اگه جلد اولش رو تموم کردی... برو سراغ جلد دومش...! (جلد دوم پیشرفته تره...!)

اگه کتاب برنامه نویسی موبایل خواستی بگو تا برات بذارم...!

کلاً در رابطه با برنامه نویسی کتاب زیاد دارم...! هر چی خواستی بگو برات آپ کنم...!

موفق باشی...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

کلا دیتل رو بی خیال شو مزخرف محضه 1200 300 صفحه تف داده

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جاوا یک زبان برنامه نویسی پرکربرد و قوی در دنیا هست، بهتره به جای اینکه با سلیقه و علایق شخصی و بدون مطالعه کافی در مورد
    زبان های برنامه نویسی هر چیزی که به ذهنمون میرسه و به نظرتون خوب میاد رو بگین ،در موردش کمی تحقیق کنید که این که میگین
    جاوا ضعیفه، بی کاربرده، سنگینه یا اینکه میگین ++C بهترین زبان دنیاست از کجا اومده،

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کلا دیتل رو بی خیال شو مزخرف محضه 1200 300 صفحه تف داده
    چرا این حرف رو میزنید...؟ میشه بگید مشکل این کتاب ها چیه...؟ من تا بحال افراد زیادی رو دیدم که از روی همین کتاب... برنامه نویسی ++C رو یاد گرفتند...!

جاوا یک زبان برنامه نویسی پرکربرد و قوی در دنیا هست، بهتره به جای اینکه با سلیقه و علایق شخصی و بدون مطالعه کافی در مورد
    زبان های برنامه نویسی هر چیزی که به ذهنمون میرسه و به نظرتون خوب میاد رو بگین ،در موردش کمی تحقیق کنید که این که میگین
    جاوا ضعیفه، بی کاربرده، سنگینه یا اینکه میگین ++C بهترین زبان دنیاست از کجا اومده،
    دوست عزیز... همه میدونن که کلاً قوی ترین و بهترین و انعطاف پذیر ترین و پرکاربرد ترین زبان ها مربوط به خانواده C ه...!

من تا بحال کتاب های زیادی در رابطه با جاوا خوندم... و با این زبان برنامه نویسی آشنا هستم...! از روی سلیقه و علایق پست ندادم...! شما پست های قبلی من رو بخونید...! مگه غیر از اینه...؟! همه حرف هام عین حقیقته...!

اگر خواستید براتون دلیل و مدرک هم میارم...!

موفق باشید...!

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در اينكه خانواده C داراي انعطاف ﭘذيري و قدرت بيشتر نسبت به ساير زبانها ميباشند ﮬﻴﭻ جاي ﺷﮑﻰ نيست.
    تو ++C شما میتونید ظاهر برنامتون رو با چند کلیلک ساده... دقیقاً اون طور که می خواید طراحی کنید...!
    با اين جمله يكم مخالفم!!!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •