سلام
دمای q6600 شصت درجه است تو حالت بیکاری و در حالت 100% به 69 درجه میرسه و سیستم سرعتش خیلی کم میشه ولی قفل نمیشه ایا این دما طبیعیه برا این سی پی یو
سلام
دمای q6600 شصت درجه است تو حالت بیکاری و در حالت 100% به 69 درجه میرسه و سیستم سرعتش خیلی کم میشه ولی قفل نمیشه ایا این دما طبیعیه برا این سی پی یو
بابا بعد 5 سال ما اومدیم ایتجا یه سوال پرسیدیم , کسی جواب نمیده ؟
نه عزیز خیلی زیاده,
اگه مدت زیادیه از این پردازنده استفاده می کنی,احتمالا بین هتسینک فن و پردازنده خمیر سیلیکون اولیه خشک شده و بین این دوتا فاصله انداخته.هتسینک رو باز کن و خمیر رو کاملا با استون پاک کن.
اگرم از نو بخری و بزنی که چه بهتر.اگرم نه ,همون پاک شدش کافیه.
این کار اولیه رو بکن تا ببینیم فرقی می کنه یانه.
ممنون که جواب دادی
این کارو کردم یه خمیر 500 تومنی هم خریدم زدم بهش (یک لایه کوچک )
بعد که کامپیوتر رو روشن کردم دما تا 72 درجه هم رسید الان دما اومده روی 60 درجه.
برای این cpu دمای چند درجه مناسبه ؟
خواهش می کنم.خود اینتل دمای 62 تا 70 رو عادی می دونه!
در اوج فشار کاری روی 60 باشه عادی به نظر میرسه و دمای خوبی هست.
با توجه به اینکه از فناوری 65 نانومتری استفاده میکنه و 105 واتی یکم گرم بودنش طبیعیه .ولی احتمالا کیست هم تهویه ی مناسبی نداره,نه؟!
Last edited by salarhiv; 17-08-2010 at 01:45.
احتمالا فن سی پی یو ضعیف شده
در ضمن چک کن پایه های هدسینگ خوب جا افتاده باشن. و هدسینگ به سی پی یو چفت شده باشه..
یه نگاهی هم به خازن های درو سی پی یو بنداز ببین ورم نکرده باشن.
در کل در حالت عادی دمای 60 زیاده
پایه های هییت سینک به cpu چفت شده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درون سی پی یو هم من خازنی نمیبینم کجای سی پی یو خازن داره؟
فن هم با سرعت 2477 داره میچرخه
Last edited by amirpop_2005; 18-08-2010 at 04:07. دليل: دو بار پست شده بود!
یه فن رو کیس گذاشتم دمای سی پی یو اومد روی 48 ولی دمای کارت گرافیک بیشتر شد اومده روی 79 درجه قبلا 70 بود
چکار کنم؟ گرافیکم 8400 هست میشه خمیر سیلیکونش رو عوض کرد ؟؟ یا روش فن گذاشت ؟؟
مرسی
يه خمير thermal fusion 400 بگير با فن hyper tx2 plus از كولر مستر خيال خودت راحت كن .
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)